Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειναι ενα θεμα που οπως λεει ο τιτλος ειναι μεχρι 400ευρω(αντε πες υπερβαση να κανει λιγα ευρω παραπανω για το nexus οπως το θετει). Αυτο που εγραψες πιο πριν ειναι ασχετο με το θεμα. Οταν ο αλλος λεει οτι διαθετει μεχρι 400ευρω εσυ του λες να παρεις συσκευη 580ευρω?Σχεδον δηλαδη 50% πανω?

Ρε φιλε διαβασε καλυτερα απο την αρχη και μετα μιλα... Του ειπα στο πρώτο ποστ ' αφου ειναι να δωσεις 420 δώσε 50-80 ευρω μεταχειρισμένο απο παιδι του φορουμ με εγγύηση ' οτι αυτο θα εκανα εγω. Βρίσκουμε λυσεις στο παλικάρι κι εγω νομίζω ειναι αυτη η καλύτερη. Το ειχα δει και 450 δυο μηνων

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

θα πηγαινα για one plus  απλα δε θελω γιατι θελω μεγαλυτερη αναλυση οθονης!!! επισης θα μπορουσα να κανω λιγο υπομονη για το s7 edge απλα θεωρησα οτι δν αξιζει γιατι απο τα τοσα review κλπ που ειδα ειναι πολυ κοντα σε ολα και εχει μεγαλυτερη υποστιριξη το nexus σε updates κλπ

Δημοσ.

θα πηγαινα για one plus  απλα δε θελω γιατι θελω μεγαλυτερη αναλυση οθονης!!! επισης θα μπορουσα να κανω λιγο υπομονη για το s7 edge απλα θεωρησα οτι δν αξιζει γιατι απο τα τοσα review κλπ που ειδα ειναι πολυ κοντα σε ολα και εχει μεγαλυτερη υποστιριξη το nexus σε updates κλπ

Θα αστειεύεσαι...

Το op3 έχει οθόνη 5,5" με 1080*1920. Τα g5, nexus 6p, v10, one e9+, s7, s7 edge έχουν όλα τους μεγαλύτερη ανάλυση από το one plus 3 και κάποια έχουν και μεγαλύτερη οθόνη από αυτό.

Τα πράγματα είναι απλά. Πότε θες να έχεις την συσκευή; Αν θες άμεσα το ξεχνάμε το one plus 3. Πόσα δίνεις; Αν πχ το μέγιστο είναι τα 420€ πάλι τέλος ξεγράφεις τα s7.

Μετρημένα κουκιά είναι.

• Like 1
Δημοσ.

Κοίτα όλα αυτά είναι σούπερ κινητά μία χαρά . Οπότε για εμενα δύο παράγοντες θα με οδηγούσαν στην τελική απόφαση ...εμφάνιση ( ναι ναι δεν ειναι μπιμπελό αλλά όταν δίνεις τόσα λεφτά θες ένα όμορφο κινητό και όχι κάτι που μοιάζει με πλαστική κινέζια ) και updates. Τα σπεκ μία χαρά τα έχουν όλα τους ,όλα θα είναι smooth, γρήγορα . Ποιο θα παίρνει όμως αναβαθμίσεις συνέχεια ; Ή μπαταρία είναι σχετικό και 4000MhA να είναι αν το χρησιμοποιείς όλη μέρα θα θέλει συχνά φόρτιση .Σε stand by όλα βγάζουν 1 μέρα με κανονική χρήση .Ομορφιά samsung,αναβαθμίσεις Νεξους, μπαταρία σχετικό, κάμερες μικρή η διάφορα αν δεν εκτυπώνεις όλες οι φωτό δείχνουν το ίδιο στο ινστα και φβ. Θες ραμ για γκειμς? Ε τότε one+

Δημοσ.

Ρε φιλε διαβασε καλυτερα απο την αρχη και μετα μιλα... Του ειπα στο πρώτο ποστ ' αφου ειναι να δωσεις 420 δώσε 50-80 ευρω μεταχειρισμένο απο παιδι του φορουμ με εγγύηση ' οτι αυτο θα εκανα εγω. Βρίσκουμε λυσεις στο παλικάρι κι εγω νομίζω ειναι αυτη η καλύτερη. Το ειχα δει και 450 δυο μηνων

Ο αλλος δινει 400ευρω και λεει οτι θελει καινουργιο κινητο.Ειναι τωρα λογικα να του λεμε οχι μονο να δωσει αρκετα παραπανω χρηματα(80-100συνολικα απο τα 400)για να παρει μεταχειρισμενο κινητο?Το οτι εχει εγγυηση το κινητο δεν εχει να λεει κατι το κινητο παραμενει μεταχειρισμενο.

