Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

Πρόσφατα έφτιαξα ένα απλό σύστημα για το εξοχικό, με ότι πράγματα είχα στην αποθήκη.

Είχα 2 MoBo, ένα ASUS P5KPL-CM και ένα ECS G41T-M (V2.0). 

το ASUS έβγαζε το Logo της εταιρίας και σταματούσε εκεί...δεν έδινε access σε bios ούτε τίποτα, έμενε στο logo και αυτό ήταν. Δοκίμασα να βγάλω μπαταρία και να κανω reset αλλά τίποτα. Έτσι το άλλαξα με το ECS.

Το ECS δουλεύει σωστά...αλλά όταν βάλω κάρτα γραφικών δεν δίνει σήμα και αναγκαστικά παίζει με την on-board. Οι ίδιες κάρτες με το ASUS έδιναν σήμα (και ας σκάλωνε μετά), οπότε δεν νομίζω να είναι οι κάρτες γιατί δοκίμασα με 2. Παίζει να έχει καμένη PCI το ESC? Και αν ναι γίνετε να φτιαχτεί ή αναγκαστικά τρέχω με on-board? Γενικά από κολλήσεις πλακέτας κτλ. γνωρίζω 

•  

Δημοσ.

Μάλλον κάτι παίζει εκεί με την θύρα. Τσέκαρε αν έχει στραβώσει κανα πινάκι-λαμάκι μέσα στην pci express και βραχυκυκλώνει. Πίσω το pcb μήπως έχει κανα σημάδι?

Aσχετο, η asus μήπως κολλάει με κανα φλασάκι? Εμένα η Giga 965ds4 κολλάει στο logo, αν έχω ένα φλασάκι στο hub που έχω. Δοκίμασε αν ξεκινάει σκέτη.

Δημοσ.

Δεν πρόσεξα να σου πω την αλήθεια για τα πινάκια....το έκανα βιαστικά γιατί θα έφευγα και απλά ήθελα να δουλέψει...τώρα που έχω χρόνο θα το λύσω να δω. 

Στην ASUS τα έβγαλα όλα από πάνω...δίσκους, CD-ROM, φλασάκια...τα πάντα! Άλλαξα και 3 πληκτρολόγια και ποντίκια...τίποτα... 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...