Προς το περιεχόμενο

Χαλια ταχυτητες σε LAN δικτυακι με 2 PC...

kavaliotis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ρε παιδια εγω εχω μια Gigabit καρτα δικτυου και το αλλο PC εχει μια 10/100 καρτουλα και τα εχουμε ενωσει απευθειας με πολυ καλο crossover καλωδιο. Εχουν XP Pro και τα 2..Το θεμα ειναι οτι οταν αντιγραφω απο τον εναν στον αλλον, maximum ταχυτητα πιανει 10ΜΒ/sec, και αυτο δυσκολα... Τοσο χαλια ειναι?????? Περιμενα τουλαχιστον οσο αντεχουν οι σκληροι, που ολοι ειναι στα 7200 με 8MB cache...Δηλαδη αντε περιπου 30-40ΜΒ/sec...Αλλα οχι 10 το πολυ, συνηθως 6-7 δηλαδη να πιανει... Τι παιζει? Γιατι μου εφτιαξε και Network Bridge? Επειδη μοιραζομαστε το ιντερνετ??? (το μοντεμ ειναι συνδεδεμενο με USB πανω στο δικο μου μηχανημα και το αλλο παιρνει απο μενα)...

Για πειτε γιατι θα σκασω...Και αν παιζει κανενα προγραμμα που να κανει optimise την LAN και τις ταχυτητες...

Ξεχασα να πω οτι το Network Bridge λεει 1Gbps και το δικτυο λεει 100Mbps...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Χμμμμ ναι οντως, δεν το σκεφτηκα... Οποτε η μονη λυση ειναι να μπει και στο αλλο μηχανημα Gigabit ωστε να εχουμε αξιοπρεπεις ταχυτητες...

Ναι αλλα οταν μεταφερεις συνεχεια δεκαδες Gigabytes, δεν σου αρκουν τα 10... Ασε που οταν κανω rip ενα DVD απο εμενα στον αλλον με το DVD Decrypter, ολο γεμιζει το buffer του προγραμματος, που σημαινει οτι κατι παιζει...

merikes fores sth taxythta pezei rolo kai ti metafereis.px an metafereis ena iso h zip 700 mb paei sta8era me 12,5.an omws metafereis ena fakelo me 700 mb se mikra arxeia,photo as poume tote h taxythta peftei dramatika,8elei kai ram kai cpu ekei.pantws esena pou exeis hdh mia Gigabit karta me allh mia sto allo pc 8a deis tromerh diafora

Xmmm, nai swsto auto pou les alla sta windows opote prospa8ousa na metaferw kati apo ena pc sto allo taxhthtes den eixa kales. Polles fores mou ebgaze to hli8io message "host unreachable" h kati parmoio. Me tis idies kartes (100mpbs) sto linux ola petagane...

Καταργησε το Network Bridge.

To φτιαχνουν μονα τους αλλα στην προκειμενη περιπτωση δεν χρειαζεται.

Και κανε μετα ενα τεστ αν καλυτερευσε η ταχυτητα του δικτυου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...