Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με Time Machine

Maldino

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα σας,

Έχω κρατήσει backup σε TM δίσκο από το παλιό μου MacBook το οποίο είχε El Capitan.

Όταν τον συνδέω στο νέο MacBook το οποίο και αυτό τρέχει El Capitan, ναι μεν ενεργοποιώ την επιλογή του TM, μου βγάζει σφάλμα "Can't connect to a current Time Machine backup disk".

Αν κάνω browse  τον δίσκο, βλέπω τα δεδομένα μου, με μόνη και πιο σημαντική εξαίρεση τις φωτογραφίες μου.

Βλέπω το Photos Library το οποίο έχει δεδομένα μέσα αλλά δεν μπορώ ούτε να τα συγχρονίσω με το Photos του υπολογιστή αλλά ούτε και να τα δω.

Έκανα μια αναζήτηση στο internet αλλά δεν βρήκα κάτι.

Όποια βοήθεια ευπρόσδεκτη.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν κάνω browse  τον δίσκο, βλέπω τα δεδομένα μου, με μόνη και πιο σημαντική εξαίρεση τις φωτογραφίες μου.

Βλέπω το Photos Library το οποίο έχει δεδομένα μέσα αλλά δεν μπορώ ούτε να τα συγχρονίσω με το Photos του υπολογιστή αλλά ούτε και να τα δω.

Μπορείς να το κάνεις copy στο δίσκο του mac σου;

Τα files τύπου downloads κ.α. μπορώ να τα μεταφέρω στον δίσκο μου. 

Στις φωτογραφίες(Users\user\Pictures\Photos Library) επίσης μπορώ να κάνω Show Package Contents και να επεξεργαστώ τα δεδομένα αλλά δεν ξέρω αν μπορώ να τα πάρω χειροκίνητα από εκεί.

Απλά αν κάνω διπλό κλικ στο Photos Library θα ανοίξει το app Photos αλλά θα εμφανίσει σφάλμα οτι δεν υπάρχουν αρχεία για εισαγωγή.

Μπορείς να το κάνεις copy στο δίσκο του mac σου;

Αν και δεν έλυσα το πρόβλημα του TM, βρήκα λύση με το Photos Library που δεν γινόταν import.

Απλώς μετέφερα το Photos Library που είχα τις φωτογραφίες από τον εξωτερικό σκληρό δίσκο στο Users\"user"\Pictures\.

Έπειτα έτρεξα με διπλό κλικ το app Photos και έκανε αυτόματα repair το library. Πλέον όλα εμφανίζονται κανονικά.

Το αφήνω εδώ μήπως αντιμετωπίσει και άλλος το ίδιο πρόβλημα.

Ευχαριστώ.

Αυτό δεν σου πρότεινα κι εγώ; Να το κάνεις copy στο δίσκο του Mac σου; :)

Δεν το συνειδητοποίησα ποτέ!!

Σε ευχαριστώ πάντως!   :-D  :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...