Pitsi Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Έχω 2 προβλήματα με την συσκευή μου. Το λιγότερο ενοχλητικό είναι ότι πολυ συχνά κάνει logout από διάφορες εφαρμογές(Twitter, dropbox, Instagram, My Vodafone) και μου ζητάει να ξαναβάλω κωδικούς.Το πιο ενοχλητικό είναι ότι δεν μπορώ να κάνω tethering με καμία συσκευή. Ενώ συνδέονται και μπορώ να κάνω ping από τον υπολογιστή μου ας πούμε, όταν προσπαθώ να μπω σε κάποια σελίδα μου εμφανίζει:"This webpage is not available.The server at www.insomnia.gr can't be found, because the DNS lookup failed."Αν έχει σημασία έχω Vodafone CU και το τελευταίο update λογισμικού.
ziaba Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 κανε αναβάθμισή η 6.5.5 που λες είναι αρκετά παλιά έχει βγει εδώ και 3 μήνες 1
Pitsi Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 κανε αναβάθμισή η 6.5.5 που λες είναι αρκετά παλιά έχει βγει εδώ και 3 μήνες δεν είμαι σίγουρος ότι σου γράφω το σωστό αλλά μου λέει: MIUI Version, MIUI 7.4 by xiaomieu 6.5.5 |Beta και όταν πατάω system update μου βγάζει "no updates available"
ziaba Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 αφού είναι πειραγμένο το κινητό μην περιμένεις να σου έρθει αναβάθμισή από αέρα καν την χειροκίνητα από recovery
ianpan24 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Έχεις πάρει ποτέ ΟΤΑ update με τη ρομ που φοράς; έχω την εντύπωση ότι είναι unofficial ρομ από κιμεζομαγαζο. Θα σου πρότεινα να περάσεις μια άλλη ρομ στο κινητό σου. Είτε official ή την ελληνική που θα βρεις στο miui.gr
Pitsi Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 αρχικά να σας ευχαριστήσω για τον χρόνο σας αφού είναι πειραγμένο το κινητό μην περιμένεις να σου έρθει αναβάθμισή από αέρα καν την χειροκίνητα από recovery τι εννοείς πειραγμένο; Έχεις πάρει ποτέ ΟΤΑ update με τη ρομ που φοράς; έχω την εντύπωση ότι είναι unofficial ρομ από κιμεζομαγαζο. Θα σου πρότεινα να περάσεις μια άλλη ρομ στο κινητό σου. Είτε official ή την ελληνική που θα βρεις στο miui.gr αν κάνω update την ROM θα σβήσουν τα πάντα απο το κινητό;
ziaba Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 αρχικά να σας ευχαριστήσω για τον χρόνο σας τι εννοείς πειραγμένο; αν κάνω update την ROM θα σβήσουν τα πάντα απο το κινητό; έχει πειραγμένη rom που σου πέρασαν στο κινέζομαγαζο όχι την official τις xiaomi.... μπες στο recovery (power & vol +) να δούμε αν έχεις το twrp όχι δεν σβήνετε τίποτα με το update
ianpan24 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Ναι πρέπει να σβηστούν τα πάντα για να περάσεις νέα ρομ. Εννοείται ότι θα πάρεις backup πριν.. Μετά όμως θα έχεις μια απροβληματιστη και καλύτερη συσκευή.
Pitsi Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 έχει πειραγμένη rom που σου πέρασαν στο κινέζομαγαζο όχι την official τις xiaomi.... μπες στο recovery (power & vol +) να δούμε αν έχεις το twrp όχι δεν σβήνετε τίποτα με το update με έβγαλε στο "Team win recovery project", υποθέτω αυτό εννοείς
ziaba Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 με έβγαλε στο "Team win recovery project", υποθέτω αυτό εννοείς ναι αυτό είναι είσαι τυχερός ! μπες πρώτα στο twrp πάρε ένα backup.... μετά κατέβασέ την https://www.androidfilehost.com/?fid=24665539028713628 αποθήκευσε την στην μνήμη της συσκευής και καν την install από το twrp κάνοντάς πρώτα μονό wipe dalvik & cache τπτ άλλο να μην χάσεις τα δεδομένα σου 1
Pitsi Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 ναι αυτό είναι είσαι τυχερός ! μπες πρώτα στο twrp πάρε ένα backup.... μετά κατέβασέ την https://www.androidfilehost.com/?fid=24665539028713628 αποθήκευσε την στην μνήμη της συσκευής και καν την install από το twrp κάνοντάς πρώτα μονό wipe dalvik & cache τπτ άλλο να μην χάσεις τα δεδομένα σου ΜIUI 8 6.8.4 και πλέον δουλεύει το tethering. Ευχαριστώ πολύ! 3
ziaba Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 ΜIUI 8 6.8.4 και πλέον δουλεύει το tethering. Ευχαριστώ πολύ! άντε να το χαρείς τώρα είναι τούμπανο το mi4c και πραγματικά αλαγκαριστο ... δες με αυτή την rom θα χεις 1 με 1,1 giga ram ελευθέρα μετά από την εκκαθάρισή 1
Pitsi Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 άντε να το χαρείς τώρα είναι τούμπανο το mi4c και πραγματικά αλαγκαριστο ... δες με αυτή την rom θα χεις 1 με 1,1 giga ram ελευθέρα μετά από την εκκαθάρισή 1.4 !!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα