Pcrider Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Καλησπέρα έχω ένα λαπτοπ που δεν δείχνει η οθόνη του είναι εντελώς σκοτεινή και όταν ρίχνω με φακό πάνω της κάτι αχνωφενετεται χωρίς να μπορώ να δω ακριβώς για να λειτουργησω. Συνδέω την τηλεόραση και το δουλεύω από κει. Θέλει φόρματ και δεν μπορώ να του κάνω γιατί δεν θα βλέπω. Η τηλεόραση δουλεύει μόνο όταν μπενει στα γιντος. Πως μπορώ να βγάλω άκρη? Το λαπτοπ είναι 7χρ οπότε δεν το σκευτουμε για επισκευή οθόνης εκτός βέβαια αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να την επισκευασω. Ευχαριστώ πολύ.
solution1 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 99% χαλασμένο inverter οθόνης. Σχετικά οικονομική κι εύκολη η αντικατάσταση του. Αν το πας σε τεχνικό, max 50€ υλικά + εργασία. Γράψε το ακριβές μοντέλο του φορητού σου να βοηθήσουμε
dancer_69 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Με ένα linux live cd και το gparted(υπάρχει και ειδική διανομή) που είναι διαχειριστής δίσκων.
L0rd Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 ουτε 50 ευρο. 15 εχουν τα ινβερτερ και κανα 15-20 περαστικα στην χειροτερη. μην πω παρε το ινβερτερ και καντο μονος σου
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Ούτε 15+20 ,εγώ λέω 10 ε ινβερτερ και 5 ε στο μάστορα,ένα καφέ να πιεί απο σεβασμό.Θα πεινάει βέβαια αλλά δε βαριέσαι στα δύσκολα τους χρειαζόμαστε.Τώρα αν έρθουν τα δύσκολα και ψάξεις το μάστορα,μη κουράζεσαι,πέθανε απο τα εύκολα και το σεβασμό ή βρήκε άλλο επάγγελμα κουλουρτζής ,δε θα πεινάσει κιόλας χεχεχε Μ'αρέσει που ξέρετε τις τιμές πάντως, χωρίς να γνωρίζετε το μοντέλο! Είναι κάποιο κληρονομικό χάρισμα; Η πιθανότητα να είναι lcd-mainboard-lvds αποκλείεται ,είναι σίγουρα το inverter!
Pcrider Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Ευχαριστώ πολύ! Λοιπόν το μοντέλο είναι το Fujitsu AH530/GFX Προτιμώ να το φτιάξω εγώ για να έχω και την ευχαρίστηση αλλά να μάθενω κιόλας.
sil_unique Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Ούτε 15+20 ,εγώ λέω 10 ε ινβερτερ και 5 ε στο μάστορα,ένα καφέ να πιεί απο σεβασμό.Θα πεινάει βέβαια αλλά δε βαριέσαι στα δύσκολα τους χρειαζόμαστε.Τώρα αν έρθουν τα δύσκολα και ψάξεις το μάστορα,μη κουράζεσαι,πέθανε απο τα εύκολα και το σεβασμό ή βρήκε άλλο επάγγελμα κουλουρτζής ,δε θα πεινάσει κιόλας χεχεχε Μ'αρέσει που ξέρετε τις τιμές πάντως, χωρίς να γνωρίζετε το μοντέλο! Είναι κάποιο κληρονομικό χάρισμα; Η πιθανότητα να είναι lcd-mainboard-lvds αποκλείεται ,είναι σίγουρα το inverter! Χμμμ, το συγκεκριμένο έχει LED οθόνη, άρα δεν έχει Inverter και θέλει λίγο ψάξιμο - δοκιμές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα