chalkio Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Γεια χαρα!θελω να ρωτήσω, αν τα 16gb σε iphone, αξίζει ή αν είναι πεταμένα λεφτά και αν τα 32gb ή τα 64gb(ανάλογα το μοντελο) ειναι υποχρεωτικά. Το κινητό ΔΕΝ θα εχει μεσα τραγούδια, αλλά μόνο κάποιοες φωτο (οχι παρα πολλές ίσως μόνο όσες βγάζω και αυτές θα μεταφέρονται)και κάποιες εφαρμογες.Εφαρμογές: facebook, gmail, messenger, viber, cosmote, e-banking, candy crush saga, google maps.Πάνω κάτω αυτές τις εφαρμογές.Επίσης, εσείς τι θα διαλέγατε:iphone SE (16gb) που στο skroutz τωρα έχει ~415 ευρω ή iphone 5s (16gb) ~290 ευρω ή iphone 5s (32gb) ~415 ευρω ??Ευχαριστώ!
AlienTechGR Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Το 5S 32GB μη το σκέφτεσαι καν. Είναι παράλογα ακριβό. Ανάμεσα στο SE και στο 5S, αν το οικονομικό δεν σου είναι πρόβλημα, πήγαινε στο SE, μιας και είναι το δυνατότερο κινητό της αγοράς (ειδικά σε gaming performance) και επίσης είναι νεότερο (άρα μεγαλύτερη υποστήριξη μακροχρόνια), έχει καλύτερη κάμερα (και όχι μόνο λόγω MPixels) και γενικά είναι αρκετά βελτιωμένο σχεδόν παντού. Το αν θα σου φτάσουν τα 16GB είναι σχετικό και εξαρτάται από σένα. Αν δεν έχεις σκοπό να το φορτώσεις με ένα σκασμό παιχνίδια, και αν δεν σκοπεύεις να τραβάς πολλά 4K βίντεο, πιστεύω θα σε καλύψουν.
soteras Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Είναι στο χέρι σου καθαρά άμα θες να έχεις της παναγιάς τα μάτια από εφαρμογές φωτογραφίες από την εποχή που γεννηθηκες και δεν ξέρω τι δεν σε φτάνουνε καθόλου.Επίσης η καθαρή μνήμη είναι πιο λίγα από 16γβ καθώς ένα μέρος 3 ή 4 αν θυμάμαι τα τρώει το λειτουργικό.Οπότε κρίνεις και πράτεις
carrypizza Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 απλα αν μπορεις να περιμενεις λιγο να μαζεψεις λεφτα για να παρεις 64 gb SE θα ηταν το καλυτερο λογικα μολις βγει το iphone 7 σεμπτεμβριο θα πεσει κανα 20ρικο η τιμη(μην περιμενεις καμια μεγαλη πτωση)
Fulgore Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Γεια χαρα! θελω να ρωτήσω, αν τα 16gb σε iphone, αξίζει ή αν είναι πεταμένα λεφτά και αν τα 32gb ή τα 64gb (ανάλογα το μοντελο) ειναι υποχρεωτικά. Το κινητό ΔΕΝ θα εχει μεσα τραγούδια, αλλά μόνο κάποιοες φωτο (οχι παρα πολλές ίσως μόνο όσες βγάζω και αυτές θα μεταφέρονται) και κάποιες εφαρμογες. Εφαρμογές: facebook, gmail, messenger, viber, cosmote, e-banking, candy crush saga, google maps. Πάνω κάτω αυτές τις εφαρμογές. Εισαι σιγουρος οτι οι 4ιντσες θα σε βολεψουν? 1
dimips Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Για αυτά που θες τα 16gb είναι υπέρ αρκετά. Επίσης υπάρχουν και 3-5 cloud και το Google photos και το icloud για τις φωτογραφίες. Επίσης για τη χρήση που θες το SE δεν θα έχει μεγάλη διαφορά από το 5s, εκτός από την ποιότητα φωτογραφίας που θα βγάζει. Αν θες να το κρατήσεις πάνω από 2 χρόνια επέλεξε το SE αν και πιστεύω πως στα επόμενα ios όσα iPhone δεν έχουν 3d touch θα χάνουν πολύ καλά features. Οπότε θα πρότεινα 5s για δύο χρόνια και μετά 6s.
taslikos Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 για αυτα που θες οντως τα 16 γιγα ειναι κομπλε, το se χωρις σκεψη δεν υπαρχει δίλημμα εδω φιλε μου. 1
chalkio Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Εισαι σιγουρος οτι οι 4ιντσες θα σε βολεψουν? Γενικά προσαρμόζομαι ευκολα. Τώρα έχω το lg g3 (5.5") και πολλές φορές νιώθω οτι ειναι μεγάλο.
Fulgore Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Γενικά προσαρμόζομαι ευκολα. Τώρα έχω το lg g3 (5.5") και πολλές φορές νιώθω οτι ειναι μεγάλο. Γιαυτο το λεω.Μηπως θα ηταν καλυτερο να κοιταζες προς Iphone 6s μερια που ειναι κατι σε ενδιαμεσο απο οθονη?Προφανως για αλλο κινητο απο Android μερια δεν το αναφερω γιατι για να κοιτας σε iphone θα εχεις τους λογους σου υποθετω.
ziaba Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 μια χαρά είναι τα 16giga να ναι καλά η google 1
SIP1995 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Γνώμη μου είναι να περιμένεις να βγει το iPhone 7 ώστε να πέσει και τιμή του SE σε λίγο πιο λογικά επίπεδα. 1
chalkio Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Γιαυτο το λεω.Μηπως θα ηταν καλυτερο να κοιταζες προς Iphone 6s μερια που ειναι κατι σε ενδιαμεσο απο οθονη?Προφανως για αλλο κινητο απο Android μερια δεν το αναφερω γιατι για να κοιτας σε iphone θα εχεις τους λογους σου υποθετω. Δεν κοιτάω iphone 6 κλπ καθαρά απο πλευράς αισθητικής. Μ αρέσει περισσότερο το 5 και το SE. Και εννοείται και το οικονομικό!
Fulgore Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δεν κοιτάω iphone 6 κλπ καθαρά απο πλευράς αισθητικής. Μ αρέσει περισσότερο το 5 και το SE. Και εννοείται και το οικονομικό! Τωρα το παραπανω επρεπε να το γραψεις? Ειναι που ειναι αντικειμενικα fail αγορα το iphone SE 16gb για τα χρηματα που ζηταει σαν συσκευη(και φυσικα σαν 16gb χωρου χωρις επεκταση μνημης) το οικονομικο ειναι το θεμα... Και επειδη εχω δουλεψει το Iphone 5 φιλου(και ειχα Ipod touch 5th gen) προσωπικα οι 4 ιντσες μου φανηκαν απιστευτα μικρες για χρηση Internet αλλα και παιχνιδια. Ολη την ωρα πρεπει να κανεις zoom in στις σελιδες και στα παιχνιδια καλυπταν το μεγαλυτερο μερος της οθονης τα χερια. Ναι ειναι φθηνοτερο απο το iphone 6s αλλα υπαρχει λογος και πιστεψε με η εμπειρια χρησης ειναι η μερα με την νυχτα.
Fulgore Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Οκ το να μου πεις οτι μεχρι τοσα μπορεις να δωσεις το καταλαβαινω,αλλα ολα τα αλλα.....
townleader Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 chalkio θα σου πω την δική μου εμπειρία.. Χρησιμοποιώ smartphones κυρίως για email (εταιρικα- προσωπικά) μιλάω πολλές ώρες στο κινητί , απο apps viber - whatsap - fb - maps ! Παιχνίδια δεν παίζω . 10-12 ώρες είμαι μπροστά σε ενα Pc λόγω εργασίας και ενασχόλησης γενικότερα, είχα Samsung S1-S4-LG G2 και επειδή έσπασε το G2(μου έπεσες) μου χάρισαν ενα iphone 5s (χρησιμοποιημένο 6 μήνες) . Παρόλο που έχω macbook δεν τα γούστερα τα iphone γιατί με το itunes μου σπάγανε τα νεύρα... Μετά απο χρήση 4 μηνών μπορώ να σου πω ότι με έχει βολέψει απίστευτα το μέγεθος 4ιντσες - δεν κολλάει με τίποτα , εχω βάλει το τελευταίο ios 9.3.4 , και έχω πάθει πλάκα με την φωτογραφική του( καλυτερο και απο το S4). Σχετικά με τον χώρο που λές κανε ενα google drive με 100gb με 2 δολάρια το μήνα και ξεμπέρδεψες τα έχεις όλα sync και σβήνεις ότι θες. Απο μπαταρία με 3g και χρήση απο τις 8 μέχρι τις 18:00 μου μένει ενα 30% αλλα νομίζω για την χρήση που το θές και το 5S είναι ΟΚ. Καλή αγορά ότι και αν πάρεις! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα