newlynx Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Μια χαρά είναι το παιχνίδι με τη σωστή κάμερα που δεν είναι η προεπιλεγμένη..... πηγαίνετε στις επιλογές και διαλέγετε την 2K Η διαφορά στο gameplay είναι εμφανής....
babis13 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Πάντως στο επιπεδο που παιζω εγω all star αν θυμάμαι καλα γινονται εκ μερους μου αρκετα συχνα κλεψιματα και τάπες και ριμπαουντ που στο 16 δεν με αφηνε με τιποτα γενικα οι πασες θελουν λιγο προσοχη και τα λαθβ ειναι λιγοτερα δεν εχω δει καμια τρομερη παραφωνια σαν τα παιδια,τα επιθετικά συστηματα βγαινουν ωραια οι αμυνες καλες το μονο που εχω δει η cpu των δικωβ μου παιχτών να αφηνει μια δυο φορες αμαρκαριστους παιχτες και να μην ειναι στην θεση τους
nzeppos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Μου πρότειναν και δοκίμασα την Drive, άντεξα μερικά λεπτά αλλά το έκλεισα, κόντευα να τα βγάλω. Αυτή η αλλαγή πλάνου όταν παίρνει την κατοχή ο αντίπαλος με πέθανε. Θα δοκιμάσω και την 2K.
nzeppos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Άιντε και νικήσαμε και τους Χόρνετς επιτέλους και μάλιστα εύκολα (67-56), αφού είχαμε διψήφια διαφορά από τη δεύτερη περίοδο και μετά. Για να γίνει αυτό βέβαια έπρεπε να τους κρατήσω σε 36% σουτ (48% εμείς) και να τραβήξουν στην επίθεση Γιάννης-Πάρκερ (που σπανίως τα καταφέρνουν). Ο συνήθως πρώτος σκόρερ μου (MCW) έβαλε μόλις 3 πόντους. Ο δε Zeller το βιολί του, 4/4 σουτ. Πάει να πει δεν πρόκειται να ξαναγίνουν αυτά τα πράγματα, άρα ο αγώνας δεν αποτελεί δείγμα γραφής. Για πρώτη φορά ρύθμισα το defensive assistance στο 100 και μάλλον είχε ευεργετικό αποτέλεσμα γιατί οι (αυτόματες) βοήθειες των συμπαικτών μου δημιουργούσαν τέτοιο φοβερό μπούγιο και μπουλούκι, που ακόμα και το αντίπαλο ΑΙ έχανε συχνά τα αυγά και τα πασχάλια. ps: δυστυχώς και με την 2K κάμερα δεν άντεξα πάνω από 2-3 λεπτά, αυτή την εναλλαγή πλάνου όταν αλλάζει η κατοχή δεν την αντέχω με τίποτα. Αν είναι να παίξω έτσι, τουλάχιστον να δοκιμάσω με την default κάμερα του MyCareer, που δείχνει πάντα το παρκέ με την ίδια φορά. 1
stavroulis1985 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Συνεχιζει στην εκκινηση του παιχνιδιου να μου λεει οτι δεν εχει αποθηκευτει το my player και βαζω συνεχεια το mail καθε φορα που μπαινω και μετα γραφει οτι δεν λειτουργουν οι σερβερς Το κανει και εσας? Το παιχνιδι ειναι γνησιοτατο!
anifiend Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν ξέρω για σήμερα, αλλά μέχρι χτες δεν είχα συναντήσει κάποιο πρόβλημα με τη σύνδεση. Δες μήπως έχεις κάποιο firewall ή antivirus που στο κόβει.
