Προς το περιεχόμενο

Προβλημα σε έναρξη σε εφτάρια

papagalos28

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα.

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι το παρακάτω.

Στη φόρτωση των εφταριών υπάρχει περίπτωση να μην εμφανιστούν τα εικονίδια στην οθόνη και η γραμμή εργασιών,και να εμφανίζεται μόνο το wallpaper μαζί με μια εικόνα τύπου jpeg.Βρήκα στο  site εδώ μια αναφορά για κάποιον ιο F-Nimda όμως εγώ όταν ακολούθησα τις οδηγίες για ctrl-alt-del δεν κατάφερα να ανοίξω την καρτέλα διαχείρησης εργασιών . Σε εμένα η εντολή αυτή οδήγησε σε μαύρη οθόνη.Όταν πάτησα enter με έβγαλε πάλι στην οθόνη που εμφανίζεται μόνο το wallpaper και αυτή η εικόνα τύπου jpeg.H εικόνα να διευκρινίσω ότι είναι δική μου και δεν καταλαβαίνω το λόγο που εμφανίζεται στην επιφάνεια εργασίας αφού εάν ο υπολογιστής ανοίξει κανονικά ,δεν υπάρχει αυτή η εικόνα στην επιφάνεια εργασίας.

Εδώ θα ήθελα να ενημερώσω ότι έχω προχωρήσει στις παρακάτω ενέργειες: Έχω αγοράσει καινούργιο εσωτερικό σκληρό δίσκο,του έχω κάνει φορμάτ και φάνηκε ότι το πρόβλημα με την λάθος εκκίνηση του λειτουργικού λύθηκε.  Αλλά δε συνέβει κάτι τέτοιο. Να πω εδώ πως προέβει σε αυτή την κίνηση γιατί στον παλιό σκληρό είχα απενεργοποιήση την εικονική μνήμη και το πρόβλημα είχε λυθεί. Οπότε υπέθεσα ότι θα χάλαγε ο σκληρός και για αυτό τον άλλαξα. 

Σήμερα εγκατέστησα και την σουίτα του Kaspersky και σάρωσα τα πάντα,χωρίς κάποια προβλήματα στα αποτελέσματα της σάρωσης.

Επίσης έχω τσεκάρει στην επιφάνεια εργασίας πως είναι τσεκαρισμένη η επιλογή για εμφάνιση εικονιδίων.

Θα ήθελα τη βοήθειά σας για το τι μπορεί άλλο να συμβαίνει με τον υπολογιστή.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Φιλικά,

Papagalos28

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εχεις δοκιμασει να το ανοιξεις σε ασφαλη λειτουργια? Εαν ναι, σου δειχνει εκει εικονιδια? Ανοιγει Task Manager?

Όχι,δεν το έχω δοκιμάσει.Ποιός ο λόγος να το ανοίξω σε safe mode? Εννοώ τι σκέφτηκες και μου το προτείνεις?

Λογικά σκέφτηκέ άμα ανοίγει σε ασφαλή λειτουργία να κάνεις καμία επανφορά πριν 2 μέρες πχ που θα δούλευε σωστά ή κανα σκαν για ιους

Επίσης τα win είναι από το θείο ή όχι γιατί αν είναι από το θείο μπορεί να έχουν θεματάκια

Το θείο είναι όμως δεν έχει να κάνει πιστεύω. Είναι διαφορετικός ο τελευταίος θείος από τον προηγούμενο. Θα το τσεκαρω πάντως κ σε safe mode, να δω τι παίζει κ θα τσεκαρω κ τις μνήμες του....

Αν πατήσεις ALT+CTRL+DELETE και επιλέξεις τη διαχείριση εργασιών τι γίνεται;

Στη λίστα με τις διεργασίες υπάρχει το explorer.exe; Αν δεν υπάρχει πήγαινε Αρχείο->Εκτέλεση ή έναρξη νέας διεργασίας και δώσε explorer.exe

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...