TechnoState Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 YpsilonPi Τόσες πολλές? Χρειάζεται PC για να τις κάνεις ή μέσω .zip κατευθείαν στο τηλέφωνο? ...και με τους δύο τρόπους, όπως βολεύει εσένα
mourouzis2005 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 10/10 επιτυχία αν μας δουλεύεις. σοβαρά τώρα κάποιοι τα κινητά τα έχουμε ως εργαλεία, όχι ως σουβέρ για καφέδες ή μόστρα για το πόσο χαρτζιλίκι μας δίνει ο μπαμπάς... Α ναι! και δεν είμαστε και 15χρονα Έγραψα ένα σχόλιο χωρίς να προσβάλω κανένα, παρά μόνο έθιξα τις σχεδιαστικές ομοιότητες με κάποια μοντέλα, σύμφωνα με την άποψή μου. Όσο για τα υπόλοιπα σχόλια, τι να πω. Δεν με αφορά κανένα αφού δεν έχω κινητό για μόστρα, δε μου δίνει χαρτζιλίκι ο μπαμπάς και δεν είμαι 15 χρονών. Πιθανότατα να έχεις καταβληθεί από κάποιου είδους κόμπλεξ για τις συγκεκριμένες ομάδες ατόμων αλλά υπάρχουν άλλοι τρόποι από την δημόσια ψυχοθεραπεία για να τα λύσεις. 1
bilakos10_v2.0 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Όλοι οι επαγγελματίες εδώ έχουν μαζευτεί.
bilakos10_v2.0 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Όλοι οι επαγγελματίες εδώ έχουν μαζευτεί.
Lomar Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Έγραψα ένα σχόλιο χωρίς να προσβάλω κανένα, παρά μόνο έθιξα τις σχεδιαστικές ομοιότητες με κάποια μοντέλα, σύμφωνα με την άποψή μου. Όσο για τα υπόλοιπα σχόλια, τι να πω. Δεν με αφορά κανένα αφού δεν έχω κινητό για μόστρα, δε μου δίνει χαρτζιλίκι ο μπαμπάς και δεν είμαι 15 χρονών. Πιθανότατα να έχεις καταβληθεί από κάποιου είδους κόμπλεξ για τις συγκεκριμένες ομάδες ατόμων αλλά υπάρχουν άλλοι τρόποι από την δημόσια ψυχοθεραπεία για να τα λύσεις. Συγνώμη που πήρες προσωπικά ένα σχόλιο που πιστεύεις πως θίγει ομάδες στις οποίες δεν ανήκεις
f0ukas Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Για πες μας βρε λεβεντη ποιο smartphone ειναι καλυτερο περσινο?? (στα ιδια λεφτα και οχι κινεζικο???
Neg Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Έγραψα ένα σχόλιο χωρίς να προσβάλω κανένα, παρά μόνο έθιξα τις σχεδιαστικές ομοιότητες με κάποια μοντέλα, σύμφωνα με την άποψή μου. Όσο για τα υπόλοιπα σχόλια, τι να πω. Δεν με αφορά κανένα αφού δεν έχω κινητό για μόστρα, δε μου δίνει χαρτζιλίκι ο μπαμπάς και δεν είμαι 15 χρονών. Πιθανότατα να έχεις καταβληθεί από κάποιου είδους κόμπλεξ για τις συγκεκριμένες ομάδες ατόμων αλλά υπάρχουν άλλοι τρόποι από την δημόσια ψυχοθεραπεία για να τα λύσεις. Οι χρήστες Android είναι λεπτόφλουδοι και ευαίσθητοι. Άμα τους πεις κάτι που να έχει σχέση με την κακιά Apple θα σε προσβάλουν μέχρι εκεί που δεν πάει γιατί η τρομερή κινεζιά τους είναι όπως είπε "Εργαλείο". Πετυχημένο δεν λέω, η λογική του μέσου Έλληνα ότι δεν μπορώ να αποκτήσω είναι μόστρα και για την καφετέρια. Έλα όμως που υπάρχει κόσμος που δεν σκέφτεται με την "καφετέρια" και έχει και πολύ καλύτερα και παραγωγικά πράγματα να κάνει. Εγώ προσωπικά όταν βλέπω τέτοια σχόλια που συνδέουν τα πάντα με καφέδες και μόστρα και δεν ξέρω γώ τι, λες και ζούμε στο 70, Αλλά σιγά μην άλλαζε η νοοτροπία του Έλληνα, σκέφτομαι.. μάλλον αυτός είναι 15 χρονών ή αργόσχολος. Επίσης αυτός που θα κάθετε στην καφετέρια να κάνει την μόστρα δεν θα έχει σαφώς iPhone γιατί δουλεύει για να το αποκτήσει.
gnsX Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 3 GB RAM,FHD,5.5", 13 ΜP κάμερα και όλα αυτά κάτω από 200€!!! Και ασε τα κορόιδα να αγοραζουν Xiaomi Redmi whatever 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα