diodim Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 παιδια κάθε φορα που συνδέω καποια πριζα στο πολυμπριζο του υπολογιστή μου είτε αυτή ειναι τα ηχεία η ο εκτυπωτης ο υπολογιστης φριζαρει κλεινει η οθόνη ο υπολογιστης συνεχίζει να λειτουργεί χωρις όμως να δίνει εικόνα η να ανταποκρίνεται άλλαξα πολύμπριζο ομως πάλι το ίδιο κάνει .. το ίδιο συμβαίνει επίσης με τον αν ανάψω κάποιο φως του δωματίου.. αν έχει κανεις σας ιδέα τι μπορεί να είναι ας με βοηθήσει. σας ευχαριστώ προκαταβολικά!
mafiozoskotsos Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Καλημέρα. Το πιθανότερο είναι πως έχει πρόβλημα η είναι μικρή η ασφάλεια του δωματίου, στον ηλεκτρολογικό πινάκα, αν στο κάνει μόνο στο δωμάτιο, μήπως έχεις βάλει κάποια πολύ ενεργοβόρα συσκευή τον τελευταίο καιρό, δοκίμασες να αλλάξεις πρίζα. Όπως και να έχει μάλλον θα πρέπει να φωνάξεις κάποιον ηλεκτρολόγο...
WalkerSW Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Η πρόβλημα γείωσης στο σπιτι η προβλημα τροφοδοτικου! Πιο τροφοδοτικο εχεις? 1
diodim Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Λοιπόν παιδιά δοκίμασα και το πήγα στου παππού μου το ίδιο πάλι κάνει έχω αλλάξει 2 τροφοδοτικά το ένα coolermaster 700 watt και ένα corsair 600ari πάλι το ίδιο κανει
WalkerSW Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Τοτε το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι οτι εχεις κακο ρεύμα στο σπιτι και σου τρώει λάχανο τα τροφοδοτικά!
diodim Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Αν ήταν τέτοιο πρόβλημα πιστεύω θα είχαν πρόβλημα και άλλες συσκευές όχι μόνο το πσ
WalkerSW Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Τα pcia ειναι πιο ευαίσθητα σε αυτο τον τομέα! Παρε ενα πολυπριζο ασφαλείας με σταθεροποιητη τασης και δες πως θα συμπεριφερθεί το pc!
Roger Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 οτι εχεις κακο ρεύμα Mου την ειχανε πει αυτην την ατακα σε ενα σουπερ μαρκετ το 2001 οταν ειχανε προβλημα σε ενα pc που εσβηνε ,ακομα γελαω. Να προσευχηθουμε να μην εχουμε κακο ρευμα. 1
WalkerSW Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Mου την ειχανε πει αυτην την ατακα σε ενα σουπερ μαρκετ το 2001 οταν ειχανε προβλημα σε ενα pc που εσβηνε ,ακομα γελαω. Να προσευχηθουμε να μην εχουμε κακο ρευμα. Βρες μου εσυ μια αλλη απλη έκφραση να περιγράψεις ρευμα με πολλές αυξομειώσεις τάσης η ακομη και παντελή έλλειψη γείωσης και θα κάνω edit για να μην ξυνεται η επαγγελματική σου φύση! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα