Προς το περιεχόμενο

NBA 2K17 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τίποτα παιδιά μην ασχολείστε, αυτό το πράγμα είναι εμετός, είναι χειρότερο ακόμα και από το περσινό.

• Απαντ. 199
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Τίποτα παιδιά μην ασχολείστε, αυτό το πράγμα είναι εμετός, είναι χειρότερο ακόμα και από το περσινό.

Eχεις δικιο και μενα σαν πρωτη εντυπωση αυτο αφηνει δυστηχως.

Δημοσ.

Εντάξει ότι και να λεμε... Νομίζω πως θα ξανασχοληθώ μετά από 1-2 patch και βλέπουμε.

Παιχνίδι playoffs εναντίον Cavs σε All Star 8min. Παρόλο που κάπου έχανα με 15 πόντους κατάφερα και τους νίκησα... ακολουθώντας βέβαια την κλασική 2Κ τακτική που λέει "ξεχνάμε τα σουτ και πάμε μόνο με καρφώματα". Σημειώσεις:

• Κλασικά οι δικοί μου μπήκαν στον αγώνα με άλλη μια περίπτωση του "δε βάζω τίποτα και χάνω και τα ξεμαρκάριστα lay up".
  • Το CPU κλέβει όλες τις πάσες προς το καλάθι, άσχετα ποιος είναι πασέρ. Μιλάμε για παίχτη με 80+ όλα τα passing attributes και να κάνει λάθος πάσα στα 2 μέτρα.
  • Πρέπει να έφαγα κάπου 15 πόντους με πάσα του CPU από τη μια πλευρά του γηπέδου στην άλλη σε παίχτη κάτω από το καλάθι που το βάζει και παίρνει και φάουλ.
  • Για τα screen του CPU δεν τα ξαναγράφω...
  • Για τον Irving και τα 15 τρίποτα που έριξε no comments... τουλάχιστον άρχισε κάποια στιγμή να τα χάνει και έτσι γύρισε το παιχνίδι.
  • Αλλά όχι ρε παιδιά να παίρνει μόνο 6 προσπάθεις ο Lebron και να βάζει 22 πόντους ο George Hill (που όπως βλέπετε δεν έχανε σουτ).

post-168460-0-37454500-1474649673_thumb.jpg

Κατά τ'άλλα το παιχνίδι είναι simulation.

• Like 2
Δημοσ.

Μουσική για τα αυτιά μου όλα αυτά. Επιτέλους βλέπει όλος ο κόσμος τα αίσχη του παιχνιδιού της κοροϊδίας που μας πλασάρουν ως τον απόλυτο εξομοιωτή. Πραγματικά δεν πρέπει να υπάρχει άνθρωπος που να μυρίζει έστω από μπάσκετ και να ανέχεται όσα γίνονται στο 2k (και δεν μιλάω μόνο για τη φετινή έκδοση).

Δημοσ.

Εγώ εξακολουθω να πιστευω οτι ειστε λιγο υπερβολικοί σε ολα παίδες ναι μεν δεν ειναι τελειο εννοειται αλλα απο το περσινο ειναι πολυ καλυτερο και με τα patch ισως γινει ακομα δεν εχω παιξει πολλα παιχνιδια αλλα βλεπω οτι υπαρχει μια ροη γενικοτερα στο παιχνιδι και ειναι πιο ισορροπημένο

Δημοσ.

παιδιά όλα αυτά τα αρνητικά που γράφετε ισχύουν και στην έκδοση για PS4;

εκεί βγαίνουν πιο συχνά patch που βελτιώνουν την κατάσταση;

Δημοσ.

Τα εχω αναφερει και συμφωνω με nzeppos απο το 15 αρχισε η κατηφορα...Αντι να κρατανε τα καλα σημεια και να αλλαζουν 2-3 καθε χρονο του αλλαζουν τα φωτα....Εγω παραδεχομαι οτι ειμαι αρκετα ψειρας και απαιτητικος.....Αλλα βαρεθηκα καθε χρονο στο pc να ξοδευω ωρες για να βαζω mods με φατσες γηπεδα μπαλες γραφικα και να φτιαχνω τα sliders μεχρι αηδιας για να μπορω να παιξω κανα ματς exhibition με αδεφο-φιλους(δεν ασχολουμαι με αλλα modes)....Και μολις βγαινει patch ειδικα στο 2Κ16 που εβγαλαν 7-8 να ξαναλλαζω τα sliders γιατι πολλες παραμετροι αλλαζαν μετα τα patch και τα sliders ηθελαν αλλαγη.....Στο φετινο δεν εχω ασχοληθει καθολου ακομα λογω χρονου...Θα κανω μια προσπαθεια αλλα αν δεν παλευεται οπως βλεπω γεια σας...Αμα ειναι να καθομαι 1 ωρα να παιζω εναν αγωνα και να μου ανεβαινει η πιεση να μου λειπει

• Like 1
Δημοσ.

Μπορεί και να γινόμαστε λίγο υπερβολικοί. Σίγουρα έχει καλύτερη ροή από το προηγούμενο και υπάρχουν περίοδοι που παίζει αρκετά καλά. Αλλά μετά γίνεται πάλι το Χ κουλό και σου'ρχεται να πετάξεις το χειριστήριο.

Το εκνευριστικό είναι πως τα ίδια προβλήματα υπήρχαν και δεν κάνουν τίποτα να τα φτιάξουν. Δηλαδή, αυτά που βλέπουμε εμείς σε 4-5 αγώνες, δε μπορεί να μην τα ξέρουν οι ίδιοι στην 2Κ. Αλλά αντί να ασχοληθούν να διορθώσουν το gameplay που είναι και το βασικότερο, κάθονται και προσθέτουν έξτρα λειτουργίες που στην τελική δε σημαίνουν τίποτα, αφού όταν πας να παίξεις βλέπεις πάλι τα ίδια προβλήματα.

• Like 1
Δημοσ.

Κοιτα εγω προσωπικα παιζω απο το πρωτο 2κ στο dreamcast που τοτε ηταμ wow αντε να εχω χασει 2-3 ολα αυτα τα χρονια η σειρά ειχε τρομερή εξελιξη ειδικα εππζες του ps3 και απο τοτε επαναπαφθηκε αρκετα νομιζω...φετος το βλςπω αρκετα καλο χωρις να είναι αριστο αλλα οταν δεν εχεις ανταγωνισμο έτσι γινεται πάντα...

Δημοσ.

Κοιτάξτε να δείτε. Το παιχνίδι είναι για το μπέο. Αυτό αρκεί.

Αν θέλετε και βαθύτερη ανάλυση, το μόνο που έχω να πει ότι σου δίνει την εντύπωση πως ΣΕ ΚΑΘΕ *** ΦΑΣΗ θα βρει ένα τρόπο για να σε κλέψει και να σου ανεβάσει την πίεση στο 50. Δεν έχει σημασία πως θα το κάνει, δεν έχει σημασία αν όντως θα το κάνει, δεν έχει σημασία αν θα κάνει διαφορετικά πράγματα ή τα ίδια.

Έχει σημασία πως σου δίνει αυτή την εντύπωση καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα και ότι ΣΥΝΗΘΩΣ το κάνει.

Μπακς:

• Τζαμπάρι Πάρκερ, το να βάλει drive με πίεση είναι πιο απίθανο κι από το να παίξει άμυνα ο Μούσιας. Το να βάλει σουτ από μέση απόσταση είναι πιο απίθανο και από το να καθαρίσει το ελληνικό ποδόσφαιρο από τα λαμόγια.
  • Από την άλλη μεριά είναι έως αδύνατον να καταφέρεις να σταματήσεις τον Ζέλερ των Χόρνετς. Όπως και να την πετάξει την μπάλα πάει μέσα.
  • Άρχισαν πάλι οι γιόμες των 30 μέτρων στην πλάτη της άμυνας μετά από επαναφορά στην αντίπαλη baseline, κάτι για το οποίο δεν μπορείς να κάνεις ΤΙΠΟΤΑ. Στον τελευταίο αγώνα εναντίον των Χόρνετς το έπαθα τουλάχιστον 3 φορές.
  • Άμυνα εναντίον επαναφοράς στη δική μας baseline. Πιθανότητες τουλάχιστον 50% να βγει ελεύθερο σουτ γιατί όλο και κάποιος από τους δικούς μας θα παίζει άμυνα με τα μάτια και από απόσταση.
  • Όταν πρέπει να κάνεις λάθος πάσα σε pick 'n' roll από απόσταση 2 μέτρων, όταν πρέπει να σου κλέψουν την μπάλα πάνω σε drive, όταν κάνεις τάπα και η μπάλα πρέπει να ξαναπάει σε χέρια αντιπάλου ο οποίος αμέσως θα βάλει γκολ-φάουλ, όταν ο πρώτος σου σκόρερ σου πρέπει να χάσει αυτό:

• τότε θα γίνει.

Πλέον μετράω ώρες πριν το uninstall. Έχω και καλύτερα πράγματα να κάνω.

• Like 1
Δημοσ.

παιδιά όλα αυτά τα αρνητικά που γράφετε ισχύουν και στην έκδοση για PS4;

εκεί βγαίνουν πιο συχνά patch που βελτιώνουν την κατάσταση;

Δημοσ.

σε σχεση με το nba 2k16 ειναι καλυτερο σε gameplay και γραφικα?

γενικα το 16 δεν με τραβηξε καθολου ,σε γνωστο μου που το ειχα δει,ενω το nbak215 μου ειχε αρεσει περισσοτερο...

Αξιζει η αγορα η μια απο τα ιδια με το nba2k16...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...