Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απλά αυτό που δε καταλαβαίνουν κάποιοι και δικαιολογημένα, γιατί δεν έχουν στην κατοχή τους κάποιο παλιό pc. Πχ Core 2 duo e2220 με 2GB ram nvidia 7600 GT. Δοκιμασμένο σε pc με τα εξής λειτουργικά windows xp(OMG TI ΠΑΛΙΑΤΖΟΥΡΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΑΠΑΠΑ), και windows 7. Ενώ πριν γίνει η αλλαγή στο HTML5 χωρίς καμία παρέμβαση βιντεάκια με μουσική (lyrics χωρίς βιντεοκλιπ κτλ απαιτήσεις 0 δηλαδή), Σπαταλούσαν γύρω στο 15-20% cpu για τη διεργασία που έτρεχε το βίντεο. ΜΕΤΑ την αλλαγή παίζει η cpu στο 90%, κι ακόμη και το ποντίκι να κουνάς σφαδάζει το βίντεο και ο ήχος. Οι υπολογιστές καθαροί, ελεγμένοι με 2 διαφορετικά antivirus. Το youtube έπαιζε ακόμη και στο pc 11+ ετών με p4 3.2GHz 1GB ram και Μια κάρτα γραφικών Geforce 4MX πριν την αλλαγή. To να μου λέτε ότι το html5 είναι πιο ελαφρύ από το flash είναι γνώμη σας. Εμένα η γνώμη μου είναι ότι είναι απλά Optimised για πρόσφατο hardware έστω και low-end. Το παλιό hardware απλά παίρνει το πουλί. Δυστυχώς δεν έχω στη διαθεσή μου το χώρο, χρόνο και κάποια κομμάτια που λείπουν για να τεστάρω παλιά (5+ ετών) συστήματα που έχουν πολύ περισσότερη υπολογιστική δύναμη από σημερινά Low end, και το html5 θα παίζει καλύτερα στα καινούρια διότι γι αυτά είναι προορισμένο.

Προς απόδειξη αυτών που λές

Έχω ενα netbook εξαετίας ( http://www.notebookcheck.net/Review-Dell-Inspiron-M101z-Subnotebook.35997.0.html  )

Είχα απογοητευθεί αφού από το 2014 περίπου δεν μπορούσε να τρέξει στο Ytube βίντεο 720p χωρίς lag. Ακολούθησα αυτόν ( https://www.youtube.com/watch?v=aszvIRzoabc  ) τον οδηγό και πλέον χρησιμοποιώ τον Flash. Από τότε  βλέπω βιντεάκια 1080p από το Ytube χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Η διαφορά είναι ότι στο μεν Flash η κάρτα δουλεύει (στα 1080p βιντεάκια) στο 80%-90% (με CPU ~ 60%) ενώ με HTML5 στο 10%-20% (με CPU =100%).

Ελπίζω να συνεχίσω να μπορώ (ακόμα μπορώ) να χρησιμοποιώ τον Flash αντί HTML5 .

• Like 3
  • Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Προς απόδειξη αυτών που λές

Έχω ενα netbook εξαετίας ( http://www.notebookcheck.net/Review-Dell-Inspiron-M101z-Subnotebook.35997.0.html  )

Είχα απογοητευθεί αφού από το 2014 περίπου δεν μπορούσε να τρέξει στο Ytube βίντεο 720p χωρίς lag. Ακολούθησα αυτόν ( https://www.youtube.com/watch?v=aszvIRzoabc  ) τον οδηγό και πλέον χρησιμοποιώ τον Flash. Από τότε  βλέπω βιντεάκια 1080p από το Ytube χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Η διαφορά είναι ότι στο μεν Flash η κάρτα δουλεύει (στα 1080p βιντεάκια) στο 80%-90% (με CPU ~ 60%) ενώ με HTML5 στο 10%-20% (με CPU =100%).

Ελπίζω να συνεχίσω να μπορώ (ακόμα μπορώ) να χρησιμοποιώ τον Flash αντί HTML5 .

αυτο που καταλαβαίνω ειναι οτι το flash ισως εχει τιποτα patents που δουλευουν ποιο σωστα με το παλιο hardware.

• Like 3
Δημοσ.

Στα "ανοιχτου κωδικα" λεμε ναι. Παντα. Νομος.

Στα "κλειστου" λεμε No. Παντα. Νομος.

Με δημοκρατικες διαδικασιες.

Γιατι, πως, διοτι.... δε χρειαζεται να ξερετε λεπτομερειες.

Επομενος.

Ετσι σας εχουν πει να λετε στην gestapo?

Δημοσ.

Σκεφτειτε οτι στα κινητα μας βλεπουμε 1080p και η cpu δεν παει 100% που κανονικα θα επρεπε ετσι να ηταν στα desktop και θα μπορουσαμε ισως και 4k με λιγο παλιες cpu πχ Core 2 Duo

• Like 1
Δημοσ.

"Τώρα αυτά που λέτε εσείς είναι ποταπά. Αν δεν έχεις i7 rainbow edition,και 32 GB ram δεν μπορεί να απαιτείς να βλέπεις βιντεάκια στο youtube. Tι είπες; Δεν τρέχεις windows 10; Που πας ρε παλιατζούρα περιμένεις να τρέχεις καινούρια πράγματα σε ΑΠΑΡΧΑΙΩΜΕΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ; Kι επίσης δεν πήρες το corsair 800w για το single vga gaming pc σου; Delete το account σου αμέσως."

2016 insomnia pc forum user

Δημοσ.

Και τώρα μια σοβαρή ερώτηση που όλοι ξεχάσατε. Αν κοπεί το flash, πως θα παίζω candy crush μέσω facebook;

• Like 1
Δημοσ.

Και τώρα μια σοβαρή ερώτηση που όλοι ξεχάσατε. Αν κοπεί το flash, πως θα παίζω candy crush μέσω facebook;

Ε θα σου λενε οτι θα πρεπει να το εγκαταστησεις σαν εφαρμογη ή θα το κανουν με τον html5

Δημοσ.

Εμένα η γνώμη μου είναι ότι είναι απλά Optimised για πρόσφατο hardware έστω και low-end. Το παλιό hardware απλά παίρνει το πουλί. 

Το ιδιο εχω διαπιστωσει και γω σε κατι παλια netbook/notebook που μου δωσαν να σεταρω. Με html5 ειναι για πεταμα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...