stavroulis1985 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Ξεκινησα το myteam πολυ ωραιο και σε κραταει αλλα γιατι στις δημοπρασιες ενω εχω παντα την μεγαλυτερη προσφορα παντα χανω και δεν επιστρεφει τα points πισω αφου εχασα τον παιχτη.Γενικα τι πρεπει να κανω για να παιρνω παιχτες?Επισης στην εφαρμογη για το κινητο τι μπορω να κανω σε σχεση με την pc εκδοση οταν λοιπω ωστε να ανεβασω τα χρηματα μου η τους ποντους μου?
Tiphonas Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Ξεκινησα το myteam πολυ ωραιο και σε κραταει αλλα γιατι στις δημοπρασιες ενω εχω παντα την μεγαλυτερη προσφορα παντα χανω και δεν επιστρεφει τα points πισω αφου εχασα τον παιχτη. Γενικα τι πρεπει να κανω για να παιρνω παιχτες? Επισης στην εφαρμογη για το κινητο τι μπορω να κανω σε σχεση με την pc εκδοση οταν λοιπω ωστε να ανεβασω τα χρηματα μου η τους ποντους μου? Θα πρέπει να πας auction outcomes και να πάρεις τα mt πίσω απο την στιγμη που έχασες την δημοπρασια. Πολυ πονταρουν 10 δευτερολεπτα πριν την λήξη της δημοπρασιας για αυτο δεν τις παίρνει εσυ. Προσπαθησε να κάνεις bid όσο πιο κοντα στον χρόνο που λήγει η κάρτα. 1
Orgios Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 καταφανέστατο scripting , απαράδεκτη η 2k τα λεφτά μας πίσω λέμε!! ποτέ ξανα!! https://vine.co/v/5gMALar5Yn6 2
nzeppos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Μια φορά που δεν θα βαριέμαι, θα κάτσω να γράψω ΟΛΑ τα αίσχη που βλέπω σε ΕΝΑΝ αγώνα. Μετά θα τα συγκρίνουμε με τα blooper highlights της ΣΕΖΟΝ του πραγματικού ΝΒΑ, να δούμε ποιος θα έχει τα πιο πολλά. Πιστεύω ο νικητής θα βγει με μικρή διαφορά.
newlynx Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Για μένα το παιχνίδι είναι πάρα πολύ καλό.... ίσως να φταίει και η κάμερα που χρησιμοποιώ
Jastonas Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Ποιά κάμερα χρησιμοποιείτε ρε παιδιά; Να ξέρω να βάλω στο 16 που παίζω..
nzeppos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Εγώ πάντως μόνο με την default μπορώ να παίξω, ό,τι άλλο έχω δοκιμάσει δεν το συνηθίζω με τίποτα. Άντε και την κλασική του MyCareer που δεν αλλάζει ποτέ οπτική γωνία. Το κακό βέβαια είναι πως οι τηλεοπτικές κάμερες έχουν διαφορετικό ύψος ανάλογα με την αρένα, οπότε σε κάποιους αγώνες βλέπεις το παρκέ από την... πέμπτη σειρά και σε άλλους από τους περιστερώνες. Σήμερα λέω να παίξω μερικούς ακόμα αγώνες με την υπερομάδα Οκλαχόμα.
nzeppos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Ήττα 68-65 από τους Pistons αλλά με τον Westbrook να τελειώνει τον αγώνα με 0/9 τρίποντα και να είναι ο μοναδικός Thunder με διψήφιο αριθμό πόντων, το αποτέλεσμα ήταν μάλλον φυσιολογικό. Και μόνο που γύρισα το 44-34 ήταν θαύμα. Βάλτε και το εξωπραγματικό 16π-18ρ του Drummond, δεν θέλει και πολύ. Κρίμας τη αμυντική προσπάθεια πάνω σε Jackson και Pope (9/27 σουτ) με τον τελευταίο να ξεκινά με 0/6 τρίποντα αλλά να βάζει αυτά τα δύο που έπρεπε στο τέλος. Γενικά έγινε ρεαλιστικό παιχνίδι, αν και δεν έλειψαν οι ομορφιές στην άμυνα με τις αλλαγές στα μαρκαρίσματα. Δεν είδα σημαντική διαφορά με το defensive assist strength στο 50 (από 100 που το είχα τους τελευταίους αγώνες). Θα δοκιμάσω να το κατεβάσω στο μηδέν, για να πάρω τον πλήρη έλεγχο των παικτών μου και να δω αν αλλάζει τίποτα. Ακόμα κι έτσι ήταν πιο ενδιαφέρον από το θλιβερό Ελλάδα-Κύπρος που έχει τώρα η τελεόραση.
babis13 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Ο westbrook ειναι τσακωμενος με το τριποντο απο το 12 επαιζα με thunrder!
newlynx Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Ποιά κάμερα χρησιμοποιείτε ρε παιδιά; Να ξέρω να βάλω στο 16 που παίζω.. Βάλε αυτή που λέγεται 2k και θα δεις ότι είναι η καλύτερη. Δεν καταλαβαίνω πως παίζετε τα play κάθε ομάδας χωρίς αυτή την κάμερα....
Inler Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Το εβαλα σημερα στο pc με εναν 3770Κ στα 4.6 και μια 280Χ και με πεταει συνεχεια εξω απο τον αγωνα λεγοντας κατι για γεμισμα μνημης...Δοκιμασα το texture quality στο medium και παλι τα ιδια Το ιδιο μου εκανε και στο Tomb Raider και στο Witcher 3 εχει να κανει με την εικονικη μνημη που νομιζω εχω απενεργοποιησει; Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2016 από Inler
nzeppos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 NBA 2k17. Το παιχνίδι που νικάς 35-21 στο ημίχρονο παίζοντας εξαιρετικό μπάσκετ. Και πάνω που νομίζεις ότι πήρες επιτέλους τα πάνω σου, το CPU ισοφαρίζει 35-35 μέσα σε 6 λεπτά, αφού ξαφνικά αρχίσεις να μη βάζεις τίποτα (ούτε βολές) ενώ στην άμυνα γίνονται αυτά: (ναι, ο ελεγχόμενος από το ΑΙ Ντελαβεντόβα σηκώνεται ξαφνικά και φεύγει από τον παίκτη του, χωρίς λόγο και αιτία) 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 (ναι, ο ελεγχόμενος από το ΑΙ Ντελαβεντόβα σηκώνεται ξαφνικά και φεύγει από τον παίκτη του, χωρίς λόγο και αιτία) Ίσως βρώμαγε. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα