Psycho_Warhead Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 NBA 2K17 – First teaser trailer released Η 2K Games κυκλοφόρησε το πρώτο teaser trailer του NBA 2K17. Αυτό το trailer δείχνει κάποια από τα in-game μοντέλα της εθνικής ομάδας(USA/ΗΠΑ) του 2016 όπως και την ''Dream Team'' του 1992. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο.
raxanas Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Εδώ το σωστο videaki https://www.youtube.com/watch?v=cunKB_QIqA4
Jastonas Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 NBA 2K17 2 Minutes of Gameplay Gamescom Leaked!
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Moderators Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Damn, ζαλίστηκα με την κάμερα... Κρίμα που φέτος δεν θα έχουμε σχολιασμό από Nzeppos...right? 1
giannisag17 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Damn, ζαλίστηκα με την κάμερα... Κρίμα που φέτος δεν θα έχουμε σχολιασμό από Nzeppos...right? Γιατί δεν θα το αγοράσει?
xtrmsnpr Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Εδώ το σωστο videaki https://www.youtube.com/watch?v=cunKB_QIqA4 ότι πιο τραγικό έχω δει.. άντε να εμφανιστεί και ο bane να ανατινάξει το στάδιο. τί θα περιλαμβάνει το παιχνίδι; τί απαιτήσεις έχει; Μη βαριέστε να γράφετε,γιατί και μεις βαριόμαστε να ψάχνουμε
raxanas Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δεν υπαρχει τιποτα συγκεκριμενο ως τωρα...Μονο teasers...Ουτε τι modes Ουτε απαιτησεις ακομη....
Psycho_Warhead Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 ότι πιο τραγικό έχω δει.. άντε να εμφανιστεί και ο bane να ανατινάξει το στάδιο. τί θα περιλαμβάνει το παιχνίδι; τί απαιτήσεις έχει; Μη βαριέστε να γράφετε,γιατί και μεις βαριόμαστε να ψάχνουμε Σου περασε από το μυαλό ότι δεν έχουν ανακοινώσει κάτι άλλο ως τώρα; Τουλάχιστον στα δικά μου τα νήματα ότι έχει ανακοινωθεί το βάζω.
xtrmsnpr Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Σου περασε από το μυαλό ότι δεν έχουν ανακοινώσει κάτι άλλο ως τώρα; Τουλάχιστον στα δικά μου τα νήματα ότι έχει ανακοινωθεί το βάζω. i <3 you αφού δεν έχουν βγει,ι stand down my arms
nzeppos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Έφτασε και η χάρη μου που μόλις ανακάλυψε το thread, επειδή διάβασε ότι "Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ο παίκτης των Μπακς που έχει το υψηλότερο rating στο νέο ΝΒΑ2Κ17". Γουστάρω τρελά Αντεντολούμο (όπως τον είχαν γράψει στο ΝΒΑ TV σε ένα top 10) ή Αντεμπούτο, όπως τον λέει η μάνα μου. Μέχρι και μπλούζα από το επίσημο ευρωπαϊκό store πήρα, 33 ευρώ κολλαριστά (ούτε καν 34, άθλιο pun intended). Φορούσα το t-shirt όλο το καλοκαίρι και για κάποιο περίεργο λόγο είχε τεράστια πέραση σε μικρές δεσποινίδες που φαίνεται γουστάρουν εξίσου τρελά το Γιάννη, μάλλον για άλλο λόγο (ρε να μην ήμουν 20 χρόνια νεότερος, θα κάναμε μπούγιο φορώντας το 34, θα μου έλεγαν "τι ωραία μπλούζα είναι αυτή" και θα μπορούσα να ανοίξω κουβέντα χωρίς να κινδυνεύω να με περάσουν για σάτυρο). Damn, ζαλίστηκα με την κάμερα... Κρίμα που φέτος δεν θα έχουμε σχολιασμό από Nzeppos...right? Γιατί δεν θα το αγοράσει? Το ένα δεν αναιρεί το άλλο. Έχω τάξει να μην το αγοράσω φέτος, μετά τις ασύλληπτες αισχρότητες που ένιωσα πέρσι στο πετσί μου (ας μην ξαναβάλω τα vine links, κούρασαν). Εδώ όμως άλλοι λένε πριν τις εκλογές ότι θα τρώμε με χρυσά κουτάλια και μετά τις εκλογές μας παίρνουν ακόμα και τα τσίγκινα κουτάλια, μαζί και το φαΐ. Εγώ δεν δικαιούμαι να κάνω μια μικρή κωλοτούμπα αν αξίζει τον κόπο; Η αγορά λοιπόν θα εξαρτηθεί από κάμποσα πράγματα, από τις αρχικές γνώμες, μέχρι την ποιότητα του MyCareer (και αν αξίζουν τα online στοιχεία), την τιμή στο PC, το hype κλπ. Διαφορετικά θα έχουμε πάλι κουίζ κάθε είδους. Ίδωμεν. Μέχρι τότε θα κρατάω καλάθι σε μέγεθος νετρονίου. Δηλαδή πολύ μικρό, για όσους τυχερούς δεν έτυχαν να πάνε 1η-2η δέσμη και άρα είδαν προκοπή στη ζωή τους. 4
nzeppos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Κάτι για dynamic commentary λέει και το κακό συναπάντημα. Να φανταστώ ότι θα βάλουν μέσα και εκφράσεις του στιλ "χαχα, γελάει ο κόσμος με τα αίσχη που γίνονται στο σημερινό παιχνίδι". Πριν αρχίσετε πάλι να λέτε ότι γκρινιάζω προκαταβολικά, σας προκαλώ να κοιτάξετε το απίστευτο μπούγιο που επικρατεί στην άμυνα στο 1:45 του παραπάνω βίντεου (έστω και στιγμιαία, δεν κοίταξα περισσότερο).
anifiend Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Καλά κι εγώ που είδα λίγο gameplay demos, κατευθείαν είδα διάφορα θεματάκια. Απ'την άλλη όμως, ότι και να πούμε το παίχνιδι είναι το κορυφαίο αθλητικό παιχνίδι εδώ και χρόνια και συνεχίζουν και προσθέτουν πράγματα κάθε χρόνο. Πιθανώς να μπορούσαν και καλύτερα, αλλά τώρα πια που είναι χωρίς ανταγωνισμό πάλι καλά που φτιάχνουν και ότι φτιάχνουν. Από αυτά που έχω διαβάσει, περιμένω να δω πως θα δουλεύει το league expansion στο myleague. Αν κατάλαβα σωστά, μπορείς να προσθέσεις και ομάδες από euroleague στο NBA... Οπότε καταλαβαίνετε, θα πάει η τριφυλλάρα για παγκόσμια κυριαρχία, world champions κτλ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα