Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας.

Θα ήθελα την βοήθεια σας παρακαλώ. Θέλω να αγοράσω ένα μεταχειρισμένο PC από έναν φίλο μου που αυτός το αγόρασε 2400€ από το 2008 και θέλει να το πουλήσει 1800€. Από έτσι παίρνω έναν καινούριο PC. Τι πρέπει να προσέξω για το αγοράσω σωστά ώστε να μην με κλέψει?

Μπορείτε να με βοηθήσετε σας παρακαλώ? Επίσης υπάρχει καμία ιστοσελίδα που μπορεί να σε βοηθήσει προς την πώληση μεταχειρισμένων εξαρτημάτων υλικών πόσο πρέπει να πουλιέται το καθένα?

Δημοσ.

Πριν διαγραφεί, κανένα 300αρι και πολλά είναι και αυτό μόνο αν έχει ΠΟΛΥ καλή οθόνη. Έτσι όπως έχουν ξεφτυλιστεί τα PC, πάρε καινούργιο.

Δημοσ.

Pc του 2008, 1800 € με τίποτα φίλε μου. Πάει να σε γδάρει κανονικά

Αυτό του είπα. Του είπα φίλε μου δεν το αγοράσει κάνεις. Ο άνθρωπος έχει ξυπνήσει για την εξέλιξη της τεχνολογίας.

Πριν διαγραφεί, κανένα 300αρι και πολλά είναι και αυτό μόνο αν έχει ΠΟΛΥ καλή οθόνη. Έτσι όπως έχουν ξεφτυλιστεί τα PC, πάρε καινούργιο.

Τέτοια τιμή του είπα 300€ και πολλά είναι.

Δημοσ.

Έχω έναν IBM 30 ετών αν θέλεις στα 7000 ευρώ. Συλεκτικό κομμάτι.

Είπαμε δεν είμαι χαζός. Είπα να ανοίξω το θέμα για να μου πείτε την γνώμη σας και να με βοηθήσετε. ΟΥΤΕ πρόκειται να το αγόραζα με τόσα λεφτά. Απλός θέλω την βοήθειας δηλαδή πόσο μείον της εκατό πρέπει να πουλάει κάποιος εξάρτημα?

Δημοσ.

Αφού δεν είσαι χαζός δεν θα έπρεπε να ανοίξεις καν θέμα με βάση την χρονολογία του pc και το ποσά που αναφέρεις. Χώρια από αυτό δεν αναφέρεις ποιο είναι το σύστημα. Πετάς κάποιες λέξεις για παλιό σύστημα, του 2008, κάτι ποσά και πρέπει να πάμε στην στην Βίκη Παγιατάκη να μας πει ποιο είναι το σύστημα. Και κατά τα άλλα είναι φίλος σου.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν υπαρχει καποια νορμα οτι χανει τοσο% το χρόνο... Ωστόσο ειναι απολύτως σίγουρο οτι με 800 (και οχι 1800) φτιαχνεις σήμερα καινουργιο, ΠΟΛΥ ΑΝΩΤΕΡΟ απο οτιδήποτε του 2008... Ξεχασε τον και φτιάξε καινουργιο δικό σου, εδώ είμαστε να βοηθήσουμε και τα επιπλέον 1000€ κρατα τα για διακοπες.

• Like 1
Δημοσ.

Είπαμε δεν είμαι χαζός. Είπα να ανοίξω το θέμα για να μου πείτε την γνώμη σας και να με βοηθήσετε. ΟΥΤΕ πρόκειται να το αγόραζα με τόσα λεφτά. Απλός θέλω την βοήθειας δηλαδή πόσο μείον της εκατό πρέπει να πουλάει κάποιος εξάρτημα?

τοτε μην ανοιγεις θεματα οκ??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...