stavroulis1985 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Ρε παιδια με απογοητευσατε και φετος ειναι η πρωτη φορα που το αγορασα και ακομα δεν το εχω στα χερια μου!! 1
babis13 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Φιλε μου μην δινεις σημασια πάντα θα υπάρχουν αρνητικά μιλαμε για παιχνιδι και οχι για την πραγματικότητα οποτε παιξε το παιχνίδι σου και ευχαριστησου ειναι το καλύτερο αθλητικό παιχνιδι με διαφορα 1
nzeppos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν πρέπει να απογοητεύεσαι (τουλάχιστον όχι ακόμα). Κάποιοι από εμάς αγοράζουμε εδώ και χρόνια, οπότε έχουμε άλλες απαιτήσεις και φυσικά πιο έντονο το γονίδιο της γκρίνιας. Πιστεύω πως θα μείνεις ικανοποιημένος από την αγορά σου, εκτός πια κι αν περιμένεις απ' το παιχνίδι να είναι πολύ καλύτερο από τα προηγούμενα (που δεν είναι). Αν σου άρεσε το 2k16, θα σου αρέσει κι αυτό. Πάμε τώρα στα δικά μου: Φέτος το ΑΙ δεν τρώει προσποίηση με τίποτα. Βρε με τίποτα σου λέω, όποιο παίκτη και να έχεις. Βρε να σου δώσω ένα λουκουμάκι να πηδήξεις, όχι με τίποτα, μουλαρώνει ο αμυντικός και δεν σαλεύει, Περιμένει να σουτάρεις κανονικά. Για κάποιο αποτρόπαιο λόγο η συντριπτική πλειοψηφία των διεκδικούμενων φάσεων στην άμυνά μας καταλήγει πάντα υπέρ του αντίπαλου. Το αποκορύφωμα ήταν στον τελευταίο αγώνα, υπήρξαν τρεις τέτοιες περιπτώσεις σε μία επίθεση και η μπάλα πήγαινε συνέχεια στους άλλους λες και είχαν μέλι. Η έννοια "παίζω άμυνα με σκοπό να περάσω μπροστά από το σκριν" είναι ανύπαρκτη, αφού ο ψηλός πάντα στήνεται υποδειγματικά. Στα δε hedge out του δεύτερου παίκτη (ειδικά στις γωνίες) πραγματικά γελάει ο κόσμος, πολλές φορές ο παίκτης που δεν ελέγχουμε πηγαίνει τόσο πλάγια που ο point βρίσκει δυο μέτρα ανοιχτό διάδρομο και κόβει άνετα προς το καλάθι. Ούτε καν να χρειαστεί να σφηνώσει ανάμεσα στους δύο ψηλούς, περνάει αέρα-πατέρα. Τα χαμηλά σκριν του ΑΙ είναι θάνατος. Εφόσον το δικό μας αμυντικό ΑΙ δεν κάνει κόπο για περιστροφές, πρέπει αναγκαστικά να καλύψει ο παίκτης που δέχθηκε το σκριν κάτω. Μέχρι να γίνει αυτό, εννιά στις δέκα φορές ο αντίπαλος προλαβαίνει να πάρει ελεύθερο σουτ, συνήθως με μεγάλα ποσοστά ευστοχίας. Για άλλη μια χρονιά το double team αργεί χαρακτηριστικά να γίνει, πατάς, πατάς, πατάς και κάαααποια στιγμή φιλοτιμιέται να έρθει ο δεύτερος αμυντικός. Ειδικά αν χρειαστείς να το κάνεις μέσα στη ρακέτα οι ελπίδες να τα καταφέρεις είναι λιγοστές. Πραγματικά ποιος ήταν ο επιστήμονας που σκέφτηκε ότι είναι καλή ιδέα να αλλαχθούν φέτος τα quick play menu από σκέτο κείμενο σε τριγωνάκια και παπαρδέλες; Στα νέα menu το κείμενο είναι τόσο μικρό σε σχέση με το σχήμα που είναι αδύνατον να πάει το μάτι σου σε ώρα αγώνα (για να μην αναφέρω και ότι η γραμματοσειρές είναι κάθετες, πλαγιαστές κλπ). Δηλαδή πραγματικά, πόσο ζώα; Πως είναι δυνατόν να διαβάσεις το "Switch Everything" σε τούτο εδώ την ώρα που προσπαθείς να παίξεις άμυνα; Και καλά πάει στο διάολο στην άμυνα, εκεί υποτίθεται ότι δεν αλλάζεις συχνά τις ρυθμίσεις. Στην επίθεση ποια ελπίδα υπάρχει να προλάβεις να διαβάσεις τα παρακάτω την ώρα που πρέπει να σκρολάρεις σε 7 σελίδες για να επιλέξεις σύστημα; Ρε τι είναι αυτοί ρε. Αυτό εδώ τι τους έφταιγε και έπρεπε να πάνε να το αλλάξουν; 4
Inler Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Αυτο με τα συστηματα ειναι ενα απο τα χειροτερα..Επισης ποιος εξυπνος εβαλε αυτο το λευκο background στο edit roster που στραβωνεσαι μετα απο λιγο? Δηλαδη ειναι τραγικα τα πραγματα..Ρε συ Nzeppos ειναι ιδεα μου ή παταγα στην αμυνα να σηκωσουν με το μοχλο ψηλα τα χερια και καθετα και σηκωναν μονο το ενα μεχρι το υψος των ωμων? 2
nzeppos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Ναι, το έγραψα και πιο πριν αυτό. Φαίνεται να έχει αλλάξει η λογική την άμυνας με το δεξί στικ και τεντώνουν τα ξερά τους λιγότερο σε σχέση με πέρσι. Παίζει να το έχω δει μόνο σε περιφερειακή άμυνα όμως, δεν θυμάμαι τι παίζει κοντά στο καλάθι. Επιπλέον η απόκριση των controls φαίνεται να έχει κάποια προβλήματα ορισμένες φορές, πχ. πατάς πάνω το δεξί στικ για να παίξεις κάθετη άμυνα την ώρα που ο άλλος σουτάρει απ' τα 2 μέτρα και ο παίκτης σου σε γράφει. Δεν είναι αποκλειστικό θέμα της άμυνας όμως, το έχω δει να γίνεται και στην επίθεση (δηλ. πατάς σουτ με το πιάνεις την μπάλα και δεν γίνεται τίποτα). Είναι αρκετά σπάνιο (1-2 φορές ανά αγώνα), αλλά συμβαίνει. 1
Tiphonas Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Βρε παιδιά προσπαθώ να αλλάξω τα συστήματα κατα την διάρκεια του time out γιατι δεν μπορώ κατα την διάρκεια του αγώνα χανω τα αυγα και τα πασχάλια αλλα παρότι τα αλλάζω και λήγει το timeout τα συστήματα παραμένουν τα ίδια.............ξανα timeout ξανα στο default το σύστημα...........την τυχη μου
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Έλεγα κι εγώ, τι είναι αυτά τα τριγωνάκια, κλπ και αφού είδα τις εικόνες του Nzeppos, τρόμαξα!
anifiend Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Καλά στο timeout για να κάνεις αλλαγές και να βάλεις συστήματα πρέπει να έχεις πάρει μεταπτυχιακό... τώρα φτιάχνουν ειδικό τμήμα στο 2KU :-P Πέρα απ'την πλάκα, παίζει να'χει κάποιο bug γιατί όσες φορές κι αν προσπάθησα, δεν έχω καταφέρει να κάνω αλλαγές σε timeout. Τα τριγωνα - τετράγωνα δεν είναι κακή ιδέα, αλλά θέλουν χρόνο να τα συνηθίσεις (κάτι που φυσικά για τους παλιούς του 2K καταντάει κουραστικό). Τόσο η απεικόνιση, όσο και το ότι είναι στο δεξί μοχλό βολεύει αρκετά πάντως. Το πρόβλημα για μένα είναι στα γράμματα, που είναι πλαγίως, καθέτως και ότι άλλο. Αν τα είχαν κανονικά γραμμένα θα ήταν αρκετά πιο ευανάγνωστα. 2
nzeppos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Ναι, η επιλογή με δεξί στικ είναι πολύ βολική. Το θέμα είναι ότι πρέπει να θυμάμαι απ' έξω τι κάνει η κάθε κατεύθυνση αφού να κάτσεις να τα διαβάσεις εκείνη την ώρα δεν προλαβαίνεις ακόμα κι αν παίζεις το slow-motion κατενάτσιο των Πεδουλακοσφαιροπουλαίων.
newlynx Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 @nzeppos πάλι παίζει με τη λάθος κάμερα; Ταλαιπώρησε άσκοπα...
othelo Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Στο timeout αλλαγές γίνονται απλα περιμένεις να βγει εξω η μπαλα.........ή να μπει καποιο καλαθι μετα κάνει τις αλλαγες. Τα συστήματα δεν αποθηκευει για κάποιο λογο κατα την διαρκεια του time out. Συμβαίνει σε όλους σας;
Erevus Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Κάτι για dynamic commentary λέει και το κακό συναπάντημα. Να φανταστώ ότι θα βάλουν μέσα και εκφράσεις του στιλ "χαχα, γελάει ο κόσμος με τα αίσχη που γίνονται στο σημερινό παιχνίδι". lol
nzeppos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Επιτέλους έστειλε το κλειδί το Kinguin. Γρήγορα να απεγκαταστήσω το σάπιο 2k17 του θείου για να εγκαταστήσω το σάπιο 2k17 του Steam.
Erevus Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Εγώ πάντως δεν πρόκειται να το αγοράσω, σπάστηκα πάρα πολύ με τα προηγούμενα nba2k που υποσχέθηκα στον εαυτό μου να μην δώσω ξανά λεφτά στην 2K. Αυτό που μου την έδινε ιδιαίτερα ήταν τα "cheat" της CPU στο MyCareer όπου οι αντίπαλοι παίκτες έτρεχαν πάνω κάτω σαν τον Μπολτ και οι δικοί μου συμπαίκτες κωλοβαρούσαν και έκαναν το ένα μετά το άλλο τα ανόητα λάθη, με κορυφαία μια ασίστ που έβγαλα στον Λεμπρόν μόνο του κι αυτός έχασε κάρφωμα και μαζί και το παιχνίδι! Πήγα καπάκι και πούλησα το παιχνίδι στο πάμπλικ και το σιχτίρισα έκτοτε.
nzeppos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Καλά έκανες, αλλά η αλήθεια είναι πως το MyCareer δεν είναι σημείο αναφοράς αφού το μπάσκετ που παίζεται εκεί για κάποιο λόγο δεν έχει σχέση με αυτό των "κανονικών" modes. Όχι μόνο για τα αίσχη που κάνει η δική σου ομάδα αλλά ακόμα και για το παιχνίδι του αντίπαλου ΑΙ. Εγώ φέτος θα προσπαθήσω να πείσω τον εαυτό μου ότι το 2k17 αξίζει τον κόπο. Το αν θα τα καταφέρω είναι άλλη ιστορία. Υπομονή 18-20 ώρες να κατέβει το παιχνίδι στο Steam... Μέχρι τότε άνετα ξαναβάζω κανα Kerbal. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα