tonisjapan Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Έβαλα aicp 7.1.1 και πάλι κλείνει ε νταξει με έχει απελπισει τελείως η μλκια ούτε να το πουλήσω δεν μπορώ πφφφφφφ τι να φταίει ρε γαμωτο; μήπως από την ταχεία φόρτιση γίνεται αυτό; γτ σε μένα δημιουργήθηκε στο χρόνο πάνω το πρόβλημα όπως στους πιο πολλούς δηλαδή...!!!
ziaba Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Έβαλα aicp 7.1.1 και πάλι κλείνει ε νταξει με έχει απελπισει τελείως η μλκια ούτε να το πουλήσω δεν μπορώ πφφφφφφ τι να φταίει ρε γαμωτο; μήπως από την ταχεία φόρτιση γίνεται αυτό; γτ σε μένα δημιουργήθηκε στο χρόνο πάνω το πρόβλημα όπως στους πιο πολλούς δηλαδή...!!! μπαταρια καπουτ
metalmike Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Μα πήρα νέα... Φίλε μου δεν ξέρω ποιά πήρες και από που την πήρες αλλά δεν υπάρχει διαθέσιμη αυθεντική xiaomi μπαταρία (μοντέλο BM35) για αγορά πουθενά. Όσες κυκλοφορούν είναι απομιμήσεις και πολύ επικίνδυνες να σκάσουν και δε δουλεύουν σωστά. Στο λέω γιατί το έχω ψάξει πολύ, μιας και η κοπέλα μου έχει το συγκεκριμένο κινητό. 1
tonisjapan Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Πφφφφφφφφφ από σκρουτζ την πήρα οπότε θα βάλω την παλιά πάλι μπας και φτιάξει και μην έχουμε κανένα ατύχημα.
Tragic! Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Φίλε μου δεν ξέρω ποιά πήρες και από που την πήρες αλλά δεν υπάρχει διαθέσιμη αυθεντική xiaomi μπαταρία (μοντέλο BM35) για αγορά πουθενά. Όσες κυκλοφορούν είναι απομιμήσεις και πολύ επικίνδυνες να σκάσουν και δε δουλεύουν σωστά. Στο λέω γιατί το έχω ψάξει πολύ, μιας και η κοπέλα μου έχει το συγκεκριμένο κινητό. Έεεετσι νοοτροπία, όλα τα ανταλλακτικά είναι γάμησε τα. Εκτός τα γνήσια-έτσι να πλουτίζουμε τις εταιρείες.
tonisjapan Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Με σωσες φίλε έβαλα την παλιά μπαταρία και δεν κλείνει επιτέλους Γτ είχα απελπιστεί ότι δεν θα φτιάξει ποτέ, να σαι καλά φίλε κ σε όλους για την βοήθεια τους. 1
metalmike Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Σας έχω καλά νέα...πριν λίγες μέρες παρέλαβα τη συγκεκριμένη μπαταρία --> https://www.aliexpress.com/item/2017new-JLW-3080mAh-Original-Replacement-Li-ion-Polymer-Battery-For-xiaomi-4c-mi4c-mi-4C-BM35/32666849994.html η οποία επιτέλους και ευτυχώς δουλεύει όπως πρέπει, πάει απο το 100% στο 1% κανονικά και κρατάει μια χαρά. Φαίνοταν εξ'αρχής πως θα δουλεύει σωστά γιατί είναι σαφώς πιο ποιοτική κατασκευαστικά, το καταλαβαινεις με το που την πιάσεις. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα