Thanofski Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 ξεκίνησα mygm με Knicks μπας κ δει χαρά ο μελο γτ Αλλιώς.... Δυστυχώς το my career το μπάσκετ είναι δημοτικού στην καλύτερη...Όσο κ να προσπαθώ...πλέον Δεν μπορεί να με κρατήσει αυτό το mode που ήταν ο μόνος λόγος αγοράς τα τελευταία χρόνια.οπότε my gm. Πολύ καλύτερο μπάσκετ οπτικά τουλάχιστον πολλά περισσότερα animation που για κάποιο λόγο στο my career κάνουν συνεχώς τις ίδιες μλκιες Κ γενικότερα πιο αληθοφανές Κ κοντά στο nba.βεβαίως ισχύουν τα παραπάνω θέματα Κ ερωτώ.με sliders δεν διορθώνεται η κατάσταση;;
nzeppos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Λογικά ναι, αλλά θα χρειαστούν αρκετές δοκιμές. Θα αρχίσω κι εγώ σιγά σιγά να κοιτάω για sliders γιατί δεν παλεύεται η κατάσταση, ώρες ώρες είναι πραγματική τραγωδία. Νιώθεις πως το ΑΙ κάνει οτιδήποτε χρειάζεται για να υποχρεώσει με το στανιό σε ήττα. Επιπλέον θα αρχίζω να παίζω μόνο με ομάδες ΝΒΑ γιατί με αυτές τις Ευρωλίγκας κάτι δεν πάει καλά. Δεν είναι δυνατόν ο κάθε σάπιος παίκτης του 65-70 ξαφνικά να μετατρέπεται σε Hall of Famers, να παίζει την άμυνα του αιώνα κλπ. Είδα air ball βολή από τον Tristan Thomson, ωραίο (σε Real FT%).
Jastonas Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Για διαγωνισμό τριπόντων/καρφωμάτων δεν παίζει κάτι έτσι; Επίσης, κάτι άσχετο/σχετικό. Πως παρακολουθείται το thread, αφού κάνοντας κλικ στο email δεν σε πετάει στο τελευταίο unread μήνυμα.....;
anifiend Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Ενώ φορτώνει ο αγώνας, παίζει NBA 2k TV και εμφανίζει κάποια γκάλοπ. Στην ερώτηση ποιο mode σας ενδιαφέρει να παίξετε περισσότερο, το MyCareer έχει 62% και το επόμενο είναι γύρω στο 15%. Δεν υπάρχει καμία σωτηρία για αυτόν τον πλανήτη... Αυτό έχει μία λογική... ειδικά αφού είναι νέο το παιχνίδι. Το MyCareer σαν ιδέα είναι πολύ καλό. Στην πράξη είναι που τα χαλάει... Και αυτό ισχύει γενικότερα στο παιχνίδι. Τα περισσότερα από τα features που έχει ακούγονται τέλεια, αλλά ο τρόπος που τα έχουν φτιάξει είναι πρόχειρος. Είναι λίγο της λογικής "ας το βάλουμε από φέτος να υπάρχει και ας μισοδουλεύει... Σε 2-3 χρόνια (που θα'χει γίνει τσάμπα beta testing) θα το έχουμε φτιάξει". Κάπως έτσι είναι κι αυτό που βάλανε φέτος με τα rotations. Πας στο advanced, τρως 2 ώρες να κάνεις τα υπερ-αναλυτικά rotations (το εργαλείο που τα φτιάχνεις είναι αρκετά δύσχρηστο), οπότε λες τώρα θα πετάει η ομάδα. Αμ δε. Πας να παίξεις έναν αγώνα και βλέπεις ότι γίνεται ότι να'ναι, γιατί τα advanced rotations δε συνεργάζονται σωστά με άλλους μηχανισμούς του παιχνιδιού. Παίζω πχ. 8λεπτα και αυτό μετράει τα λεπτά για τις αλλαγές σα να ήταν 12λεπτα (ή απλά έχει χάσει τελείως το μέτρημα). Οπότε δε θέλω καν να φανταστώ τι υπολογισμούς κάνει το παιχνίδι όταν κάνω sim τους αγώνες. Εντωμεταξύ στο MyGM στο coaching δεν έχει πλέον τις ρυθμίσεις που είχε παλιά που δήλωνες ποιος θα είναι πρώτη επιλογή στην επίθεση, τι θα κάνει η ομάδα σχετικά με transition/rebounds, ρυθμό, άμυνα, επίθεση κτλ. Τα έχει δει κανείς κάπου αλλού αυτά;
nzeppos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν είναι ιδέα μου πάντως. Πριν λίγο συζητούσα για το παιχνίδι με φίλο που ασχολείται για χρόνια με τα NBA 2k και μου έλεγε ακριβώς τα ίδια πράγματα που βλέπω κι εγώ: ότι είναι αδύνατον να παίξεις άμυνα με συνέπεια σε αυτό το παιχνίδι.
nzeppos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Γένοιτο! Τρίζουν συθέμελα τα θεμέλια της οικουμένης, νικήσαμε εμείς οι τιτάνες των Bucks 72-68 την αήττητη Dream Team Barcelona. Βάλτε τα αρνιά στη σούβλα, φέρτε σαράντα οκάδες μπύρα, φωνάχτε το Γιώργο το Μάγκα με το κλαρίνο του, ρίχτε τις προβατίνες στη μακαρονάδα. Βέβαια για να γίνουν όλα αυτά έπρεπε πρώτα να καταφέρουμε να κλείσουμε τον Iverson Ribas, τον Larry Bird Doellman, τον Reggie Miller Eriksson, τον Scottie Pippen Περπέρογλου και τον Steph Curry Oleson. Και η Barcelona να κατορθώσει να χάσει πληθώρα ελεύθερων σουτ και να τελειώσει με 5/19 τρίποντα (5/11 εμείς, που ούτως ή άλλως δεν το πολυέχουμε από τα 7.25). Φυσικά ο ταυτόχρονα Chamberlain και Shaquille Tomic κόντεψε πάλι να κάνει double-double με 12-9, το αποκορύφωμα ήταν σε κάποια φάση που ενώ έπαιζε άμυνα πάνω σε τρίποντο σουτ, πρόλαβε μέσα σε μισό δευτερόλεπτο με αέρινη κίνηση επιπέδου Julius Erving να προφτάσει να γυρίσει πίσω και να μαζέψει και το ριμπάουντ. Ο δε Navarro είχε μηδέν πόντους στις τρεις πρώτες περιόδους αλλά στο τέλος πρακτικά κατάφερε να γυρίσει και να ισοφαρίσει το παιχνίδι μόνος του, αφού πέτυχε 14 συνεχόμενους πόντους χωρίς να χάσει σουτ! Εξωπραγματικές σκηνές, να γελάει ο κάθε πικραμένος. Πάλι καλά που στην επίθεση παίξαμε πολύ μυαλωμένα και καταφέραμε να σκοράρουμε όταν έπρεπε. Ρε τι σκατοπαίχνιδο είναι αυτό ρε, ακόμα και όταν νικάς πάλι σε εκνευρίζει. 3
stavroulis1985 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Παιδια οταν ξεκιναει το παιχνιδι σας βγαζει σφαλμα οτι δεν μπορει να συνδεθει στους σερβερς ?Απο χτες μου το κανει και περναω παλι το μαιλ καθε φορα ημερομηνια γεννησης κτλ Επισης μπορω να παρω το save του mygm απο το 2κ16 και να το βαλω σε καποιο φακελο και να δουλεψει στο καινουργιο?Ζηταω πολλα ε ? αλλα ειχα παιξει 6 σεζον με ολα τα παιχνιδια απο μενα χωρις simulate
anifiend Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Χτες το βράδυ πρέπει να είχε κάτι θεματάκια με το server. Μάλλον έπεσε πολύς κόσμος. Μεταφορά save δεν παίζει. Αν και φαντάζομαι θα τους ήταν σχετικά απλό να το κάνουν. Το χειρότερο είναι αυτό με τα VC που κάποιοι ρίχνουν και λεφτά για να πάρουν και δεν μεταφέρεται τίποτα. Αλλά είπαμε όσο η 2Κ παίζει χωρίς ανταγωνισμό, κάνει ότι θέλει γιατί μπάσκετ είναι αυτό - έχει στάνταρ πελάτες. @nzeppos εγώ πλέον δεν εκπλήσομαι με τίποτα. Αυτό που καταλαβαίνω είναι πως ανεξάρτητα αντιπάλου το παιχνίδι προσπαθεί να στο κάνει ντέρμπυ για να είναι πιο εθιστικό. Σου λέει, αν νικάς με 30 πόντους θα το βαρεθείς. Οπότε σου βγάζει τελικά περίπου την ίδια δυσκολία είτε παίζεις με τη Barcelona είτε με τους Clippers.
raxanas Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Έπαιξα 6 παιχνιδάκια και εφαγε uninstall το παιχνιδι.Μ θυμίζει υπερβολικά το περσινό π επίσης δεν άντεξα.Εχανε ο λεμπρον ελεύθερα layups με καλο release,κινητο σκριν κανα 5 δευτερα κ τρωω τριποντο,οι αλλαγες στην αμυνα στα σκριν ασχολίαστο,το ui στα timeout απαίσιο,παλεψα για να κάνω αλλαγες.Τα σκρινς δεν είχανε ιμπακτ φετος ενώ επαιζα pnr/pick n pop με δυνατους παικτες.Επίσης ειναι πολυ δυσκολο να ελευθερωθείς με crossover.Αντε να τα καταφερα οταν επαιζα καποια ομάδα με κακο point guard.Με απογοητευσε και φέτος δυστηχως. 1
nzeppos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Αυτό με το κινητό σκριν το έχω ακούσει από πολύ κόσμο, ευτυχώς δεν μου έχει τύχει ακόμα αλλά λογικά είναι θέμα χρόνου. Γενικά το παιχνίδι έχει πολλά προβλήματα ΚΑΙ φέτος (ειδικά στην άμυνα), ανεξάρτητα του τι λένε οι διάφοροι "επιστήμονες" reviewers και τα fanboys.
giannisag17 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Με gtx 970 και το παιχνιδι παει 40 με 60 frames...Τι να πει κανεις!
babis13 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Εγω με 270χ ολα φουλ ακομα και τα textures ultra που μου λεει οτι θελει πανω απο 3gb vram ενω εχω 2 παει καρφωτο 60fps σε full hd οθονη αντε σε κανα πανοραμικο πλανο να παει 55...οσον αφορα το gameplay επαιξα ενα παιχνιδι μονο και δεν εχω σχηματισει γνωμη αλλα μου φαινεται καλυτερο απο περσυ οσον αφορα τον δεξιο αναλογικο θεωρω ειναι θεμα συνηθειας απλα γενικά ειναι καλο παιχνιδι με αρκετες διορθωσεις με ενα καλο patxh2 βεβαια θα γινει καλυτερο
giannisag17 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 ουτε καν σε μενα...Το παιχνιδι απλα μου προκαλει ζαλαδα!Δεν ξερω αν καποιος εχει προβλημα με τα γραφικα!
anifiend Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Εμένα από θέμα γραφικών/απόδοσης μου πάει όπως το 16. Ίσως και λίγο καλύτερα.
Erevus Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Αυτό που καταλαβαίνω είναι πως ανεξάρτητα αντιπάλου το παιχνίδι προσπαθεί να στο κάνει ντέρμπυ για να είναι πιο εθιστικό. Σου λέει, αν νικάς με 30 πόντους θα το βαρεθείς. Οπότε σου βγάζει τελικά περίπου την ίδια δυσκολία είτε παίζεις με τη Barcelona είτε με τους Clippers. Δυστυχώς έτσι χάνεται το ενδιαφέρον κατά τη γνώμη μου, γιατί όταν παίζω πρωτάθλημα θέλω να ξέρω ότι κάποια παιχνίδια θα είναι πιο δύσκολα από άλλα λόγω διαφορετικής δυναμικότητας των ομάδων. Σε αυτό τον τομέα, η 2K έχει αποτύχει παταγωδώς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα