Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξαφνικά σταμάτησαν να λειτουργούν.

Το 1 Lexar 16gb , με αρκετή χρήση καθημερινή, όταν το συνδέω εμφανίζεται αλλά όταν

κλικάρω πάνω του μου λέει "τοποθετήστε μια μονάδα στη θέση Χ:"

Το 2 Samsung 128gb otg 3 μηνών με ελάχιστη χρήση. Αυτό δεν εμφανίζεται πουθενά όταν το συνδέω

είτε στον υπολογιστή είτε σε κινητό/τάμπλετ

Έτρεξα antivirus/malware αλλά δε βρήκε κάτι. Έχω άλλα στικάκια που συνεχίζουν να

δουλεύουν κανονικά.

Οπότε να θεωρήσω ότι ήταν απλά η ώρα τους ή μήπως τρέχει κάτι με την πλακέτα του laptop?

To σύστημα είναι παλιό (win xp) αλλά μέχρι τώρα δεν είχα ποτέ τέτοιο πρόβλημα

ΥΓ το samsung είναι αγορασμένο από amazon.co.uk με 5 χρόνια εγγύηση. Που απευθύνομαι για

αλλαγή στην εδώ samsung / uk / ή δε θα βγάλω άκρη και να πάω για καινιουριο?

Δημοσ.

Ξαφνικά σταμάτησαν να λειτουργούν.

Το 1 Lexar 16gb , με αρκετή χρήση καθημερινή, όταν το συνδέω εμφανίζεται αλλά όταν

κλικάρω πάνω του μου λέει "τοποθετήστε μια μονάδα στη θέση Χ:"

Το 2 Samsung 128gb otg 3 μηνών με ελάχιστη χρήση. Αυτό δεν εμφανίζεται πουθενά όταν το συνδέω

είτε στον υπολογιστή είτε σε κινητό/τάμπλετ

Έτρεξα antivirus/malware αλλά δε βρήκε κάτι. Έχω άλλα στικάκια που συνεχίζουν να

δουλεύουν κανονικά.

Οπότε να θεωρήσω ότι ήταν απλά η ώρα τους ή μήπως τρέχει κάτι με την πλακέτα του laptop?

To σύστημα είναι παλιό (win xp) αλλά μέχρι τώρα δεν είχα ποτέ τέτοιο πρόβλημα

ΥΓ το samsung είναι αγορασμένο από amazon.co.uk με 5 χρόνια εγγύηση. Που απευθύνομαι για

αλλαγή στην εδώ samsung / uk / ή δε θα βγάλω άκρη και να πάω για καινιουριο?

Και τα 2 εσκασαν μαζι; Περιεργο.

Εχεις αλλο pc για να τσεκαρεις; Ή αλλα στικακια για να δεις αν εκεινα στα διαβαζει;

Σχετικα με την εγγυηση amazon, αν τελικα χρειαστει το αλλαξεις, επικοινωνεις με amazon απευθειας και θα σου πουν τι να κανεις.

Δημοσ.

Ναι τα δοκίμασα σε pc/mac/phone/tablet. Έχω άλλα 2 που τα διαβάζει κανονικά.

Το Αμαζον αναλαμβάνει και μετά από 3 μήνες την αντικατάσταση ή πρέπει να στραφώ στην samsung uk?

Δημοσ.

Ναι τα δοκίμασα σε pc/mac/phone/tablet. Έχω άλλα 2 που τα διαβάζει κανονικά.

Το Αμαζον αναλαμβάνει και μετά από 3 μήνες την αντικατάσταση ή πρέπει να στραφώ στην samsung uk?

Οσο ειναι η εγγυηση που εχεις

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...