nzeppos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Καλό ακούγεται αυτό, ενδιαφέρον. Στην τελική βέβαια στάνταρ θα έχουμε πάλι φαινόμενα να παίζουμε Warriors-Ολυμπιακός και να μας βγαίνει η Παναγία να νικήσουμε τον (παιχταρά) Πρίντεζη. 20/9 βγαίνει το παιχνίδι και οι τιμές σε PC είναι μέσες άκρες παρόμοιες με τις περσινές (~30 ευρώ).
babis13 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Εγω το τσιμπησα ασχετα αν το περσυνο με απογοητευσε και δεν ασχολήθηκα αρκετα ακομα και έτσι ειναι πολυ μπροστά σαν παιχνιδι
nzeppos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Έχει κανένας ιδέα τι ακριβώς παίζει με το early tip off, όπου όσοι προπαραγγείλουν το παιχνίδι θα μπορούν όχι μόνο να κατεβάσουν αλλά και να παίξουν από τις 16 του μήνα (αντί για 20 που είναι η κανονική ημερομηνία κυκλοφορίας Κοίταζα στα γνωστά κλειδάδικα αλλά κανένας δεν λέει ρητά για τα preorder και την προσφορά.
anifiend Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Έχει κανένας ιδέα τι ακριβώς παίζει με το early tip off, όπου όσοι προπαραγγείλουν το παιχνίδι θα μπορούν όχι μόνο να κατεβάσουν αλλά και να παίξουν από τις 16 του μήνα (αντί για 20 που είναι η κανονική ημερομηνία κυκλοφορίας Κοίταζα στα γνωστά κλειδάδικα αλλά κανένας δεν λέει ρητά για τα preorder και την προσφορά. Είχαν πει πως τα pre-order θα ξεκλειδώσουν από τις 16/9, αλλά τα κλειδάδικα δεν το ξέρουν στα σίγουρα και δεν λένε κάτι για να μην γίνει καμιά στραβή και μπλέξουν με refunds κτλ. Εγώ το είχα παραγγείλει από cdkeys και μου ήρθε το κλειδί πριν από λίγο. Τώρα κάνει pre-load στο steam και λογικά από αύριο θα πρέπει να ξεκλειδώσει... αν έχει κατέβει. Μόνο 53.8 GB είναι το κακόμοιρο
nzeppos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Α, ωραία. Άρα θα το τιμήσω κι εγώ. Είναι το Σαββατοκύριακο στο ενδιάμεσο βλέπεται, μεγάλη ευκαιρία για να δούμε το παιχνίδι με την ησυχία μας. Με έψησε ένας συνάδελφος που θέλει να το αγοράσει κι αυτός. Φυσικά όταν σε λίγες εβδομάδες αρχίσω να ανεβάζω εκτρωματικά βίντεο και να γεμίζω το φόρουμ με κατάρες και κουίζ, δεν θα φταίω εγώ.
newlynx Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 @nzeppos τα θέλει ο οργανισμός σου... 2
Psycho_Warhead Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Βγήκε, nzeppos περιμένουμε εντυπώσεις 1
nzeppos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Βάζω να κατέβει! (έκανα το έγκλημα να παραγγείλω από kinguin και καθώς φαίνεται θα στείλουν στις 20) 2
babis13 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Μαγκες περιμενουμε να μας πειτε καινσε εμας που μας εχει ....... ο οτε στο περιμενε!!
nzeppos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 53,3GB ρε παιδιά, έχουν ξεφύγει οι τύποι. Σαν να λέμε δώδεκα δισκάκια παιχνίδι. Ούτε το Monkey Island 2 στην Amiga. Με 10άρα γραμμή στην καλύτερη θα καταφέρω να το δω αύριο μεσημέρι. Που θα πάει όμως, δε θα λήξει το τωρινό συμβόλαιο με τον πάροχο, θα παίξει μετά 50άρα VDSL για να γίνονται σβέλτα οι δουλειές.
babis13 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Περιμενω με αγωνια τον σχολιασμο σου nzeppos και πολλοι ακομα!! 1
anifiend Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Εγώ το έχω κατεβάσει (πήρε κάπου 16-18 ώρες με 10αρα γραμμή), αλλά μέχρι το απόγευμα ήταν κλειδωμένο. Τώρα που ξαναμπήκα το έχουν ξεκλειδώσει, αλλά κάνει unpacking και απ'ότι φαίνεται έχει πολύ δρόμο... 53 GB είναι αυτά. Οδύσεια καταντάει αυτό το pre-release.
xtrmsnpr Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 η αγορά χρειάζεται νέο μπασκετάκι ASAP.. Πρέπει να γκαζώσουν εκεί στην ΕΑ και να αρχίσουν να βγάζουν ένα ωραιό και σωστό μπάσκετ ξανά,και σε pc και σε κονσόλα.. Τα μονοπώλια καλό δε κάνουν και φαίνεται σε κάθε έκδοση του nba2k
nzeppos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Έπαιξα τον πρώτο αγώνα. Να πω ότι τρελάθηκα, δε θα το πω. Μέσες άκρες ίδιο με το περσινό μου φαίνεται το gameplay, με την προσθήκη περισσότερων animations. Φαίνεται να έχει βελτιωθεί η φυσική της μπάλας όταν χτυπάει στο στεφάνι. Όχι μόνο αυτό, αλλά και το πως μπορεί να καταλήξει ένα σουτ υπό μέτριες/κακές προϋποθέσεις (όπως στα μακρινά σουτ του Νικ Καλάθη, που συνήθως νομίζεις ότι φυσάει αέρας γιατί η μπάλα πραγματικά κοπανάει στα πιο απίθανα σημεία του στεφανιού/ταμπλό). Δεν είναι λίγα τα airball σε σουτ απ' τα 8 μέτρα με πίεση. Τα controls είναι πρακτικά ίδια, δεν εντόπισα καμια φοβερή διαφορά. Πάλι δεν έχει training camp για να σου μαθαίνει τις κινήσεις, άρα φέτος θα πρέπει να βασιστώ στο youtube για να ξαναθυμηθώ κάποια πράγματα. (edit: τελικά υπάρχει το 2kU mode που σου μαθαίνει πράγματα εν ώρα φιλικού αγώνα, καθώς και τα σχετικά video tips με όλες τις κινήσεις, ευτυχώς αυτή τη φορά χωρίς την περιττή ομιλία του Durant). Κάτι που όντως έχει αλλάξει στα controls είναι η συμπεριφορά των χεριών του αμυντικού με το δεξί αναλογικό στικ. Σε περιφερειακή άμυνα δεν φαίνεται να προεκτείνει πολύ τα χέρια του, ενώ κοντά στο καλάθι αμφιβάλλω αν κάνει πλέον κίνηση. Σε μία περίπτωση που το δοκίμασα ο παίκτης έπρεπε να σηκώσει τα χέρια του και να παίξει άμυνα σε κάθετη θέση, τουναντίον δεν έκανε απολύτως τίποτα. Κακό αυτό. Θα δω μήπως απλώς έτυχε ή αν όντως έχει αλλάξει κάτι. (edit: μάλλον έτυχε, η άμυνα με δεξί αναλογικό εξακολουθεί να υφίσταται) Τα γραφικά είναι κι αυτά ελαφρώς βελτιωμένα, αλλά μέχρι εκεί. Υπάρχει ένα ελαφρύ stuttering, θα δοκιμάσω να δω πως συμπεριφέρεται σε borderless windowed screen. (edit: νομίζω έτσι είναι λίγο καλύτερα, σε γενικές γραμμές πάντως δεν υπάρχει πρόβλημα). Για τους (φαντάζομαι ελάχιστους) που θέλουν να παίξουν με πληκτρολόγιο, φαίνεται πως μπορείς πλέον να κάνεις remap τα κουμπιά, δηλ. να βάλεις πχ. το σουτ σε άλλο πλήκτρο. Αυτό πέρσι δεν γινόταν. Εννοείται πως εγώ χρησιμοποιώ με gamepad (X360), αφού αυτά τα παιχνίδια έχουν φτιαχτεί για να παίζονται με χειριστήριο. Στα pick 'n' roll η συμπεριφορά των δικών μας παικτών είναι ξανά αλλοπρόσαλλη, δεν μπορείς να καταλάβεις πότε ο ψηλός θα επιμείνει στην αλλαγή ή πότε θα του τη βιδώσει για να ξαναγυρίσει στον αρχικό παίκτη του. Ευτυχώς δεν έτυχε να δω άλλες ακρότητες αλλά είναι πολύ νωρίς ακόμα. Κάτι που μου έκανε εντύπωση είναι ότι πήγα να κάνω μια τρίπλα στη γωνία και ο παίκτης βγήκε απευθείας έξω χωρίς να κομπιάσει καθόλου από αυτό το... αόρατο τείχος προστασίας που παραδοσιακά υπάρχει στα 2k για να βοηθάει τον παίκτη να μην πατάει εκτός γηπέδου συχνά. Σε τουλάχιστον δύο περιπτώσεις ήμουν σε άμυνα και παίκτης μου ελεγχόμενος από το ΑΙ έκλεψε κάθετη πάσα στη ρακέτα. Πρωτοφανές! Πέρσι δεν γινόταν ούτε με αίτηση (ειδικά αν δεν πείραζες καθόλου ρυθμίσεις και sliders). Τα μενού/GUI έχουν αλλάξει αλλά η ουσία παραμένει ίδια. Επιτέλους φάουλ με το σώμα! Εννοείται χωρίς να πειράξω καθόλου τις default ρυθμίσεις. Αν πας να φύγεις δίπλα από τον αμυντικό και αυτός σου κλείσει το διάδρομο σπρώχνοντας σε πχ. με τον ώμο, αμέσως θα δοθεί φάουλ. Δεν γίνεται σε κάθε φάση, αλλά το έχω δει τουλάχιστον 3 φορές μέσα σε 25 λεπτά αγώνα. Ενδιαφέρον είναι πως πλέον δεν υπάρχουν realistic/default sliders αλλά οι τιμές τους έχουν άμεση σχέση με το επίπεδο δυσκολίας. Πχ. αν βάλετε Pro AI sliders το σουτ του γκομπιούτερ θα είναι στο 40, ενώ για All Star πάει στο 50. Κάτι παρόμοιο ισχύει και για τα Human sliders. Αυτά τα πολύ ολίγα για αρχή. Πρέπει να παίξω μερικά παιχνίδια ακόμα για να σχηματίσω άποψη. Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου 2016 από nzeppos 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα