hikesl Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Ξαφνικά σταμάτησαν να λειτουργούν. Το 1 Lexar 16gb , με αρκετή χρήση καθημερινή, όταν το συνδέω εμφανίζεται αλλά όταν κλικάρω πάνω του μου λέει "τοποθετήστε μια μονάδα στη θέση Χ:" Το 2 Samsung 128gb otg 3 μηνών με ελάχιστη χρήση. Αυτό δεν εμφανίζεται πουθενά όταν το συνδέω είτε στον υπολογιστή είτε σε κινητό/τάμπλετ Έτρεξα antivirus/malware αλλά δε βρήκε κάτι. Έχω άλλα στικάκια που συνεχίζουν να δουλεύουν κανονικά. Οπότε να θεωρήσω ότι ήταν απλά η ώρα τους ή μήπως τρέχει κάτι με την πλακέτα του laptop? To σύστημα είναι παλιό (win xp) αλλά μέχρι τώρα δεν είχα ποτέ τέτοιο πρόβλημα ΥΓ το samsung είναι αγορασμένο από amazon.co.uk με 5 χρόνια εγγύηση. Που απευθύνομαι για αλλαγή στην εδώ samsung / uk / ή δε θα βγάλω άκρη και να πάω για καινιουριο?
c_access Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Ξαφνικά σταμάτησαν να λειτουργούν. Το 1 Lexar 16gb , με αρκετή χρήση καθημερινή, όταν το συνδέω εμφανίζεται αλλά όταν κλικάρω πάνω του μου λέει "τοποθετήστε μια μονάδα στη θέση Χ:" Το 2 Samsung 128gb otg 3 μηνών με ελάχιστη χρήση. Αυτό δεν εμφανίζεται πουθενά όταν το συνδέω είτε στον υπολογιστή είτε σε κινητό/τάμπλετ Έτρεξα antivirus/malware αλλά δε βρήκε κάτι. Έχω άλλα στικάκια που συνεχίζουν να δουλεύουν κανονικά. Οπότε να θεωρήσω ότι ήταν απλά η ώρα τους ή μήπως τρέχει κάτι με την πλακέτα του laptop? To σύστημα είναι παλιό (win xp) αλλά μέχρι τώρα δεν είχα ποτέ τέτοιο πρόβλημα ΥΓ το samsung είναι αγορασμένο από amazon.co.uk με 5 χρόνια εγγύηση. Που απευθύνομαι για αλλαγή στην εδώ samsung / uk / ή δε θα βγάλω άκρη και να πάω για καινιουριο? Και τα 2 εσκασαν μαζι; Περιεργο. Εχεις αλλο pc για να τσεκαρεις; Ή αλλα στικακια για να δεις αν εκεινα στα διαβαζει; Σχετικα με την εγγυηση amazon, αν τελικα χρειαστει το αλλαξεις, επικοινωνεις με amazon απευθειας και θα σου πουν τι να κανεις.
hikesl Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Ναι τα δοκίμασα σε pc/mac/phone/tablet. Έχω άλλα 2 που τα διαβάζει κανονικά. Το Αμαζον αναλαμβάνει και μετά από 3 μήνες την αντικατάσταση ή πρέπει να στραφώ στην samsung uk?
c_access Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Ναι τα δοκίμασα σε pc/mac/phone/tablet. Έχω άλλα 2 που τα διαβάζει κανονικά. Το Αμαζον αναλαμβάνει και μετά από 3 μήνες την αντικατάσταση ή πρέπει να στραφώ στην samsung uk? Οσο ειναι η εγγυηση που εχεις
hikesl Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Επειδή δε μου έχει ξανατύχει. Που επικοινωνώ με την Αμαζον?
c_access Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Δεν το θυμαμαι, αλλα αν κοιταξεις στο support θα το βρεις
hikesl Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Χωρίς πολλά πολλά μου στέλνουν καινούριο με express delivery , απλά πρέπει να τους στείλω το άλλο πίσω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα