Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν, ο τίτλος λέει το πρόβλημα που έχω. Αναφέρω οτι είναι της θειας μου το λάπτοπ για να καταλάβετε πιο πολύ την χρήση που κάνει. Ιντερνετ, facebook, skype ωστόσο κολλάει τέρμα μιας και έχει μόνο 2gb Ram και κάποιος της έχει βάλει και τα windows 10. 

Απο τις επιδόσεις συστήματος μόλις ανοίξει και το skype και τον chrome γίνεται πανικός και φτάνει εύκολα το 90-95% η χρήση RAM. Έχω σβήσει για την ώρα άχρηστες εφαρμογές και έχω βάλει να ανοίγουν μόνο οι απολύτως απαραίτητες εφαρμογές κατα την εκκίνηση.

Η ερώτησή μου είναι η εξής έχει 2 υποδοχές για ram, αυτή που έχει τώρα είναι στα 1066ΜHz. Να πάρω άλλη μια 2gb στην ίδια συχνότητα? Να πάρω μια 4gb κατευθείαν και να πετάξω την παλιά? Αν κάνω το 2ο τι συχνότητα να διαλέξω στην καινούργια? 

Αν δοκιμάσω να βγάλω αυτή που έχω και να βάλω μια δικιά μου απο το λάπτοπ 4gb θα κάνει δουλειά να δώ οτι όντως πάει καλύτερα το pc ή χρειάζεται να κάνω εγκατάσταση και κανένα driver? Δεν έχω ασχοληθεί με τέτοια αναβάθμιση ξανά γιαυτό χρειάζομαι τις πληροφορίες απο τους γνώστες.

ΥΓ. Πως μπορώ να ελέγξω αν ο σκληρός είναι "υγιής"? έχω κάνει ένα καθάρισμα στις εφαρμογές που είχε και μια ανασυγκρότηση, αλλα να δούμε τι παίζει

Δημοσ.

πρεπει να δεις ποια ειναι η μεγιστη ram Που μπορει να παρει.αν παιρνει πχ 8 gb τοτε μπορεις να βαλεις 1  χ 4.αν ομως το μεγιστο ειναι 4 gb τοτε μπορει να μην δει 1 χ 4 και να πρεπει να βαλεις 2 χ 2.ταχυτητα οτι και να παρεις δεν σε πολυνοιαζει.πιο πολυ σε νοιαζει η ποσοτητα.

αν τωρα βρεις αλλη στα 1066 βαζεις αλλη μια και εισαι οκ.αν βαλεις μια 1066 και μια 800 πχ θα παιξει στην ταχυτητα της πιο αργης αλλα σε σπανιες περιπτωσεις μπορει να εχεις θεματακια.

Δημοσ.

Ωραία, αν δοκιμάσω και βάλω μια 4άρα δικιά μου πανω υπάρχει περίπτωση να γίνει καμια ζημιά, ή απλά δεν θα ανοίξει το pc αν δεν την σηκώνει?

Πιο πολύ σκέφτομαι να της παρω αλλη μια 2άρα και να είναι πένα

Δημοσ.

απλα δεν θα την δεχτει .τιποτα παραπανω.αν υπαρχει και bios update μπορεις να το κανεις προληπτικα.

Ωραία, αν δοκιμάσω και βάλω μια 4άρα δικιά μου πανω υπάρχει περίπτωση να γίνει καμια ζημιά, ή απλά δεν θα ανοίξει το pc αν δεν την σηκώνει?

Πιο πολύ σκέφτομαι να της παρω αλλη μια 2άρα και να είναι πένα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...