nzeppos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Πλάκα κάνεις; edit: μάλλον για αυτό λες: https://www.facebook.com/notes/nba-2k/nba-2k17-patch-103-notes/10153866078637267/ Αναμένεται (μάλλον) σύντομα.
nzeppos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Εμετός παιδιά αυτό το πράγμα, όσο περισσότερο παίζω τόσο πιο πολύ σαπίλα ανακαλύπτω. Το νέο trend είναι πως οι ομάδες μου μια ζωή θα έχουν 65% βολές (με real FT %) ενώ ο αντίπαλος ποτέ κάτω από 80%. Ο αντίπαλος πάντα θα ξεκινήσει με 5/5 τρίποντα ή κάτι τέτοιο (αφού είναι αδύνατον να παίξεις άμυνα, οι περισσότεροι παίκτες σου περιφέρονται δίχως σκοπό στη ζωή τους), αν δε περάσει την μπάλα μέσα στη ρακέτα είναι σχεδόν σίγουρο φάουλ (που προφανώς θα κάνει παίκτης που δεν ελέγχω εγώ). Τουναντίον όταν πάω να μπω εγώ στη ρακέτα είτε θα χάσω το 50% των layup επειδή υποτίθεται υπάρχει αντίπαλος σε ακτίνα 50 μέτρων (δεν έχει σημασία αν μαρκάρει ή απλώς με κοιτάζει χωρίς καν να πηδήξει), είτε θα μου κλέψουν την μπάλα. Κάθε χρόνο η μπόχα-βρώμα της 2k sports φτάνει σε νέα επίπεδα. Και καλά πες ότι οι Μπακς ίσως είναι χειρότεροι από τους Πίστονς, οπότε δικαίως έχασα 81-64. Στην επόμενο αγώνα πραγματικά είδα όσα δεν έχω δει στα 30 χρόνια που παρακολουθώ μπάσκετ. Παίξαμε Πίστονς-Κλίπερς, νικούσα κοντά 20 πόντους στο ημίχρονο κάνοντας κυριολεκτικά πλάκα. Και ξαφνικά το CPU θυμήθηκε ότι δεν πρέπει να χάσει. Αποτέλεσμα 75-64. Αυτά που έγιναν στο δεύτερο ημίχρονο δεν είχαν προηγούμενο, οι άλλοι από το 30% ξαφνικά πήγαν στο 80φεύγα τοις εκατό (22/27 σουτ, 13/15 στην τελευταία περίοδο), οι διαιτητές άρχισαν να σφυρίζουν κάτι ασύλληπτα φάουλ με το σώμα στο κέντρο του γηπέδου (χωρίς να πατάω τίποτα), οι δικοί μου έχαναν όλες τις βολές (μαντέψτε, 61% ως συνήθως), δεν μπορούσαν να πετύχουν ούτε ΕΝΑ σκριν χαμηλά για να βγει ο Redick για τρίποντο, ο Drummond όποτε έβαζε πλάτη τον Jordan γλιστρούσε λες και είχε πασαλειφτεί με ηλιέλαιο (ενώ οι δικοί μου κολλούσαν πάνω στον αντίπαλο ακόμα και όταν τον είχα... προσπεράσει και τον είχα πίσω μου, το είδα κι αυτό!), δηλαδή αυτά τα πράγματα μόνο εμετό μπορούν να προκαλέσουν. Είμαι 0,0001 δευτερόλεπτα από το uninstall και δεν αγοράζω 2k ποτέ ξανά. Τελείωσα από πέρσι με τα Fifa, καιρός να ξεμπερδεύω και με τα 2k. Θα αγοράσω αύριο πρωί κανα Forza Horizon 3 και τέρμα. edit: στον επόμενο αγώνα όμως ρε φίλε, χωρίς σάλιο ρε φίλε, χωρίς έλεος. 61-88 τους πήραμε και τα σώβρακα, πάρτι έκανε ο Γκρίφιν. Εδώ είναι από τις φορές που το φίλαθλο πνεύμα σε προτρέπει μετά τον αγώνα και αφού τους έχεις νικήσει κοντά τριάντα πόντους, να περιμένεις την κόρνα της γραμματείας για να τους σαπίσεις και στο ξύλο, να μη βγουν όρθιοι από το γήπεδο. Σιχτίρ πλέον. 3
tak_loyk Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Επειδή έχω να πιάσω 2Κ από το 2015 ('16 & '17 δεν έχω ακουμπήσει) μπορώ να πω ότι μου έχει μείνει ακόμα λίγο κουράγιο. Όχι ότι το '15 δεν είχε τεράστια θέματα στην άμυνα (κυρίως) αλλά τελοσπάντων λίγο τα sliders λίγο η ταύλα μας για καλό μπασκετάκι έκανα τα στραβά μάτια. Εσείς που είδατε το '16 και τώρα το '17, συνολικά, θα λέγατε ότι αξίζει να το δοκιμάσω; Γενικά εννοώ, είναι καλύτερο ως εμπειρία από το '15 ή θα καρφώσω κάνα χειριστήριο στην οθόνη και θα τρέχω να δικαιολογήσω ότι η ζημιά πρέπει να καλυφθεί από την εγγύηση??
alimentas Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Αναλογως τι κατηγοριας παιχτης εισαι.Αν εισαι σαν το nzeppo θα χεις θεμα.Αν εισαι μαζοχιστης σαν εμενα και οταν νικας μια-μια τις ομαδες που σε κλεβουν μες στα μουτρα σου νιωθεις μια αισθηση ευφοριας και γαληνης θα σ αρεσει.Δηλαδη πλεον πιστευω οτι αυτο ειναι το πραγματικο Career του παιχνιδιου. 2
nzeppos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν το έπιασα το υπονοούμενο. Εννοείς ότι έχω πρόβλημα επειδή αμέσως μετά τη νίκη, έχω μια ακατανίκητη επιθυμία να βουτήξω όλους τους αντιπάλους και τους θάψω σε ένα ξερό πηγάδι στη μέση της ερήμου και να το γεμίσω με ακρίδες και αρνίσια κοπριά; Νομίζω είναι απολύτως φυσιολογικό. Κατά τ' άλλα εμείς οι Μπακς είχαμε σήμερα μια μεγάλη νίκη επί των Πίστονς με 57-53, πολύ πιο εύκολα απ' όσο δείχνει το σκορ. Σε όλο τον αγώνα κρατούσαμε 10 πόντους διαφορά και μειώθηκε στους 4 μόλις στα τελευταία 20". Είχαμε φυσικά πάλι κάποιες ομορφιές (τρίποντο από το κέντρο στην εκπνοή του ημιχρόνου από αντίπαλο που τελείωσε τον αγώνα με 3/15 σουτ και 1/8 τρίποντα), ο Drummond πήρε 5 επιθετικά rebound και στα 3 από δαύτα έβαλε εξωφρενικό γκολ-φάουλ, στα τελευταία λεπτά τα σκριν μας άρχισαν πάλι να μην πιάνουν και τα λοιπά γνωστά αίσχη. ps: έχουν περαστεί οι τελευταίες μεταγραφές στα επίσημα ρόστερ, πχ. Beasley στους Μπακς. Τώρα ψήνομαι να αλλάξω λίγο παραστάσεις και να πάρω Kings ένεκα Παπαγιάννη. 3
tak_loyk Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Αυτά να τα εκλάβω ως... "keep out"? Επίσης ρε παίδες, στο operationsports γιατί δεν διαμαρτύρεται κανένας?
alimentas Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Καλυτερη ομαδα παντως για ν αρχισεις την επιχειρηση ''θα γαζωθειτε θελετε δεν θελετε'' απ τους Θαντερς δεν υπαρχει.,Με Ρασελ μπροσταρη και καρδια (χιλιων λεοντων) της ομαδας τον Κολοκοτρωνη μυστακοφορο Ανταμς. 3
nzeppos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Αυτά να τα εκλάβω ως... "keep out"? Επίσης ρε παίδες, στο operationsports γιατί δεν διαμαρτύρεται κανένας? Κατ' αρχάς σε αυτά τα φόρουμ οι μισοί πρέπει να παίζουν αποκλειστικά MyCareer (πιθανόν μόνο online), οπότε αυτομάτως έχουν άλλο είδος προβλημάτων (άσχετων με το gameplay). Επιπλέον στο ΟΡ νομίζω πως παραδοσιακά δεν υπάρχει πολλή γκρίνια, είναι όλοι υπέρ του constructive feedback (ναι, οκ το φίντμπακ αυτό δουλεύει στον πραγματικό κόσμο για τους εργαζόμενους μιας εταιρείας που θεωρητικά προσπαθούν να βελτιώσουν την κατάσταση, στην περίπτωσή μας όμως έχουμε να κάνουμε με ένα βιντεοπαιχνίδι και ένα dev studio που μας έχει γραμμένους εκεί που δεν πιάνει το μελάνι και κάθε χρόνο κάνει τα ίδια αίσχη). Τεσπά, έστω ότι είμαι υπερβολικός. Από το '15 είναι καλύτερο, οπότε αν έχεις ακόμα υπομονή και κουράγιο θα σου αρέσει και το φετινό. Αν όμως μιλάμε για αγορά PC, θα σου συνιστούσα να το δεις πρώτα με... άλλον τρόπο και να το παραγγείλεις μόνο αν σου κάνει. Για όσους μού γκρινιάξουν ότι παρακινώ τον κόσμο στην πειρατεία, θα ανταπαντήσω ότι η βρωμιάρα η 2k Sports ποτέ δεν φιλοτιμιέται να βγάλει ένα -μπιπ- demo, άρα να πάει να φουντάρει και να πνιγεί, δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Καλυτερη ομαδα παντως για ν αρχισεις την επιχειρηση ''θα γαζωθειτε θελετε δεν θελετε'' απ τους Θαντερς δεν υπαρχει.,Με Ρασελ μπροσταρη και καρδια (χιλιων λεοντων) της ομαδας τον Κολοκοτρωνη μυστακοφορο Ανταμς. Γουστάρω, θα πάρω Οκλαχόμα τότε. 1
nzeppos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Καλή φάση, οι Ζομπισόνικς έχουν φοβερή άμυνα και ριμπάουντ. Στην δε επίθεση έχουν αρκετές λύσεις πέραν του Westbrook και γενικά είναι αξιόμαχο σύνολο παρά την 24η θέση στα overall rankings του 2k17. Νικήσαμε τους Pistons για πλάκα 57-45 αν και υπήρξαν κάμποσες διακυμάνσεις στο σκορ (πχ. το 43-32 έγινε 43-41). Ο RW έκανε πάρτι με 24-4-3 μόλις σε 16' λόγω φάουλ (παίζω 7λεπτα), κυρίως με περιφερειακά σουτ. Ο Oladipo έβαλε 12π στο πρώτο ημίχρονο, ο Kanter ήρθε αθόρυβα με 8-7 σε 14', ο Καραϊσκάκης Adams μάζεψε 6 παλικαρίσια ριμπάουντ μπροστά στον Drummond (ο τελευταίος πήρε μόλις 1 επιθετικό, πρωτοφανές!). Και γενικά στην άμυνα δεν περνούσε τίποτα, οι συνήθεις φονιάδες Jackson και Caldwell-Pope τελείωσαν με 6/20 σουτ. Πολύ αξιόλογη περίπτωση η Οκλαχόμα. 1
alimentas Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Στο πα.Απ τις πιο fun to play ''μετριες'' ομαδες του παιχνιδιου.Με Ρασελ τραμπουκιζεις ολους τους pg του παιχνιδιου.Ο μυστακοφορος παιζει να ναι απ τους πιο καλους ψηλους αμυντικους στο παιχνιδι.Ειδικα στα ριμπαουντ το χω δει κ εγω αυτο που λες.Επιθετικο δεν του παιρνουν με τιποτα. Καντερ για pick and pop σπανια χανει midrange και ο Μοροου χλατσωσει στο 3.Ομαδαρα.Η λυση στην κριση του 2κ. 1
babis13 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Εγω πάντως παιζω με Celtics πολυ δυνατοι φετος με καλο παγκο horford τρελη παιχταρα
nzeppos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 (επεξεργασμένο) - Γεια σου κόουτς γερο-Ζέππο, σε ευχαριστούμε που παραβρίσκεσαι σε αυτή τη συνέντευξη τύπου για να μας πεις δυο λόγια για τους τελευταίους αγώνες σου. Σε ακούμε. - Κοιτάχτε να δείτε να 'ουμ. Παίξαμε Μπακς-Γαύρος. Για κάποιο περίεργο λόγο ο αντίπαλος δεν μπορούσε να χάσει σουτ ούτε με αίτηση μέχρι το ημιχρόνιο. Μιλάμε για κοντά 70% ευστοχία και πλήρης καταστροφή όλων των αμυντικών μας συστημάτων. Δεν υπήρχε κανένας τρόπος να παίξουμε σωστή άμυνα, αφού σε κάθε φάση Μάντζαρης-Σπανούλης-Χάκετ πήγαιναν σε ταχύτατα pick 'n' roll που για κάποιο αποτρόπαιο λόγο προκαλούσαν διαρκή πανικό στους παίκτες μας. Έπρεπε με ένα μοχλό να τους χειρίζομαι και τους πέντε ταυτόχρονα, διαφορετικά δεν υπήρχε περίπτωση να βρεθούν στις σωστές θέσεις. Ακόμα κι αν δεν σκόραραν οι ίδιοι οι κοντοί, έβγαζαν συνεχώς ελεύθερες πάσες στη ρακέτα, στις γωνίες, παντού. Στην αρχή βαστούσαμε τη διαφορά και μέχρι τα 20 πηγαίναμε μαζί αλλά εφόσον αργότερα χάσαμε παντελώς τα αυγά και τα πασχάλια, είναι μάλλον φυσιολογικό που βρεθήκαμε κάποια στιγμή 14 πόντους πίσω στις αρχές της τρίτης. - Και τι κάνατε γι' αυτό; - Ε, σφίξαμε λίγο περισσότερο τα μαρκαρίσματα, παίξαμε πιο safe στην επίθεση αφού τα αμαρκάριστα σουτ επέμεναν να μην μπαίνουν (φαίνεται φυσούσε αέρας μόνο στη δική μας τη μεριά), προσπαθήσαμε να παίξουμε μέχρι και τεχνητό offside, αλλά δυστυχώς σε δύο συνεχόμενες φάσεις ο αντίπαλος έβγαλε γιόμες 30 μέτρων στην πλάτη της άμυνας που οδήγησαν σε ισάριθμα καλάθια. Όπως φάνηκε και από το replay ενώ ο ψηλός μας επέστρεφε στη θέση του κανονικά, κάποια στιγμή αποφάσισε να ξαποστάσει με το γνωστό αποτέλεσμα: μόνος του ο άλλος κάτω από το καλάθι χωρίς καν να τον βλέπω στην κάμερα ή να μπορώ να κάνω το οτιδήποτε. - Και στην επίθεση; - Στην επίθεση φίλος είδαμε ασύλληπτα πράγματα. Σε κάποια φάση βγαίναμε τρεις με έναν στον αιφνιδιασμό και ενώ ξεκινούσα το drive, ο Τζαμπάρι Πάρκερ (που δεν έλεγχα εγώ) πήγε και έπεσε χωρίς λόγο πάνω στο μοναδικό αντίπαλο κάνοντας επιθετικό φάουλ! Εβδομήντα χρόνια στο κουρμπέτι δεν έχω ξαναματαδεί τέτοιο πράγμα! Προσπαθούσα επί δέκα δευτερόλεπτα να καταλάβω τι ακριβώς έδωσε ο διαιτητής. Για τα υπόλοιπα αίσχη τι να πω; Για τον Γιανγκ-Χακίμ που τέλειωσε τον αγώνα με 8/9 σουτ και σε πάμπολλες επιθέσεις κατέβαζε και την μπάλα στον αιφνιδιασμό; Για τον Αθηναίου που δεν έχανε περιφερειακό σουτ ούτε για αστείο; Για τον Τολιόπουλο και το Μουράτο των 10 συνολικά πόντων, τα νέα μεγάλα αστέρια του παγκοσμίου μπάσκετ; Για το ότι πήγαμε δέκα φορές να κατεβάσουμε τη διαφορά στους 3 πόντους και ξάφνου συνέβαιναν ανεπανάληπτα αίσχη, πχ. ο ψηλός μας πήρε το ριμπάουντ και εντελώς μόνος του πάτησε τη baseline ή ο αντίπαλος point μπήκε στη ρακέτα και πέρασε κάτω στο καλάθι πάσα μισού μέτρου μέσα από δύο ψηλούς που δεν μπήκαν καν στον κόπο να απλώσουν τα χέρια τους; Για τα δυο-τρία ελεύθερα drive που έχασε ο Πάρκερ επειδή μισό μέτρο δίπλα του βρισκόταν ο Σπανούλης που δεν χρειαζόταν καν να πηδήξει, ούτε καν να σηκώσει τα χέρια; - Τελικό 73-64. - Ναι τόσο πήγε, δυστυχώς. Αλλά μετά πήραμε εκδίκηση. Μετά πήγε χωρίς σάλιο η π..... (ναι, αυτή, δεν ντρέπομαι που το λέω). - Πώς τα καταφέρατε; - Μα φυσικά αλλάξαμε ομάδα, πήραμε τους Οκλαχόμα Ζομπισόνικς. Εκεί έπεσε βαρύς ο πέλεκυς, εκεί δεν είχε μ...κίες, εκεί δεν έμπαινε στη ρακέτα κανένας γαύρος και τα ριμπάουντ τα παίρναμε για πλάκα. Όλη η άμυνα έπαιζε με το μαχαίρι στα δόντια και ξεκινήσαμε τον αγώνα με 13-0. Ημίχρονο 50-19. Τρίτη περίοδος 73-43. Φτάσαμε τους σαράντα πόντους διαφορά αλλά στο τέλος είχαμε βάλει τα τρίτα και με τα πολλά οι άλλοι μείωσαν σε 88-53. Φταίει που χτύπησε και ο Ουέστμπρουκ ήδη από τη δεύτερη περίοδο και έμεινε στους 21 πόντους σε 14 λεπτά με 9/10. Συνολικά οι 11 από τους 12 παίκτες μας σκόραραν. Αν είχα κρατήσει βασικό σχήμα στο δεύτερο ημίχρονο, έστω και με το Ράσελ ψιλοτραυματία, σίγουρα θα είχαμε ξεπεράσει τους 100 πόντους σε επτάλεπτα και δεν τολμώ να φανταστώ που θα είχε φτάσει η διαφορά. - Και τώρα; - Τώρα ύπνο. Καταραμένη 2k sports. Ποτέ ξανά αγορά. Ποτέ ρε. Βρωμιάρηδες. Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2016 από nzeppos 3
nzeppos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Α τώρα που το θυμήθηκα ξαφνικά άσπρισε και ο Αγραβάνης. Κάποιο roster update προφανώς που δεν έφτιαξε μόνο τα νούμερα αλλά και τα γραφικά, καλό. 1
tak_loyk Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Αυτό το ΝΒΑ 2Κ μου φαίνεται είναι σαν την Inter. Όσο μας πληγώνει τόσο μας πορώνει.
roditis82 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Παίδες τα φώτα σας παρακαλώ.... πολύ stutter και fps drops με GTX 1070 + I7 6700k, 45-60fps drops σε 1440p τι φάση??? δεν μπορώ να βγάλω άκρη.... σε 1080p τρέχει νερό, αλλά το dsr μου αρέσει γμτ :/ τι άλλαξε απο πέρυσι .... το ίδιο μου φαίνεται στο γραφικό κομμάτι..... δοκίμασα drivers wddm 2.0 (368.81) kai wddm 2.1 (372.90) αλλά τζίφος το drops καλά κρατούν..... μου φαίνεται πως το anniversary update των windows 10 έκανε ζημιά στους drivers της nvidia..... p.s witcher 3 ultra + hairworks τρέχει νερό @ 1440p
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα