Montezuma Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Παιδια, εχω Win 7, και ξαφνικα πριν απο 1 εβδομαδα οταν ανοιγω μια σελιδα με ελληνικους χαρακτηρες δεν μου βγαζει ολα τα γραμματα, πχ: Στο Φβ, αυτο δεν το κανει σε ολες τις σελιδες φυσικα, ενο στον Μοζιλλα ολα ειναι μια χαρα, ακομα και την σελιδα του σαιντ Isomnia δεν το βγαζει κανονικα, Παρακαλω οποιος ξερει ας μου δωσει τα φωτα του.
Montezuma Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Μονο σε μενα το κανει αυτο τελικα ρε παιδια, κανενας δεν εχει τετοιο θεμα ?????
kodorevi8ulis Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 βασικά το έπαθα προχτές αλλά υπέθεσα ότι έφταιγαν τα 10 (μετά το τελευταίο update) για μένα η λύση ήταν να σβήσω μια Helvetica (new ή neue κάτι) γραμματοσειρά από το σύστημα (βασικά μόνο μία είχε το σύστημα ) πήγαινε στο c:\windows\fonts και σβήσε την (δεν θυμάμαι πως είναι στα 7 , στα 10 είναι λίγο διαφορετικά) edit: πήγα στην σελίδα του φβ και του ινσομνια που είχα θέμα , έκανα δεξί και view page source, έκανα search την λέξη font Και είδα ότι σε αυτά παντού είχε αναφορά της helvetica neue , στο σύστημα μου όμως φαινόταν να έχω μια helvetica new medium (ή κάτι τέτοιο) με το που την έσβησα όλα έγιναν οκ 1
Montezuma Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 βασικά το έπαθα προχτές αλλά υπέθεσα ότι έφταιγαν τα 10 (μετά το τελευταίο update) για μένα η λύση ήταν να σβήσω μια Helvetica (new ή neue κάτι) γραμματοσειρά από το σύστημα (βασικά μόνο μία είχε το σύστημα ) πήγαινε στο c:\windows\fonts και σβήσε την (δεν θυμάμαι πως είναι στα 7 , στα 10 είναι λίγο διαφορετικά) edit: πήγα στην σελίδα του φβ και του ινσομνια που είχα θέμα , έκανα δεξί και view page source, έκανα search την λέξη font Και είδα ότι σε αυτά παντού είχε αναφορά της helvetica neue , στο σύστημα μου όμως φαινόταν να έχω μια helvetica new medium (ή κάτι τέτοιο) με το που την έσβησα όλα έγιναν οκ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ φιλε μου, ολα καλα, τελικα αυτο που ειπες εκανα και τωρα ειναι ολα καλα. Ευχαριστω και παλι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα