Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα

Μετα απο διακοπη ρευματος δεν μπορω να μπω στα windows 10 ( τελευταια αναβαθμηση) .επιπλεων καταστραφικε η καρτα γραφικών( οχι της μητρικης). Τωρα βγαζει τον εξεις κωδικο προβληματος που παραθετω παρακατω σε συνιμενο! Ελπηζω να μην ειναι ο σκληρος που εχει προβλημα. Οποις μπορει ας μου πει τον τροπο να το φτιαξω εφ οσων γινετε.

post-406521-0-65800800-1470839852_thumb.jpg

Δημοσ.

Το αρχειο που αναφερεται στην οθονη , ειναι ο firewall driver του avast

Ειτε ξηλωσε το avast και ξαναπερνα το (χωρις firewall) , ειτε απενεργοποιησε το firewall στο avast.

Λιγο google δεν πειραξε κανεναν...μην τα περιμενουμε ολα στο πιατο.

Δημοσ.

Οχι μωρε οκ, το πρωτο που εκανα αυτο ηταν.απλα δεν μπαινει καθολου στα windows το pc. Με το που ανοίγει δηλ μου βγαζει αυτο μηνυμα κ ζητα παντα επανεκινηση...κ ξανα ματα το ιδιο. Ειχα κανει ενα δισκο επιδιορθωσεις αλλα ειναι απο την πρωτη εκδωση των 10. Απο κει δεν μπορω ουτε επαναφορα να κανω ουτε σε save mode να μπω. Κοντολογεις ενω στα bios βρεισκω τον σκληρο δεν εχω καμια προσβαση σ αυτον...

Δημοσ.

Σε safe mode αν δε μπαινει θα εχει χτυπησει και κανα δισκο. Δοκιμασε με linux cd να κανεις απεγκατασταση το avast και disk checking και τσεκαρε γενικως και το μηχανημα αν ανεβαινει σωστα.

Δημοσ.

Ευχαρηστω κ τους δύο που μπεικατε στον κοπο.

rfc μπορω να κατεβασω καπια εκδωση linux συγκεκριμενη στο ταμπλετ κ μετα να την καψω σε cd; βασικα δεν εχω δουλεψει ποτε linux. Αν Πρεπει να βρω καπια συγκεκριμενη εκδωση πεσμου ,ή κάποια που εχεις να μου προτινεις ,θα σου ημουν υποχρεος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...