JOHN ONLY Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Καλησπερα, το γελοιο συμβολαιο με την cosmote πλεον ληγει σε λιγο καιρο και πολυ καλο φαινεται το πακετο της wind με τα 23 ευρω. Ειδα οτι δεν δινουνε εξοπλισμο για το ιντερνετ δωρεαν. Εχω ρουτερ απο hol και του οτε. Ειναι κλειδωμενα; Χρειαζονται καποια ρυθμιση οταν αλλαξω παροχο και αν ναι ειναι ευκολη αυτην η ρυθμιση; Το ΔΩΡΕΑΝ 1GB Mobile Broadband που δινει χρειαζεται να εχω ήδη καποιο προγραμμα mobile broadband ή μπορουν να μου δωσουν μια καρτα sim και με αυτην να μπαινω στο ιντερνετ; Ακομη το tablet που δινει εχει υποδοχη για καρτα sim; Αν και ετσι κι αλλιως δεν λεει και πολλα. Για την ταχυτητα ιντερνετ δεν νομιζω να εχω λγοτερη ταχυτητα απο την cosmote που θεωρητικα τωρα εχω 4mbps αλλα πραγματικα εχω 3.5mbps. Πριν τον οτε ειχα hol 24αρι και ειχα γυρω στα 8mbps.
bill2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Καλησπέρα φίλε κάρτα σου δίνουν αυτοί για 1 gb και άλλη μια για 120 προς όλους θεωρητικά όσο έπιανες και τη hol λογικά θα σε πάρουν για προσφορά για 60 εύρω το ταμπλετ δεν ξέρω ενας γνωστός μου το πήρε το πούλησε πολύ μάπα κολούσε όλη την ώρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα