alexotic Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 αχα καταλαβα και θα το λεγα πριν οτι μηπως παιζει ρολο η super amoled που εχει....αλλα ειναι αυτο που ειπα με την αναλυση στο ζουμ και γενικα η αισθηση οτι πηρες κατι μεγαλυτερο απο το προηγουμενο σου κινητο... εντομεταξυ το nexus amoled φοραει σωστα? οποτε λογικα θα χει πολυ πιο ωραια αναλυση οθονης απο το g2 που εχω
johnyboy Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 δεν πρόκειται να δεις διαφορά με την ανάλυση σε τόσο μικρές ίντσες όπως σου ξανα είπαν, ούτε σε ζουμ ούτε σε τίποτα, μην σε απασχολεί αυτό. όλα τα κινητά στα 400 ευρώ σήμερα έχουν καλυτερη οθόνη από το g2.
Makeran111 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Το G2 θεωρείται ότι έχει αρκετά καλή ανάλυση, καλύτερη και από κάποια σημερινά κινητά.
AlienTechGR Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 δεν πρόκειται να δεις διαφορά με την ανάλυση σε τόσο μικρές ίντσες όπως σου ξανα είπαν, ούτε σε ζουμ ούτε σε τίποτα, μην σε απασχολεί αυτό. όλα τα κινητά στα 400 ευρώ σήμερα έχουν καλυτερη οθόνη από το g2. Το όλα είναι σχετικό πάντως. Το G5 και το S7, ναι έχουν σίγουρα καλύτερη οθόνη απο το G2, αλλά δεν είμαι σίγουρος αν ισχύει το ίδιο και για το OnePlus 3.
alexotic Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Γιαυτο ακριβος ειπα αυτο πριν οτι ειναι ενα απο τα πραματα που θελω δηλαδη εκτος απο καλυτερο επεξεργαστη και καμερα θελω και καλυτερη αναλυση οθονης για καποιο λογο με εντυπωσιάζει πολυ ενα κινητο με ωραια αναλυση οκ το g2 τα σπαει παντου αλλα βαρεθηκα και θελω κατι πολυ ανωτερο...μπορω να δωσω μεχρι 400 αλλα αν υπαρχει κατι υπερβολικα ανωτερο με παραπανω χρηματα προτεινετε το μου και ισως κανω υπομονη λιγο παραπανω και παρω εκεινο φυσικα δε μιλαω για παραπανω χρηματα 600 και 700 ευρω μιλαω για 100 με 150 ευρω πανω απο το οριο μου.
@topos Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Εγω θα πηγαινα σε 1+3 στα 400. Εαν κανεις υπερβαση τοτε s7.
johnyboy Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Το όλα είναι σχετικό πάντως. Το G5 και το S7, ναι έχουν σίγουρα καλύτερη οθόνη απο το G2, αλλά δεν είμαι σίγουρος αν ισχύει το ίδιο και για το OnePlus 3. και το 1+3 έχει καλύτερη οθόνη από το g2 και πολλά άλλα στα 400.εδώ έχει καλύτερη και από το g3 που έχω τώρα, από το g2 δεν θα έχει. Το G2 θεωρείται ότι έχει αρκετά καλή ανάλυση, καλύτερη και από κάποια σημερινά κινητά. κινητά των 200 ευρώ ναι, αλλά με κινητά 400+ δεν συγκρίνεται. Γιαυτο ακριβος ειπα αυτο πριν οτι ειναι ενα απο τα πραματα που θελω δηλαδη εκτος απο καλυτερο επεξεργαστη και καμερα θελω και καλυτερη αναλυση οθονης για καποιο λογο με εντυπωσιάζει πολυ ενα κινητο με ωραια αναλυση οκ το g2 τα σπαει παντου αλλα βαρεθηκα και θελω κατι πολυ ανωτερο...μπορω να δωσω μεχρι 400 αλλα αν υπαρχει κατι υπερβολικα ανωτερο με παραπανω χρηματα προτεινετε το μου και ισως κανω υπομονη λιγο παραπανω και παρω εκεινο φυσικα δε μιλαω για παραπανω χρηματα 600 και 700 ευρω μιλαω για 100 με 150 ευρω πανω απο το οριο μου. αυτό που προσπαθώ να σου εξηγήσω ότι θες καλύτερη οθόνη και όχι καλύτερη ανάλυση, διότι η ανάλυση σε τόσες μικρές ίντσες δεν φαίνεται. ότι και να πάρεις με 400 ευρώ θα έχεις βελτίωση στα πάντα σε σχέση με το g2, εκτός ίσως της μπαταρίας.
GianniSM Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Η μπαταρία του G2 είναι κορυφαία! Μακάρι να βγει ναυαρχίδα με αντίστοιχα καλή μπαταρία με αυτό και το τσίμπησα με την μία
Fulgore Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Η μπαταρία του G2 είναι κορυφαία! Μακάρι να βγει ναυαρχίδα με αντίστοιχα καλή μπαταρία με αυτό και το τσίμπησα με την μία Εχουν βγει απειρα κινητα με μπαταρια ιδια ή και καλυτερη απο του G2 http://www.gsmarena.com/lg_g2-review-982p2.php .....
AlienTechGR Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 και το 1+3 έχει καλύτερη οθόνη από το g2 και πολλά άλλα στα 400.εδώ έχει καλύτερη και από το g3 που έχω τώρα, από το g2 δεν θα έχει. κινητά των 200 ευρώ ναι, αλλά με κινητά 400+ δεν συγκρίνεται. αυτό που προσπαθώ να σου εξηγήσω ότι θες καλύτερη οθόνη και όχι καλύτερη ανάλυση, διότι η ανάλυση σε τόσες μικρές ίντσες δεν φαίνεται. ότι και να πάρεις με 400 ευρώ θα έχεις βελτίωση στα πάντα σε σχέση με το g2, εκτός ίσως της μπαταρίας. Πληροφοριακά πάντα, το G2 έχει καλύτερη οθόνη από το G3. Έχουν περάσει και τα δύο από τα χέρια μου, και η οθόνη του G3 ήταν άτονη και με χειρότερα-φτωχότερα χρώματα, σε αντίθεση με το G2.
enigma84 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Την αναλυση που λες γνωριζω οτι δε την αντιλαμβανετε το ματι σε τοσο μικρες ιντσες αλλα ειδα πχ απο κοντα το το note 4 και ειχε διαφορα με το δικο μου το lg g2 μεγαλη μπορω να πω και ειδα και το s6 edge επισης η μεγαλυτερη αναλυση οθονης απο οσο ξερω βοηθαει και στο να ζουμαρεις πραματα με μεγαλες αναλυσεις και να μη χαλανε οσο με 1080 πχ . Αυτο που ειπα αν αξιζει τα παραπανω χρηματα το s7 το ειπα γιατι αν αξιζει τοσο πολυ απλα αντι για να παρω σε 2 βδομαδες κινητο θα περνα σε 3 το s7 απλο.αλλα με τα review που ειδα δεν εχουν καμια χαοδες διαφορα οποτε με καλυπτει το 6p και την υποστήριξη που εχει το 6p απο τη google ειναι αρκετα σημαντικο. Συγκρίνεις οθόνες που όμως εκτός από διαφορετική ανάλυση, είναι διαφορετικής τεχνολογίας, τις χωρίζουν πόσα χρόνια συν ότι όσο να ναι το δικό σου δεν είναι στην πρώτη νιότη. Επίσης στο ζουμάρισμα αν εννοείς σε καμιά φωτογραφία ρόλο παίζει η ανάλυση της φωτογραφίας και όχι της οθόνης.... Κάνε μια σύγκριση έναντι μιας 1080p από κάποιο p9 ή κάποιο άλλο με καινούργια οθόνη και θα δεις πάλι μεγάλη διαφορά με το δικό σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα