Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα,

Έχω ένα πρόβλημα με το PC μου το οποίο σβήνει/κολλάει και δεν μπορώ να κάνω τίποτα σε διάφορες φάσεις:

(1) Gaming

(2) Όταν συνδέσω 2η οθόνη μπορεί να λειτουργεί κανονικά και ύστερα απο 2-3 ώρες να μου κλείσει στο άσχετο.

Επισυνάπτω αρχείο με τα specs του PC σε περίπτωση που μπορείτε να μου προτείνετε κάποια αλλαγή. Πληροφοριακά το PC έχει 2 ανεμιστήρες (έναν της κάρτας, και έναν του PSU).

Ευχαριστώ!

post-285182-0-47326800-1470816593_thumb.jpg

Δημοσ.

Καλημέρα,

Έχω ένα πρόβλημα με το PC μου το οποίο σβήνει/κολλάει και δεν μπορώ να κάνω τίποτα σε διάφορες φάσεις:

(1) Gaming

(2) Όταν συνδέσω 2η οθόνη μπορεί να λειτουργεί κανονικά και ύστερα απο 2-3 ώρες να μου κλείσει στο άσχετο.

Επισυνάπτω αρχείο με τα specs του PC σε περίπτωση που μπορείτε να μου προτείνετε κάποια αλλαγή. Πληροφοριακά το PC έχει 2 ανεμιστήρες (έναν της κάρτας, και έναν του PSU).

Ευχαριστώ!

Κατι δεν μας λες καλα,βγαλε μια φωτο το εσωτερικό απο το κουτι σου και ανέβασε την σε πρωτη φάση.

Μετα κατέβασε το ΗWinfo > τρεξτο sensors only και ανέβασε μας το screenshot.

Δημοσ.

Το φουρφούρι της γραφικών σε τι κατάσταση είναι.Επίσης βάλε ένα φουρφούρι να βγάζει τον αέρα στην θέση κάτω από το τροφοδοτικό θα βοηθήσει κάπως την κατάσταση.Όπως και ένα μπροστά να βάζει αέρα εκεί που είναι ο δίσκος έχει υποδοχή για γουρφουρι.

Επίσης παστούλα έχεις αλλάξει ποτέ στον επεξεργαστή - γραφικών ?

Δημοσ.

το τροφοσοτικό σου να κοιτάξεις, αν είναι πάνω απο 3 χρόνων και λειτουργεί σε αυτό το κουτί χωρίς ανεμιστήρες ,έχει σίγουρα αλλοιωμένους πυκνωτές.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε πρωτη φαση παρε ενα πινελακι και αφαίρεσε ολη την σκονη με προσοχη και κυρίως πανω απο τις ψήκτρες.οπλίσου κ με ενα πιστολακι μαλλιών στο κρυο για καλυτερο αποτέλεσμα.

Αφου ο ι5 2500 θα ειναι ικανος για πολλα χρονια ακόμα,παρε μια ψήκτρα σαν αυτη, > http://www.e-shop.gr/raijintek-themis-p-PER.811685

και αντικατέστησε της Intel,πρόσθεσε ενα φουρφουρι πισω οπως σου ειπε το παλικάρι απο πάνω,και οταν θα αλλάξεις καρτα γραφικών θα την συνδυάσεις με τροφοδοτικό στο μέλλον.

BTW αυτα που μας δείχνεις δεν ειναι απογοητευτικά αλλα φαντάζομαι θα αλλάζουν δραματικά στο Gaming.

Επεξ/σία από MoviemakerGr

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...