ChrisVectroum Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Παντως στο v10 με flac και τα "μαμα" ακουστικά στο ανεκπαιδευτο αφτι μου εχει μια μικρη διάφορα σε ποιότητα η μουσική σε σχεση με mp3 σε αλλες συσκευές. Μενει και για αυτη την συσκευή να αποδείξει την αξια της! Ελπιζω σε μεγαλύτερη μπαταρία έστω 3450mah και αποσπομενη, περισσοτερο φωτεινή οθόνη και σε μια premium κατασκευή. 1
ChrisVectroum Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Παντως στο v10 με flac και τα "μαμα" ακουστικά στο ανεκπαιδευτο αφτι μου εχει μια μικρη διάφορα σε ποιότητα η μουσική σε σχεση με mp3 σε αλλες συσκευές. Μενει και για αυτη την συσκευή να αποδείξει την αξια της! Ελπιζω σε μεγαλύτερη μπαταρία έστω 3450mah και αποσπομενη, περισσοτερο φωτεινή οθόνη και σε μια premium κατασκευή.
tarif16 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Η πλάκα θα είναι, να πατήσεις το play και bootloop ωραία πλάκα...!!!
DemonicBeeing Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δεν ξερει τι να κανει η LG για να καινοτομησει και πιανεται απο βλακειες.
Regulus Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Κορυφαίος ήχος + κινητό = Άντε ο επόμενος να βγάλει με 8 DAC (γιατί όχι με 12).
gliogas Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 σε δυο πράγματα πάσχει η lg σε άπειρο επιπεδο 1, αξιοπιστία κατασκευής (κάτω από το 0 πλέον) 2. μπαταρια (στα τάρταρα) Σε βρίσκω λίγο αυστηρό...εγώ δεν είχα θέματα ποτέ με τα lg και έχουν περάσει όλα από τα χέρια μου εκτός lg g5, όταν δεν είχα λεφτά για ναυαρχίδα sammy ήταν πάντα η δεύτερη επιλογή μου οι ναυαρχίδες της lg.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα