nzeppos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Περίμενε έχει κι άλλο. Τελικά πήγαμε παράταση (53-53, πραγματικό θαύμα που κατάφερα να γυρίσω το -5 στο τέλος). Και στην τελευταία επίθεση της παράτασης 14" πριν το τέλος με το σκορ στο 56-56, γίνεται αυτό: Ναι, 3 δευτερόλεπτα ο (ελεγχόμενος από το ΑΙ) Middleton. Επειδή σκάλωσε πάνω στον αμυντικό. Δώσαμε τζάμπα την κατοχή στους Pistons αντί να σουτάρουμε στο μηδέν. Ελάτε μετά να μου πείτε ότι αυτά τα τρελά γίνονται και στην πραγματικότητα. Δέκα φορές ανά αγώνα. Ελάτε. ps: θέλετε να μάθετε τι έγινε στο τέλος; Ωραία, θα σας πω. Η παραπάνω φάση είχε προέλθει από κλέψιμο στην επαναφορά στα 25" (για κάποιο λόγο φέτος έχεις αφύσικα μεγάλες πιθανότητες να κλέψεις τέτοια πάσα αν μαρκάρει παίκτης τύπου Αντεντοκούμπο). Γίνεται η ιστορία με τα 3". Οι Pistons παίρνουν timeout. Ξανακάνουν επαναφορά, ξανακλέβει ο Αντεντοκούμπο. Βγαίνει μόνος του στον αιφνιδιασμό στα 7" ο Parker, χάνει το layup επειδή είχε αμυντικό από... πίσω του, παίρνει το ριμπάουντ και το φάουλ. Βάζω 2 βολές. Timeout οι Pistons. Ξανακάνουν επαναφορά, ξανά λάθος πάσα (την έφαγε ένας στο κεφάλι, δεν κατάλαβα ακριβώς τι έγινε). Κλέβω, φάουλ, 2 βολές, νίκησα 60-56. Αυτό το πράγμα είναι εμετός. Και όσο σκέφτομαι πόσο ωραίο ήταν το πρώτο ημίχρονο... 1
nzeppos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Νέο patch 1.04, σημερινό. 69ΜΒ. http://www.nba-live.com/nba-2k17-patch-1-04-out-now-for-pc/ Release notes; GENERAL- Corrected an issue where some postrelease uniform colors would clash with the opposing team’s uniform in certain matchups.- After a made basket, the score will no longer update on the scoreboard until after the animation has completed; this should be much less confusing.- Fixed a case where your friends list in the Who’s Online menu would disappear while viewing it.- Contact Dunk animations should now properly stay equipped on your MyPLAYER.GAMEPLAY- The Relentless Finisher badge should now give the proper bonuses on contact layups when leveling it up.- Fixed an extremely rare hang that could occur when a player was attempting to grab a rebound.MyPARK/2K PRO-AM- Fixed a case where certain jump shot animations would result in the shot meter reporting an incorrect very late timing during high-latency situations.- Addressed an issue where you would not be granted a win if your opponent disconnected during a Pro-Am Walk-On/Team game under certain conditions.- Users in Ante-Up will now always be presented with the correct ante-up amount prior to joining the Got Next queue.MyCAREER/MyCOURT- Corrected a case that would result in loading into a black screen heading into a game.- Connection events will now always appear on the schedule once you agree to them/set them up.- Addressed a hang that could occur when attempting to enter the 3PT/Dunk Contest when your MyPLAYER was injured.- Fixed a hang that could occur when loading into a Live Practice when a number of players on your team were simultaneously injured.NOTE: All patch fixes will work in your existing game mode saves.
Hiddenite Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Καλημέρα αξίζει η αγορά του συγκεκριμένου παιχνιδιου, παρόλο τα περίεργα του που διαβάζω από κάποιους γνώστες εδώ ; Έχω το 16 και το θεωρώ πολύ καλό τοσο στο Online οσο και στο offline . Το 17 θα μου προσφέρει κάτι παραπάνω σε γραφικά, κινησεις κτλπ;
Speed Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Πώς μπορώ να φτιάξω custom πρωτάθλημα euroleague ??? Υπάρχει κάποιο add on σε ομάδες γιατι χρειάζετε 30 ομάδες για να ξεκινήσεις και δεν θέλω να βάλω ομάδες ΝΒΑ...
nzeppos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Καλημέρα αξίζει η αγορά του συγκεκριμένου παιχνιδιου, παρόλο τα περίεργα του που διαβάζω από κάποιους γνώστες εδώ ; Έχω το 16 και το θεωρώ πολύ καλό τοσο στο Online οσο και στο offline . Το 17 θα μου προσφέρει κάτι παραπάνω σε γραφικά, κινησεις κτλπ; Δεν έχει πολλά παραπάνω αλλά σίγουρα είναι βελτιωμένο, οπότε αν σου άρεσε το 16, το ίδιο θα ισχύσει και για το 17. Τώρα αν η αναβάθμιση αξίζει τα 30 ευρώ (ή όσο έχει το παιχνίδι), είναι κάτι που το ξέρει η τσέπη σου. Αν παίζεις σε PC, μπορείς να του ρίξεις μια -γκουχ- δωρεάν ματιά με διάφορους τρόπους. Αν θέλεις να παίξεις online τότε η αγορά είναι μονόδρομος, φαντάζομαι ότι ελάχιστοι θα έχουν ξεμείνει να ασχολούνται ακόμα με την περσινή έκδοση. Πώς μπορώ να φτιάξω custom πρωτάθλημα euroleague ??? Υπάρχει κάποιο add on σε ομάδες γιατι χρειάζετε 30 ομάδες για να ξεκινήσεις και δεν θέλω να βάλω ομάδες ΝΒΑ... Νομίζω (χωρίς να το έχω δοκιμάσει) ότι δεν μπορείς να φτιάξεις τέτοιο πρωτάθλημα. Απλώς φέτος έλεγαν ότι σε κάποια modes οι ομάδες της Euroleague μπορούν να μπουν σαν expansions, εννοείται μαζί με τις 30 του ΝΒΑ. Διαφορετικά μόνο με κανα μελλοντικό mod (και αν).
bulldog84m Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Αλανια εχω προβλημα!Εγκατέστησα το 2Κ17 και μολις παω να το τρέξω μαυρίζει η οθόνη και με λεει: "Out of range".Πρωτη φορα το βλεπω αυτο. τι φταιει και πως διορθώνεται;εχω εναν: -CPU: Specification: Intel® Core™ i5-2500K CPU @ 3.30GHz -RAM: Memory Type: DDR3Memory Size: 8 GBytes -Motherboard: vendor: Foxconnmodel: H67M-S/H67M-V/H67 -Monitor: (Ειναι μια 19αρα Turbo-X, και αυτα βλεπω στο cpu-z) Size: 19.1 inches Max Resolution: 1440 x 900 @ 59 Hz Horizontal Freq. Range: 30-80 kHz Vertical Freq. Range: 60-75 Hz Max Pixel Clock: 140 MHz Gamma Factor: 2.2Η καρτα γραφικών μου ειναι: Gigabyte Radeon R7 360 2GB Ultra Durable 2 Series https://www.skroutz.gr/s/7073851/Gigabyte-Radeon-R7-360-2GB-Ultra-Durable-2-Series-GV-R736OC-2GD.html
nzeppos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Λογικά είναι θέμα ανάλυσης, το πιθανότερο της ίδιας της οθόνης. Αν το γκουγκλάρεις θα δεις πολλά παρόμοια προβλήματα με παλιότερα NBA 2k. Παράδειγμα: https://steamcommunity.com/app/282350/discussions/0/627456486807506162/
bulldog84m Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Οντως πηγα windows-run.. εγραψα:%APPDATA%\2K Sports\NBA 2K17\VideoSettings.cfgκαι αλλαξα την αναληση απο εκει σε: WIDTH = 1440 HEIGHT = 900 REFRESHRATE = 60.0πριν ηταν:WIDTH = 1600 HEIGHT = 1200 REFRESHRATE = 60.0 και δεν την σηκωνε η οθόνη μου! Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2016 από bulldog84m 1
Inler Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Να ρωτησω αν καποιος ειναι με AMD καρτα δεν βλεπει διαφορες στα γραφικα αν αλλαξει απο το Radeon panel τα πολλαπλη δειγματοληψια-υπερδειγματοληψια;
Hiddenite Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δεν έχει πολλά παραπάνω αλλά σίγουρα είναι βελτιωμένο, οπότε αν σου άρεσε το 16, το ίδιο θα ισχύσει και για το 17. Τώρα αν η αναβάθμιση αξίζει τα 30 ευρώ (ή όσο έχει το παιχνίδι), είναι κάτι που το ξέρει η τσέπη σου. Αν παίζεις σε PC, μπορείς να του ρίξεις μια -γκουχ- δωρεάν ματιά με διάφορους τρόπους. Αν θέλεις να παίξεις online τότε η αγορά είναι μονόδρομος, φαντάζομαι ότι ελάχιστοι θα έχουν ξεμείνει να ασχολούνται ακόμα με την περσινή έκδοση.Θεωρώ ότι στα 23 που πωλείται στα κλειδάδικα είναι μια τίμια τιμή για να περάσεις την χρονιά. Χωρίς Online νομίζω οτι δεν αξίζει εκτός και αν συναντιέσαι καθημερινά με φίλους. Η νίκη εναντίον κάποιου ανθρώπου που βρίσκεται στο ιδιο σαλόνι είτε σε άλλη ήπειρο πορώνει περισσότερο όσο να το κάνεις.Ευχαριστώ
nzeppos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Αν έπεσε στα 23 πάρτο γρήγορα. Το "online" πάντως δεν αφορά μόνο στα modes που παίζουμε εναντίον άλλων, αλλά ακόμα και στα single player που απαιτούν διαρκή σύνδεση με τους servers της 2k. Για παράδειγμα το MyTeam (που μόλις άρχισα), το MyCareer κλπ. Χωρίς σύνδεση, πρακτικά δεν έχει νόημα να ασχολείται κάποιος με αυτά (αφού δεν παίρνει coins ή πόντους) και μένουν μόνο οι παραδοσιακοί offline αγώνες.
Hiddenite Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Το myteam είναι το αντίστοιχο του myclub του pro να υποθέσω;
nzeppos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Σίγουρα είναι το αντίστοιχο του Fifa Ultimate Team (FUT). Για το Pro δεν ξέρω, αλλά μάλλον έτσι θα είναι.
J0HN Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Το πήρα χθες και όλα ήταν οκ. Σήμερα το παιχνίδι δεν παίζεται. Νόμιζα ότι είναι lag στο online αλλά έχω το ίδιο θέμα και στο offline. Σαν fps drop. Έχω την 280x αλλά αν έφταιγε η κάρτα δεν θα έπαιζα μία χαρά χθες. Έκανα clean unistall αλλά τίποτα. Από χθες άλλαξε μόνο ότι πέρασα ένα μεγάλο update στα windows αλλά θεωρώ δύσκολο να φταίει αυτό Ιδέες ;;
bilya Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Μια γενικη απορια στο 2k . Δικα σου συστήματα γίνεται να φτιαξεις? Λογικα θα το τιμισω μιας κ το 15 μου πρόσφερε με φιλους απίστευτη διασκέδαση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα