christakos07 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Καλησπερίζω την όμορφη παρέα, Χρειάζομαι μια νέα σύνθεση για το γραφείο συγγενή. Δεν υπάρχουν τρελές απαιτήσεις εκτός από word,excel και broswing με 2-3 παράθυρα ανοιχτά. Η φόρμα έχει ως εξής: Ποσό που διαθέτουμε: 260-270Χρήση υπολογιστή : ΓραφείοΕιδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: ΚΑΝΕΝΑΑν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη.ΟΧΙ.Υπάρχει μια παλιά 17αρα(vga σύνδεση-άρα βασική προυπόθεση μητρικής) Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? ΟΧΙΤοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). ΛΗΜΝΟΣ-Άρα καλύτερα από e-shop.Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? ΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΑν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΑν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και ποιο : ΟΧΙ Έχω φτιάξει την εξής σύνθεση από e-shop. Tο σύστημα δε χρειάζεται να φοράει ssd. Έχω αμφιβολίες για το τροφοδοτικό.Θα προτιμούσα LC-POWER, απλά δεν ξέρω αν θα μπορέσουν να το συνδέσουν μόνοι τους. Κάθε βοήθεια δεκτή.
EddieObscurant Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Aν δεν χρειαζεσαι πάντως το 1tb χώρου του hdd θα σου λεγα να τον αντικαταστήσεις με έναν 120/256αρη ssd. Eπίσης αν τα tabs στο browsing δεν ειναι 2-3 αλλά πάνω απο 10-15 καλό ειναι να βάλεις και άλλα 4gb ram. Τωρα για το τροφοδοτικό που ρωτάς , τα watt σε φτανουν αν αυτό σε ανησυχει, αλλά καλο ειναι να δωσεις κανα 10 ευρω παραπανω και να παρεις κατι πιο επωνυμο. Ωστοσο καταλαβαινω οτι σε τοσο στενο budget θα θυσιασεις και λιγο την ποιοτητα
BlueBlood7 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Διαφωνώ σε τέτοια τροφοδοτικά ακόμα και σε φθηνά συστήματα. Μην παίζετε με τα τροφοδοτικά. http://www.e-shop.gr/psu-be-quiet-pure-power-l8-300w-p-PER.641227 Μητρική http://www.e-shop.gr/mitriki-asrock-b150m-hdv-retail-p-PER.528883 1
christakos07 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Δεν έχει vga η παραπάνω μητρική. Για τροφοδοτικό μπορώ να πάω εδώ και μόνο.
BlueBlood7 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Υπάρχουν αντάπτορες από dvi σε vga. Για τροφοδοτικό έγραψα την γνώμη μου. Πρόσεχε όμως γιατί δεν είναι δικό σου το μηχάνημα οπότε και αναλαμβάνεις πάσα ευθύνη. Καλές επιλογές. 1
christakos07 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Δίκιο έχεις σ'αυτό. Απλά πρέπει να προσαρμόζομαι στις απαιτήσεις τους. Θα πάω στο CORSAIR 350W.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα