Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια ανακεφαλαίωσω οπότε :

Οι οθόνες τηλεοράσεων και οι ρυθμοί ανανέωσης τους δεν έχουν σχέση με τις οθόνες υπολογιστών (144Hz PC Monitor = smooth as butter)

Και από αυτά τα 300Hz , από κανάλια θα βλέπω τα 50Hz και τα υπόλοιπα αξιοποιούνται για να κάνουν πιο ομαλή την εικόνα.

Αν συνδέσω μια συσκευή που υποστηρίζει Refresh μέχρι και 300Hz θα τα δω και αυτά.

Σωστά?

Πιο πάνω σου έγραψα. Ότι είναι 50hz εγγενή χωρίς καμία τεχνολογία εξομαλύνσεως. Θα βλέπεις 50hz κανονικά και παντού.

Όπως και τα 300pmi δεν έχουν σχέση με την κίνηση αλλά είναι ποιοτικός δείκτης. Δεν είναι καν hz είναι pmi..

Οι συσκευές που συνδέεις η τα διαφορετικά βίντεο που βλέπεις δεν έχουν σχέση με το refresh rate.

Αν η tv έχει interpolation θα το κάνει είτε στα 24 καρέ βίντεο είτε στα 50.

Διάβασε με προσοχή την τελευταία παράγραφο του ποστ μου. Και αν δεν βαριέσαι ξανά διάβασε το όλο. Τα λέω ξεκάθαρα.

Επεξ/σία από graphist83
Δημοσ.

Ναι , καταλαβαίνω τι λες. Εγώ αυτό για το οποίο δεν είμαι σίγουρος είναι το σε ποιές/ποια περίπτώσεις/περίπτωση θα μπορώ να δω αυτά τα 300Hz για τα οποία διαφημίζεται αυτή η τηλεόραση? π.χ. πριν απο αυτήν είχα μια άλλη LG που έλεγε ότι ήταν και αυτή στα 50 αλλά  η καινούργια φαίνεται πολύ πιο smooth σε σχέση με αυτήν.

Ποιά ειναι λοιπόν η διαφορά με αυτήν σε σχέση με μια PC monitor στα 144Hz αφού στο PC ότι και να κάνεις στο οποίο μπορείς να διατηρήσεις 144FPS , θα τα βλέπεις όλα. Γιατί δεν ισχύει το ίδιο με την οθόνη τηλεόρασης?

Δημοσ.

Ναι , καταλαβαίνω τι λες. Εγώ αυτό για το οποίο δεν είμαι σίγουρος είναι το σε ποιές/ποια περίπτώσεις/περίπτωση θα μπορώ να δω αυτά τα 300Hz για τα οποία διαφημίζεται αυτή η τηλεόραση? π.χ. πριν απο αυτήν είχα μια άλλη LG που έλεγε ότι ήταν και αυτή στα 50 αλλά  η καινούργια φαίνεται πολύ πιο smooth σε σχέση με αυτήν.

Ποιά ειναι λοιπόν η διαφορά με αυτήν σε σχέση με μια PC monitor στα 144Hz αφού στο PC ότι και να κάνεις στο οποίο μπορείς να διατηρήσεις 144FPS , θα τα βλέπεις όλα. Γιατί δεν ισχύει το ίδιο με την οθόνη τηλεόρασης?

πάμε πάλι.

Το πάνελ της τηλεόρασης ειναι 50ΗΖ.

τα 300ΗΖ ειναι εικονικά και δεν θα τα δεις ποτέ γιατι πολύ απλά το πάνελ ειναι 50ΗΖ.

Με διάφορα τεχνάσματα και τεχνολογίες κάνουν την εικόνα να φαίνεται πιο ομαλή και να έχει περισσότερη κίνηση,το πάνελ ειναι 50ΗΖ.

η οθόνη ενός pc που είναι φυσική 144ΗΖ και 24+ ίντσες μπορεί να κοστίζει όσο η τηλεόραση που αγόρασες. Η διαφορά ειναι οτι το πάνελ ειναι ΦΥΣΙΚΟ 144ΗΖ.

Δημοσ.

Ακριβως, αν και το συγκεριμενο μοντελο LG ΔΕΝ εχει trumotion. Τα 300PMI ειναι ενα νουμερο που ΔΕΝ εχει σχεση με την κινηση.

ΕΙναι ενα νουμερο για να ξεχωριζεις την κατηγορια της TV στο κομματι εικονας. Ξεχνα την συνδεση HZ με τα 300PMI. Παλια υπηρχε συνδεση. Εδω και δυο χρονια ειναι ενα ασχετο νουμερο.

Το πιο smooth που αναφερεις ειναι λογω ανώτερων scaler και επεργαστων που ''σιδερωνουν'' το σημα. Αν δεις γραμμη με γραμματα να περναει γρηγορα στην TV σου θα καταλαβεις οτι ειναι 50HZ απο τα σκαλωματα.

Δες στο site της LG πως το λενε το 300 http://www.lg.com/gr/televisions/lg-49LH5100

PMI και οχι HZ οπως διαβαζεις εσφαλμενα στα site των μαγαζιων - καταστηματων.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...