Misokatsu64 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Θα συμφωνησω απολυτα μαζι σου. Μου κεντρισε το ενδιαφερον και θα το κοιταξω καποια στιγμη. Αυτην την στιγμη χρησιμοποιω τον VOX στο Iphone και ειμαι ικανοποιημενος. Για τον φιλο παραπανω περι καρρα. Εχω πετυχει περιπτωσεις να μετατρεπουν mp3 αρχεια σε flac η Hi Res audio και να περηφανευονται οτι εχουν τον καλυτερο ηχο και μαλιστα με ακουστικα των 20 ευρω και οταν τους εξηγεις τι συμβαινει σε λενε και ασχετο. 2
KnightRider Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Θα συμφωνησω απολυτα μαζι σου. Μου κεντρισε το ενδιαφερον και θα το κοιταξω καποια στιγμη. Αυτην την στιγμη χρησιμοποιω τον VOX στο Iphone και ειμαι ικανοποιημενος. Για τον φιλο παραπανω περι καρρα. Εχω πετυχει περιπτωσεις να μετατρεπουν mp3 αρχεια σε flac η Hi Res audio και να περηφανευονται οτι εχουν τον καλυτερο ηχο και μαλιστα με ακουστικα των 20 ευρω και οταν τους εξηγεις τι συμβαινει σε λενε και ασχετο. Nα ξερεις το iphone εχει μονο 44KHz/16bit DAC Πραγματικα ενω δεν εχει καμία διαφορα καθονται και λενε οτι εχει καλυτερη ποιοτητα 1
Misokatsu64 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Το γνωριζω και γι αυτο εχω και player HiRes. Απο το ειδος της μουσικης που ακουω λιγα εχω βρει σε Hi Res. Ολα τα αλλα τα εχω κανονικα flac χωρις συμπιεση. Ψαξτο λιγο και θα καταλαβεις την διαφορα.
KnightRider Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Hδη γνωριζω αφου ειμαι και ηχοληπτης ,για lossy προτιμω m4a ~300kbps αλλά μονο με adobe audition λογω το οτι μερικα aac κανουν cutoff ακομα και στα 320kbps
SIP1995 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 και το bootloop δώρο Πραγματικά ελπίζω αυτή τη φορά να έχουν λύσει το κάθε πρόβλημα, αλλιώς δε τη κόβω καλά την LG.
nathar Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 δεν μπορώ να καταλάβω ξαφνικά πως όλοι βγάζουν άθλιο το mp3, έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές. Και να σας πώ την αλήθεια άμα θέλεις το κινητό να ακούγεται σαν στούντιο...έ μην πάρεις κινητό, φτιάξε στούντιο. 1
stark Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Απο Παθητικη φωνη εχεις ιδεα? Αν απευθύνεσαι σε μένα η απάντηση είναι, "προφανώς". Για τα υπόλοιπα σου απάντησαν κι άλλοι.
whoever81 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Mην ξεχναμε οτι πρεπει και τα κομματια που εχουμε στο κινητο μας να ειναι FLAC 96KHz/24bit ωστε να εχουμε καθαρο ηχο, μην περιμενετε απο mp3 να εχουμε καλη ποιοτητα !!! Πάντως υπάρχουν πολλά βιντεάκια "ειδικών" στο youtube που δεν συμμερίζονται την αποψή σου. Λένε μέσες άκρες ότι ο μέσος ακροατής, ή ακόμα και ο πιο ψαγμένος, αν ακούσει το ίδιο κομματι σε flac και σε mp3 καλής κωδικοποίησης σε καλά ακουστικά, 9 στις 10 φορές δεν θα αντιληφθεί τη διαφορά. Ανοιχτό σε debate φαίνεται το ζήτημα
KnightRider Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 δεν μπορώ να καταλάβω ξαφνικά πως όλοι βγάζουν άθλιο το mp3, έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές. Και να σας πώ την αλήθεια άμα θέλεις το κινητό να ακούγεται σαν στούντιο...έ μην πάρεις κινητό, φτιάξε στούντιο. Και στα Clubακια που οι DJs βαζουν μουσικη mp3 ο ηχος ειναι αθλιος ,το οτι εχει μεγαλωσει γενιες και γενιες ειναι απλα εμπορικο το mp3 γι αυτο το χρησιμοποιουν. Μην ξεχνας επισης οτι περισσοτεροι ψαχνουν να αγορασουν καλα ακουστικα οποτε θελουν να ακουγεται σαν Studio, αλλωστε γιατι μερικοι δινουν τοσα λεφτα για ακουστικα ?? αν ακούσει το ίδιο κομματι σε flac και σε mp3 καλής κωδικοποίησης σε καλά ακουστικά, 9 στις 10 φορές δεν θα αντιληφθεί τη διαφορά. Ανοιχτό σε debate φαίνεται το ζήτημα Την διαφορα την καταλαβαινω ανετα mp3 320kbps με flac και η διαφορα που ακουγεται ειναι στα drums στα πριμα - δεν ειναι πολυ μεγαλη η διαφορά βεβαια αλλά ακουγεται. 1
Black Demis Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 σε δυο πράγματα πάσχει η lg σε άπειρο επιπεδο1, αξιοπιστία κατασκευής (κάτω από το 0 πλέον) 2. μπαταρια (στα τάρταρα)
KnightRider Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Μα, γιατι 4 dac??? Μαλλον θελουν να κάνουν και καλα enhance + να κανει oversampling
Voodooman Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Πολλές είναι οι εφευρέσεις που μας έχουν αλλάξει την ζωή τα τελευταία 20-30 χρόνια, αλλά εγώ ψηφίζω ως αγαπημένη μου το mp3. Όσοι ακούτε πολλή μουσική και δεν ζήσατε την προ-mp3 εποχή, δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο δύσκολα ήταν!.. Πάντως ακόμη ψάχνω τρόπο να ακούσω μουσική από το κινητό (μόνο εκεί ακούω πλέον) και να μην έχω κανένα παράπονο. Τί FLAC, τί καλές ηχογραφήσεις, τί Viper4Android, τί μέτρια προς καλούτσικα ακουστικά (Nokia purity HD, Sony MH-1), δεν είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Στο τρέξιμο όλα ακόυγονται μια χαρά, ακόμη και τα 128kbps, αλλά στο σπίτι όλο και κάποιο ψεγάδι θα βρω.
freegr Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Ki επειδή κάνουμε ραδιόφωνο να πούμε ότι δεν είναι εξωτικό αυτό που θα βάλει η εταιρία, απλά βελτιώνει το τσιπάκι ήχου και την ακουστική..
vrwmiaris Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Η πλάκα θα είναι, να πατήσεις το play και bootloop 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα