Προς το περιεχόμενο

NBA 2K17 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

η αλήθεια είναι πως το MyCareer δεν είναι σημείο αναφοράς αφού το μπάσκετ που παίζεται εκεί για κάποιο λόγο δεν έχει σχέση με αυτό των "κανονικών" modes. 

Έχεις δίκιο, απλά από τότε που ανακάλυψα τα MMORPG και μπήκα στη διαδικασία να "ανεβάζω" χαρακτήρες, αυτή μου η νοοτροπία πέρασε και στο μπασκετάκι. Σε απλό mode δεν υπάρχει αυτή η αίσθηση της εξέλιξης, με εξαίρεση ίσως το Association. Έτσι, στο MyCareer μου άρεσε που κέρδιζα VC και με αυτά "έχτιζα" τον παίκτη μου και σταδιακά γίνονταν καλύτερος. Αλλά γαμώ το μπελά μου, έπαιζα με υποδυέστερες ομάδες και με διέλυαν με τρίποντα από κάτι άσχετους παίκτες με outside scoring rating C, ενώ τα ματς με δυνατές ομάδες τα κέρδιζα για πλάκα, αίσθηση simulation δηλαδή ΜΗΔΕΝ. Επίσης, δεν έχω καταλάβει ακόμα αν τελικά η έδρα παίζει κάποιο ρόλο στο βαθμό δυσκολίας.

Γενικά ο προγραμματισμός της CPU είναι για τα πανηγύρια, π.χ. αν παίξω με Chicago των Jordan - Pippen, κόντρα σε Ολυμπιακό, θα με γλεντάει ο Σπανούλης και ο Πρίντεζης με 30 πόντους αμφότεροι και ο Jordan έχει στατιστικά νουμπά. Αηδία!

Και κάτι άλλο που μου έσπαγε αφόρητα τα νεύρα στο MyCareer ήταν που μετά από κάθε ματς έδινε συνέντευξη τύπου ο δικός μου με την ΙΔΙΑ φωνή, χροιά και τόνο, από το NBA2K12 αν θυμάμαι καλά και πάντα, μα πάντα μιλάει με αναίδεια, αλαζονεία και χιούμορ του κώλου. Και το εκνευριστικό είναι ότι δεν μπορούσα να το κάνω skip για να μην βλέπω τον τρόμπα. Τράτζικ επίσης που οι δημοσιογράφοι ήταν 2-3 clones, δεν μπήκαν οι προγραμματιστές στον κόπο να βάλουν περισσότερους τύπους να ρωτάνε;

Στα μείον και η βαρετή διαδικασία του draft και των συνεντεύξεων από τους ιδιοκτήτες των ομάδων με κοινότυπες ανούσιες ερωτήσεις. Yawn...

• Απαντ. 199
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αυτό το τελευταίο ήταν αρκετά συνηθισμένο πέρσι, όπου ανεξαρτήτως δυναμικότητας αντιπάλου το μεγαλύτερο ρόλο έπαιζε η δυσκολία και μόνο. Αν δηλαδή έβαζες Bulls '96-Ολυμπιακός σε All Star ή Superstar και δεν έπαιρνες στα σοβαρά το παιχνίδι (ή αντίστοιχα δεν σκόραρε το 30-50% των πόντων ο Τζορντανέλης), τότε πολύ δεν ήταν και πολύ δύσκολο να χάσεις.

Θα έλεγα ότι και φέτος φαίνεται να ισχύει κάτι παρόμοιο, αφού με τους Μπακς δυσκολεύομαι πολύ να νικήσω Ολυμπιακό και Μπαρτσελόνα (αντιθέτως κατατρόπωσα σχετικά εύκολα τη Utah). Δεν είναι όμως ακριβώς ίδια περίπτωση αφού στο Warriors-Μπαρτσελόνα νίκησα με 15-20 πόντους διαφορά χωρίς να ζοριστώ ιδιαίτερα.

Πάει να πει: θα δείξει...

ps: σήμερα μου έλεγαν για ένα πιθανό bug που παρατήρησαν σχετικά με το fatigue model. Ότι δηλαδή ακόμα κι αν τραβήξεις ένα βασικό στον πάγκο για να ξεκουραστεί, στο τέλος του αγώνα πάλι θα είναι ψόφιος. Δεν το έχω επιβεβαιώσει ακόμα, όμως και να ισχύει εύκολα θα μπορεί να διορθωθεί με μελλοντικό fix (famous last words...)

• Like 1
Δημοσ.

Μετά από έρευνα και μελέτη βρήκα το μυστικό συνδιασμό για αλλαγές στο timeout. :ph34r:

1. Κινούμε αριστερό μοχλό για να διαλέξουμε ποιος θα βγει

2. Πατάμε δεξια σκανδάλη για να πάμε σε subs

3. Κινούμε δεξί μοχλό για να διαλέξουμε ποιος θα μπει.

Είδατε; Τόσο απλό ήτανε τελικά.

Φυσικά όπως έγραψε και ο othelo, οι αλλαγές δε γίνονται επιτόπου, αλλά ετοιμάζονται για την επόμενη διακοπή του αγώνα - πρέπει να είναι νέος κανονισμός του nba :mad:

Ξεκίνησα και ένα MyGM με τους Pacers... Είπα κι εγώ έχουν τον cover athlete (βλέπε PG13). Έχουν και ένα ψιλοτούμπανο ρόστερ... δε μπορεί, θα κάνουμε περίπατο.

Ξεκινάμε λοιπόν...

Owner: Δε ζητάω πολλά, να βγούμε πρώτοι στο division, να κάνουμε 19 νίκες εκτός έδρας, να είναι όλοι χαρούμενοι και να έχουμε 2 λοτερι πικς για του χρόνου.

GM: E χαλαρά. Θα πιάσουμε όλους τους στόχους άνετα.

Κάπου μετά βέβαια, βλέπουμε πως στην ίδια division παίζουν Cavs, Bulls, Pistons και Bucks... χμμ αυτό το 1οι στο division θα μας παιδέψει λίγο :fear:

Μια δοκιμή να παίξουμε αγώνα βέβαια, μας βγάζει 5ους σε επίθεση, άμυνα και overall... τούμπανο η ομάδα.

Ε λοιπόν κάπου στα μέσα Ιανουαρίου με sim σχεδόν όλους τους αγώνες είμαστε 3οι στην Ανατολή... αλλά απ'το τέλος.

Ναι, πετάει η ομάδα. Μιλάμε για κορυφαία μηχανή sim και φέτος...

Μάλλον τελικά πάμε για τανκιν να πάρουμε πικ για του χρόνου να πιάσουμε τουλάχιστον τον 1 στόχο.

Και για το κερασάκι στην τούρτα, παίζουμε και έναν αγώνα. Pacers (5οι overall) - Nuggets (κάπου 28οι overall). Δυσκολία all star.

Για να μην τα πολυλογώ, με την ψυχή στο στώμα καταφέρνουμε στις 2 τελευταίες επιθέσεις να σταματήσουμε τον υπερπαίχτη Gallinari (20 πόντους με 9/20) και νικάμε με 1 πόντο... ματσάρα μιλάμε.

Σημειώσεις:

1. Τα screens του CPU στη baseline = 100% τρίποντο

2. Τα κινητά screen του CPU στο pick'n'roll, είναι ακόμα καλύτερα αφού μας πάει βόλτα τον παίχτη μας μέχρι κάτω απ'το καλάθι.

3. Ξεμαρκάριστο 3ποντο του CPU στον αιφνιδιασμό = ποσοστό κάπου 75% και πάνω ανεξάρτητα από παίχτη.

4. Αν το σενάριο λέει ντέρμπι... θα γίνει ντέρμπι. Δε παει να βαράει το ένα ξεμαρκάριστο τρίποντο μετά το άλλο ο PG (89 rating στα 3ποντα). Δε θα μπει τίποτα.

5. Το ότι ο αντίπαλος παίζει με το τριάρι για σέντερ, ενώ εμείς έχουμε ένα θηρίο 2.15 δε λέει τίποτα. Θα μας πάρει ριμπάουντ, θα κάνει το ένα κάρφωμα μετά το άλλο και όταν πάμε να ποστάρουμε, απλά θα μας κλέψει τη μπάλα. Όταν πάμε δε για το κάρφωμα, η μπάλα θα μπει και θα βγει... λόγω πίεσης.

Πώς πήραμε τη νίκη; 

Το CPU θα βγει 4-5 φορές με τη μπάλα εκτός baseline από μόνο του, θα βάλουμε κάτι σουτ όπου ο Ellis ούτε καν φαίνεται από τα μαρκαρίσματα και θα βάλουμε ένα τρελό καλάθι στο post στην τελευταία επίθεση όπου κανείς δεν κατάλαβε που πήγε ο αμυντικός :-D

• Like 1
Δημοσ.

Πώς γένεν και πρώτοι στην division και δύο lottery picks (ούτε καν ένα); Σαν να σου λέει πούλα παίχτες για να πάρεις μελλοντικά draft από κατώτερες ομάδες. Τεσπά, πολύ ενδιαφέροντες ακούγονται όλοι οι στόχοι. Εγώ στο δικό μου GM λέω να βάλω και expansion teams από Ευρώπη (αν γίνεται).

Ο υπερπαίχτης Γκαλινάρης λογικά πρέπει να είναι η συνέχεια του Hall of Famer Μπαρνιάνη, που μαζί με τον Μπαρμπόσα έκαναν απίστευτα πάρτι στους Ράπτορες του 2k13 ποιο διάολο ήταν. Πιο εύκολο ήταν να σταματήσεις τους Jordan-Pippen παρά αυτούς τους δύο.

Σχετικά με τις σημειώσεις:

1. Στάνταρ όμως. Το απολύτως σίγουρο είναι το ελεύθερο τρίποντο, αφού το ΑΙ μας δεν μπαίνει στον κόπο να κάνει περιστροφές για να καλύψει αυτόν που δέχεται το σκριν χαμηλά. Το αν θα μπει το σουτ εξαρτάται πάντως (συνήθως μπαίνει, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο που είναι και πιο ξεκούραστοι οι παίκτες). Μου έκατσε όμως και αγώνας που οι αντίπαλοι δεν μπορούσαν να βάλουν τίποτα και άρα νίκησα εύκολα χωρίς να παίξω καλά.

2. Για κάποιο περίεργο λόγο τα σκριν του CPU έχουν επιτυχία 80% και βάλε, ενώ τα δικά μας είναι ακριβώς το αντίθετο εκτός κι αν τα υπολογίσουμε με ακρίβεια χιλιοστού. Τουλάχιστον φέτος δεν έχω δει πολλά αμυντικά φάουλ πάνω στην προσπάθεια για σπάσιμο του σκριν, κάτι αρκετά συνηθισμένο πέρσι.

Εξίσου τραγικό είναι πως τις λίγες φορές που δεν πιάνει το pick 'n' roll του CPU, κατορθώνει να μας σκρινάρει ή έστω να μας κλείσει το διάδρομο ο δικός μας παίκτης. Στον τελευταίο αγώνα σε τουλάχιστον τρεις φάσεις έκανα αμάν και πως να περάσω μπροστά από το σκριν και πριν προλάβω να χαρώ έπεσα πάνω στον ψηλό μου που περιφερόταν ασκόπως σαν κριάρι.

3. Το γνωστό momentum ή όπως το έλεγα πέρσι "ο,τι και να κάνεις στην τρίτη περίοδο θα φας δέκα πόντους διαφορά στο κεφάλι". Γενικά είναι πιο εύκολο για το CPU να κλείσει το σκορ και να γυρίσει το παιχνίδι παρά να το καταφέρουμε εμείς. Πιστεύω ότι σε τέτοιες περιπτώσεις θέλει πολλή προσοχή, timeouts για να κόβουμε το ρυθμό του άλλου, όχι βιαστικές επιθέσεις κλπ. Σε καναδυο αγώνες που πήγε να στραβώσει το πράγμα, πρόσεξα πολύ και κατάφερα να κρατήσω το προβάδισμα (συνήθως το ξέσπασμα της CPU κρατάει λίγα λεπτά, όχι ολόκληρη περίοδο ή ημίχρονο).

Φυσικά υπάρχουν και οι αγώνες που ό,τι και να κάνουμε δεν υπάρχει καμία ελπίδα.

4. Συμφωνώ και επαυξάνω με όλα.

Δημοσ.

Καλά αυτοί οι στόχοι στο MyGM ήταν πάντα ότι να'ναι. Ο μόνος τρόπος - αν πήγαινε καλά η ομάδα - θα ήταν ανταλλάξω μελλοντικα πικς...

Στο GM δεν ξέρω αν γίνεται να βάλεις ομάδες από Ευρώπη. Γίνεται σίγουρα αν κάνεις custom myLeague.

To αρνητικό είναι πως σε αυτές τις ομάδες δεν έχει pre-game show.

Επίσης το γήπεδο Παναθηναϊκού - Ολυμπιακού είναι τραγικό. Έχει αυτό το μαύρο σήμα της ευρωλίγκας στις βολές και δε βλέπεις τις μπάρες καθόλου - σουτάρεις τις βολές με κλειστά μάτια που λενε.

Για τον super-Gallinari ότι και να πεις είναι λίγο. Όλα τα ξεμαρκάριστα σουτ μέσα, ντριμπλάρισμα σα να είναι περιφερειακός και άμυνα επιπέδου Lebron. Αφού σκέφτομαι να τον κάνω ανταλλαγή, να παίζω με George 3αρι, Gallo 4αρι.

Φυσικά δεν το κάνω,  γιατί ως παλιός στο 2k ξέρω πως αν τον πάρω θα γίνει παλτό :-D

Δημοσ.

Επιτελους μετα απο 2 μηνες εχω ιντερνετ ας το αφησω ολη μερα να κατεβαζει και αυριο το βραδυ ξεκιναει το φετινο ταξιδι!

Δημοσ.

Χαχαχα πολυ γελαω με τις ατακες σας. Να είστε καλα βρε παιδια.

Αφου φανταστείτε δεν το εχω στο pc αλλα στο XBOX ONE και τα προβλήματα ειναι ακριβώς τα ίδια.

anifiend, αν βρεις και τον μυστικο συνδυασμό σε ενα timeout να αλλαζουμε τα συστήματα και να παραμένουν ως έχουν θα σε κερασω φραπεδουμπα και 2 πιτογυρα μετα στο καπακι χααχχααχ

Δημοσ.

anifiend, αν βρεις και τον μυστικο συνδυασμό σε ενα timeout να αλλαζουμε τα συστήματα και να παραμένουν ως έχουν θα σε κερασω φραπεδουμπα και 2 πιτογυρα μετα στο καπακι χααχχααχ

ΧΑΧΑΧΑ θες να αλλάζεις και συστήματα  :-D :cry: 

Αυτό θα είναι στα features του 2Κ18

Δημοσ.

Φυσικά αυτός δεν είναι σοβαρός λόγος για να μην πάρει κάποιος το παιχνίδι, αφού αργά ή γρήγορα θα ανανεωθούν τα ρόστερ ή, στην χειρότερη, θα βγει mod από τρίτους που θα βελτιώσει τα πράγματα.

Κατά τ' άλλα ακόμα κατεβάζω από Steam, μένουν 700ΜΒ.

• Like 1
Δημοσ.

• Face scan ακόμα δεν έχω καταφέρει να κάνω. Ακόμα κι αν το mobile app σου πει με τα πολλά ότι όλα είναι κομπλέ, θα μουλαρώσει μετά το ίδιο το παιχνίδι και θα λέει ότι κάτι δεν πήγε καλά στο 30% του building face. Προς το παρόν το παράτησα μιας και μπορώ να ξαναφτιάξω το πρόσωπο αργότερα.
  • Ποιος επιστήμονας αφαίρεσε το μετρικό σύστημα από το παιχνίδι και έχουμε μόνο ίντσες και λίμπρες; Δεν βρήκα επιλογή να αλλάζει.
  • Υπάρχουν κάποια viper roster ενός pandahero που έχουν πολλά downloads και πιθανώς αξίζει να τα δοκιμάσουμε αντί για τα default. Θα τους ρίξω μια ματιά. (edit: να ένα θετικό, υπάρχει η μεταγραφή του Terry στους Bucks)
  • Το mobile app φαίνεται πάρα πολύ καλό, δοκιμάστε το. Έχει αρκετό υλικό.
  • Ενώ φορτώνει ο αγώνας, παίζει NBA 2k TV και εμφανίζει κάποια γκάλοπ. Στην ερώτηση ποιο mode σας ενδιαφέρει να παίξετε περισσότερο, το MyCareer έχει 62% και το επόμενο είναι γύρω στο 15%. Δεν υπάρχει καμία σωτηρία για αυτόν τον πλανήτη...

Πείτε μου εσείς τώρα τι σόι άμυνα παίζει ο (ελεγχόμενος από το ΑΙ) Jason Terry...

• Like 1
Δημοσ.

Δυστυχώς παιδιά ό,τι και να λέμε είναι ακριβώς τα ίδια σκατά με το περσινό. Ακριβώς όμως.

• Παίζεις εναντίον του Τόμιτς; Γίνεται Τσάμπερλεν. Εναντίον του Ribas; Γίνεται (τουλάχιστον) Iverson. Εναντίον του Olson; Γίνεται για πλάκα Λάρι Μπερντ. Ο δε Ναβάρο πιο εύκολα τα βάζει από τα 7.25 παρά από τα 6.75.
  • Στα drive πάλι σου κλέβουν την μπάλα πολύ εύκολα.
  • Οι δικοί σου κοντά στο καλάθι κάνουν σχεδόν πάντα φάουλ γιατί πέφτουν σαν κριάρια πάνω στον αντίπαλο (εννοείται μιλάμε για παίκτες που ελέγχει το ΑΙ).
  • Στην τρίτη περίοδο πάλι το CPU οργιάζει και παίρνει διαφορές για πλάκα.
  • Drive με πίεση δεν βάζεις. Αν δεν προσπαθήσεις να μείνεις για ώρα στον αέρα και να επιδιώξεις επαφή με το σώμα, αλλά αφήσεις την μπάλα φυσιολογικά δεν παίρνεις φάουλ με τίποτα.
  • 1vs1 να περάσεις κάποιον είναι πολύ δύσκολο, πιο πιθανό είναι να σου κλέψει την μπάλα όταν πας να κάνεις το crossover.

Ακριβώς ο ίδιος βόθρος.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...