PolonosJ Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Συνεχιζει στην εκκινηση του παιχνιδιου να μου λεει οτι δεν εχει αποθηκευτει το my player και βαζω συνεχεια το mail καθε φορα που μπαινω και μετα γραφει οτι δεν λειτουργουν οι σερβερς Το κανει και εσας? Το παιχνιδι ειναι γνησιοτατο! Φιλε πρεπει να μπεις στον email σου !!! Πρεπει να κανεις επιβεβαιωση γιαυτο στο κανει συνεχεια!!!
samcro_labros Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 εγω απο την αλλη ξαφνικα εχω το εξης προβλημα ----> «A problem has been encountered that prevents gameplay from continuing. This game will not be counted» σε καθε παιχνιδι ον-λαιν που προσπαθω να παιξω ειτε στο my team, ειτε σε απλο φιλικο... δοκιμασα να απενεργοποιησω μια επιλογη στο ρουτερ οπως διαβασα σε διαφορα σαιτ, αλλα δν δουλεψε..γνωριζει καποιος κατι?
nzeppos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Αυτό δεν είναι bug, είναι feature. Το παιχνίδι νοιάζεται ειλικρινά για την ψυχική σου υγεία και προσπαθεί να σε προστατέψει από τα αίσχη που πρόκειται να δεις στο online.
alimentas Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Μου το φερε ο θειος δανεικο για να το τσεκαρω πριν το παρω και δεν αναγνωριζει ΚΑΝΕΝΑ χειριστηριο ασυρματο(χβοχ 360). Εντωμεταξυ διαβαζω οτι σε πολλους ετυχε αυτο το προβλημα και στο κανονικο.Τι φαση?????Ισχυει κατι τετοιο.Ικανη την εχω την 2k
shawn Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 εγω απο την αλλη ξαφνικα εχω το εξης προβλημα ----> «A problem has been encountered that prevents gameplay from continuing. This game will not be counted» σε καθε παιχνιδι ον-λαιν που προσπαθω να παιξω ειτε στο my team, ειτε σε απλο φιλικο... δοκιμασα να απενεργοποιησω μια επιλογη στο ρουτερ οπως διαβασα σε διαφορα σαιτ, αλλα δν δουλεψε..γνωριζει καποιος κατι? Μία από τα ίδια και από εμένα... μόνο στο myteam online και στο play now online... τα υπόλοιπα (blacktop κλπ ) δουλεύουν κανονικά. Υπήρχε και στο περσινό και το διόρθωσαν με κάποιο patch κατά την άνοιξη... Περιμένω να δώ τι θα μου πουν από το 2ksupport... Το έχουν αρκετοί το θέμα αυτό, ελπίζω να το λύσουν νωρίτερα φέτος, γιατί και εγώ μόνο myteam παίζω ...
stavroulis1985 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Φιλε πρεπει να μπεις στον email σου !!! Πρεπει να κανεις επιβεβαιωση γιαυτο στο κανει συνεχεια!!! Αυτο ηταν ενταξει ολα Το face scan σας δουλευει ? Κανω τα παντα οπως πρειπει απο το κινητο αλλα απο το παιχνιδι μεσα μου τα αποριπτει
nzeppos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Τα ίδια μου έκανε κι εμένα και σταμάτησα να ασχολούμαι. Κάποιοι συμβουλεύουν να βγάλεις τις φωτό με την πίσω (δηλ. την κανονική) κάμερα του κινητού, γιατί έχει μεγαλύτερη ανάλυση. Το καλό με το MyCareer είναι ότι μπορείς να αλλάξεις τα χαρακτηριστικά του προσώπου σε μελλοντικό χρόνο, οπότε θα ξαναδοκιμάσω άπαξ και βρω κανα σωστό workaround ή βγει patch.
samcro_labros Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Μία από τα ίδια και από εμένα... μόνο στο myteam online και στο play now online... τα υπόλοιπα (blacktop κλπ ) δουλεύουν κανονικά. Υπήρχε και στο περσινό και το διόρθωσαν με κάποιο patch κατά την άνοιξη... Περιμένω να δώ τι θα μου πουν από το 2ksupport... Το έχουν αρκετοί το θέμα αυτό, ελπίζω να το λύσουν νωρίτερα φέτος, γιατί και εγώ μόνο myteam παίζω ... μου απαντησαν απο το support της 2κ...εχω δοκιμασει ηδη τα 2 απο τα 3 που προτεινουν κ το προβλημα συνεχιζεται...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα