Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω το ιδιο προβλημα και εγω. θα βαλω το αρχειακι που ανεβασε ο φιλος σε λιγο. ελπιζω να λυθει το θεμα. εγω εχω αλλο antivirus το kaspersky. και το προβλημα παρουσιαζετε οταν μπαινει η μανα μου στο φουμπου και καθως κανει scroll down εχει μπολικες φωτογραφιες απο γκρουπ που κανει λικε. τοτε ανοιγει αυτη η διεργασια και κολαει το συμπαν. μολις την κλεισω ξεκολαει, και δεν ξανανοιγει. ιντερνετ συνεχιζει να εχει κανονικα. η μαλακια ειναι οτι δεν με αφηνει να κλεισω το update. δεν κανει μεν αλλα δεν με αφηνει να το κλεισω γιατι θελει δικαιοματα διαχειριστη. ετοιμο σεταρισμενο HP σταθερος ειναι με i5 και 6g ram και win 7 64bit

Δημοσ.

Το link του mixalis95320, σε παει στην x86 εκδοση του patch.

Κανε κλικ ΕΔΩ για να επιλεξεις το 64αρι.

Να πω οτι εκανα format, ανοιξα τα updates, μου περασε τον update agent, μετα εκλεισα τα updates, περασα το patch, εκανα reboot, και μετα δουλευει κανονικοτατα και προβλεπομενα το update, σε λιγα λεπτα εχει κανει τον ελεγχο και σου βγαζει τη λιστα με τα updates...

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Έβαλα το ΚΒ3102810 (γιατί αλλιώς δεν έλεγε να κάνει κάτι) έκανα καμία 160αρια ενημερώσεις καμία 40 έγραψε οτι απέτυχαν .Πατάω έλεγχος ενημερώσεων σκαλώνει καμία ώρα και δεν κανει τίποτα μπαίνω στον φάκελο C:\Windows\SoftwareDistribution και σβήνω τα αρχεία μπας και έρθει στα ίσια του αλλά συνεχίζει κάνα 35λεπτο κολλημένο στον έλεγχο για ενημερώσεις (χρήση cpu 100% και ram) . Υπάρχει κάτι αλλο που μπορώ να κανω η το αφήνω με της ωρες ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...