WalkerSW Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Παιδες, το κινητό είναι τριών εβδομάδων, φοραει marshmallow και ειναι το δικαρτο!Αγορασμένο απο Σουηδία! Εντελως ξαφνικά άρχισε να μην αναγνωρίζεται κατα την συνδεση στον υπολογιστή (this device is not recognized and may have malfunctioned) και επισης δεν διαβαζει κανενα στικακι μεσω otg! Τι δοκίμασα χωρις αποτελεσμα: -2 διαφορετικοι υπολογιστες με 10αρια -2 στικακια -ενεργ/απενεργ usb debugging mode -ενεργ/απενεργ usb hisuite mode -soft reset -3 διαφορετικά καλώδια -επανεγκατ drivers Να σημειώσω οτι φορτίζει κανονικά και οτι δεν αναγνωριζεται απο τον υπολογιστη ουτε σε recovery mode. Πριν αποφανθω οτι ειναι προβλημα του otg βυσματος και το στειλω για εγγύηση καμια αλλη ιδεα που μου εχει διαφυγει για το τι μπορει να φταίει? Επισης ξερουμε αν υπαρχει καμια αντιπροσωπία Θεσσαλονίκη για να μην περιμενω τρείς βδομάδες μεχρι να γυρίσω Σουηδία? Ευχαριστώ!
leo066 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 δεν ξέρω γιατί δεν το αναγνωρίζει ο υπολογιστής αλλά otg δεν υποστηρίζει οπότε ότι και να συνδέσεις δε θα το δει, σε PC με 7αρια η 8αρια το δοκιμάσεις?
WalkerSW Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 δεν ξέρω γιατί δεν το αναγνωρίζει ο υπολογιστής αλλά otg δεν υποστηρίζει οπότε ότι και να συνδέσεις δε θα το δει, σε PC με 7αρια η 8αρια το δοκιμάσεις? Σωστος για το otg δεν το εψαξα καν! Οχι δεν το δοκίμασα σε 7/8 διοτι ειμαι διακοπές και δεν υπαρχει τριγύρω αλλο pc περα απο δυο λάπτοπ με 10αρια. Το περιεργο ειναι οτι ενα p8 και ενα s6 αναγνωρίζονται κανονικά. Μονο στο lite ειναι το πρόβλημα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα