Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.

έχουμε και λέμε, είμαι σε μεγάλο δίλημμα για το τι κινητό να πάρω, έχω διαβάσει αρκετές αναρτήσεις και έχω δει κάποια ριβιους, έχουν περάσει από τα χερια μου για λίγα λεπτά πολλά και διαφορα, από iphone 3s μέχρι s7-6s κτλπ, από γνωστούς-ες και φίλους-ες, αλλα μέχρι στιγμής δεν είχα κάποιο δικό μου.

λοιπόν, εξαρχής η χρήση που θέλω να κάνω είναι πολύ ιντερνετ, μουσική, βίντεο (τύπου youtube, όχι ταινίες)και πιο σπανια κάνα παιχνίδι τύπου angry birds η κάτι παρόμοιο για τον χαβαλέ να περνά η ώρα. δεν το θέλω για παιχνήδια τόσο, μιας και για αυτήν την δουλειά έχω το pc της υπογραφής μου.

αυτά που θα ήθελα είναι, απο ιντσες (5 ιντσες μαξ), να έχει όσο το δυνατόν καλύτερη αυτονομία όσον αφορά την μπαταρία, και όσο το δυνατόν καλύτερες κάμερες γίνεται (μπρός και πίσω) για τα χρήματα που θέλω να δώσω και να έχει επίσης καλή οθόνη.

(αυτές οι άμολεντ βρε παιδί μου, έρωτας)

με λίγα λόγια το καλύτερο δυνατόν σε μπάτζετ από 130 έως 170 ευρώ

(παρακάτω το p9 lite το βάζω λογο οτι το βρίσκω τόσο στις αγγελίες).

επιλογές μέχρι στιγμής είναι τα moto G(2nd-3rd gen 16gb), moto x(16gb) και το p9 lite dual.

(τα moto έχουν μπει ως επιλογές απο τα ριβιους, δεν τρελένομαι η αλήθεια ειναι. ενο, το p9 lite με γοήτευσε να το πω?)

η μονη εμπειρία που έχω, είναι το κινητό της κοπέλας μου (huawei 620s) και των φίλων μου (iphone 3s, iphone 5s, p9 lite, j5 2015)

τέλος, προσωπικά μιλώντας, για μένα τουλάχιστον, δεν αξίζει να δώσω πάνω από τα χρήματα που προανέφερα για κινητό.

Α, και να μην ξεχάσω μιλάμε μονο για android(δεν συμπάθησα καθόλου τα IOS, και τα win mobile)

συγγνώμη για την πολυλογία και την μεγάλη ανάρτηση,

ευχαριστώ για των χρόνο σας.

Δημοσ.

Εκτός από εξωτερικά κοίτα και σε βιντεακια πως είναι τα εικονίδια και το λειτουργικό γιατί εμένα μου αρέσει ας πούμε ο τρόπος των Motorola ενώ στο p9 μου μοιάζει πολύ κακόγουστο και χοντροκομμενο.

Θα σου πρότεινα moto x αφού θες ambled. Και το moto g3 κομπλέ μπορεί να πάρει και update σε Android 7; το χώ δει δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από ακριβότερα κινητά για τα απλά πράγματα. Από κει και πέρα κάμερες σε αυτά τα λεφτά μη περιμένεις κάτι πολύ καλό. Μέτρια πράγματα αλλά αξιοπρεπεί.

• Like 1
Δημοσ.

Νομίζω ότι με τα δεδομένα που βάζεις, αυτό που σου προτείνω είναι απ'τα πιο (αν όχι το πιο) value for money:

http://www.vickmall.com/xiaomi-redmi-3-pro-3gb-ram-32gb-rom-5-0-inch-4g-lte-smartphone-snapdragon-616-octa-core-1-5ghz-4100mah-battery-fingerprint-grey.html

Βέβαια, όπως όλα τα κινέζικα, θέλει να ασχοληθείς μαζί του στην αρχή. Αν αποφασίσεις τελικά να κινηθείς προς xiaomi, εδώ είμαστε να σε κατευθύνουμε στο διπλανό φόρουμ που είναι τα παιδιά του ελληνικού φόρουμ οι οποίοι σε βοηθάνε σε 24ωρη (σχεδόν) βάση.

• Like 3
Δημοσ.

ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. μόλις ξανά διάβασα το τι έχω γράψει, και... ναι... το τερμάτισα λίγο.
κατάλαβα ότι σε αυτό το μπατζετ δεν μπορείς να τα χεις όλα.

η αλήθεια είναι, ότι δεν έχω αποκλείσει τα xiaomi,αλλα, δεν ξέρω τι παίζει με αυτά.
σκέφτομαι ότι με αλλαγή rom, ui, πως το λένε τέλος πάντων, σκέφτομαι και την εγγύηση. αν πάθει κάτι δηλαδή, τι γίνεται τότε?

επίσης μέχρι στιγμής, διαβάζω για όλα τα κινητά πολυ ανάμικτα σχόλια, οποτε, έχω μπερδευτεί.

και αυτός είναι ο κύριος λόγος που ξεκίνησα το θέμα.

αναμένω και άλλες γνώμες

Δημοσ.

Αφού σου άρεσε εμφανισιακά το p9 lite, να πας εκεί. Εναλλακτικα προτεινω moto g3 με τα 2gb ram που είναι χειρότερο σε spec απο το moto x αλλα πιο καινούριο και με καλύτερη μπαταρία!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπέρα και πάλι.

όταν ξεκίνησα το θέμα με είχε πιάσει μια βιασύνη από άγχος και τα λοιπά,

τώρα που το σκέφτομαι λίγο διαφορετικά, πιστεύω, ότι "σοφή επιλογή" θα ήταν να πάω σε xiaomi redmi note 3 pro.

αυτό που με απασχολεί όμως, όπως είπα και στην αρχή, είναι ότι αφορά εγγύηση support και τα λοιπά για τα xiaomi.

οποτε παρακαλώ, δώστε μου κάποιο νήμα που να λέει λεπτομέρειες όσον αφορά τα παραπάνω, όχι τίποτε άλλο, να μην σας ζαλίζω άδικα.

βεβαια, μιλάμε για αγορά από εξωτερικό και μόνο, είτε από κίνα είτε από ευρώπη.

είναι κωμικοτραγικό, πιστεύω, ορισμένοι να αγοράζουν από εξωτερικό το κινητό

με 150-160 ευρώ ή και με λιγότερα, και να το πουλάνε εδώ 200+, γνώμη μου.

και πάλι ευχαριστώ για τον χρόνο σας

Edit

επίσης τι ισχύει σε αυτό που λέγεται για τις μπάντες και το 4g?

Επεξ/σία από BL4CK_T1G3R
Δημοσ.

Απο όπου και αν παρεις xiaomi η αλήθεια ειναι οτι πρεπει να ασχοληθείς εστω λιγο, αλλα δε θα χάσεις, ειναι κινηταρα xrn3p. Αν δεν θες να ασχοληθείς καθολου μην το σκέφτεσαι παρε p9 lite, nexus 5x, a5, κλπ αναλογα το γούστο σου και τη χρήση που θα το κάνεις. Νομίζω το νοτε 3 προ ειναι πιο καλο, πιο ολοκληρωμένο... Ας βοηθησουν και τα αλλα παιδια.

• Like 1
Δημοσ.

αυτά που θα ήθελα είναι, απο ιντσες (5 ιντσες μαξ), να έχει όσο το δυνατόν καλύτερη αυτονομία όσον αφορά την μπαταρία, και όσο το δυνατόν καλύτερες κάμερες γίνεται (μπρός και πίσω) για τα χρήματα που θέλω να δώσω και να έχει επίσης καλή οθόνη.

(αυτές οι άμολεντ βρε παιδί μου, έρωτας)

Πως γινεται να λες οτι θες μεχρι 5ιντσες και να κοιτας σε κινητα με 5.2 ή και να αναφερεις πιο μετα για το Xiaomi Redmi note που ειναι 5.5?

• Like 1
Δημοσ.

έχεις δίκιο αγαπητέ fulgore, ναι έκανα αυτό το λάθος και δεν είναι μονο ότι ξέχασα στο edit να το αλλάξω, -εδώ θα γελάσουμε- είχα την εντύπωση (στις αρχες) ότι οι 5 ίντσες με τις 5.5 έχουν μεγάλη διαφορα όσον αφορά το μέγεθος,για να είμαι ειλικρινής.

είδα κάποια βιντεάκια στο youtube με συγκριτικά τύπου vs, και μου λύθηκε η απορία του 5 με του 5.5 ιντσες.

(παράδειγμα redmi 3 pro vs redmi note 3 pro)

να πω ότι το τελευταίο που σκεφτόμουν είναι το redmi 3 pro 3/32(οχι το note) λόγο τιμής.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ξεθάβω το θέμα, μου κάναν δώρο ένα a5
http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_a5-6761.php

ο λόγος που το ξεθάβω είναι γιατι θα θελα τι γνώμη σας για θήκη και screen protector.

το κινητό μου το στείλαν με την παρακάτω θήκη σιλικόνης

galaxya7a700fgoldblack-500x500.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...