Και μεταχειρισμενο σημαινει οτι μπορει του αλλου να του εχει πεσει το κινητο στο πατωμα και δεν εχει αφησει σημαδι ή αν το εχει δωσει να το γλυψει ο σκυλος ή η γατα του,να εχει κατσει πανω στο κινητο και πολλα αλλα.

Δεν ειναι λυση αυτο εκτως αν ειχε συγκεκριμενες απαιτησεις/αναγκες που αναγκαστικα η επιλογη ενος μτχ ηταν μια λυση.

Ωραια αρα αφου βγαζει και το OnePlus απεξω,οι επιλογες που σου εχουν μεινει ειναι LG G5,Nexus 6p και μετα σε ακριβοτερο το S7 αν και ξεφευγει χρηματικα.

Υπαρχουν και τα LG V10 και Moto X Style σαν αλλες επιλογες αν και κατωτερα σε hardware απο nexus 6p και G5.

Κατι ακυρες προτασεις οπως η παραπανω καλο ειναι να αποφευγονται.

Δημοσ.

ειπα εγω τη θα εκανα και να σου πω το γιατι...

6p το εχω δει απο κοντα, καλο, γρηγορο, ομορφο αλλα πολυ ογκοδες.

g5 δεν το ξερω αλλα ακουω χαλια μπαταρια και μετα απο αυτα που εχουμε ακουση για το g4 εγω δεν θα το επερνα.

v10 ολοι γραφουν αρχησαν τα bootloop και σαυτο...

x style δεν εχω αποψη αλλα που διαβαζω 180 γραμμαρια για μενα ειναι μεγαλο κι αυτο.

Δημοσ.

ειπα εγω τη θα εκανα και να σου πω το γιατι...

6p το εχω δει απο κοντα, καλο, γρηγορο, ομορφο αλλα πολυ ογκοδες.

g5 δεν το ξερω αλλα ακουω χαλια μπαταρια και μετα απο αυτα που εχουμε ακουση για το g4 εγω δεν θα το επερνα.

v10 ολοι γραφουν αρχησαν τα bootloop και σαυτο...

x style δεν εχω αποψη αλλα που διαβαζω 180 γραμμαρια για μενα ειναι μεγαλο κι αυτο.

Δεν καταλαβες τι εννοουσα. 

Εγω προσωπικά αν ηταν να φτασω 420€ εβαζα αλλα 50-80 και θα επαιρνω s7 edge ελαφρώς μεταχειρισμενο ελληνικο και εννοείται με εγγύηση. Εχω δει εχει πολλα στα 500ευρω

Εγραψες αυτο.Τουλαχιστον αντι για το S7 edge μτχ ας ελεγες S7 καινουργιο αυτο εννοω. Οταν ο αλλος λεει για νεο κινητο και διαθετει τοσα χρηματα,προφανως και τον ενδιαφερει να ειναι του κουτιου σφραγισμενο(αλλιως θα το γραψει στο αρχικο του σχολιο οτι κοιταζει και σε μτχ μερια).

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπον πρωτον ευχαριστω ολους σας για τις απαντησεις ! ενα πραμα δν ειπα πριν και σορρυ γιαυτο λοιπον δεν περνω μεταχειρισμενο ουτε μιας μερας και δε θελω κατω απο 5.5 ιντσες οπως και κατω απο 2κ αναλυση οθονης!Αυτα :)  μάλλον ειμαι για  nexus6p 

Δημοσ.

Λοιπον πρωτον ευχαριστω ολους σας για τις απαντησεις ! ενα πραμα δν ειπα πριν και σορρυ γιαυτο λοιπον δεν περνω μεταχειρισμενο ουτε μιας μερας και δε θελω κατω απο 5.5 ιντσες οπως και κατω απο 2κ αναλυση οθονης!Αυτα :)  μάλλον ειμαι για  nexus6p 

Να το πάρεις για να μου πεις και μένα τι λέει, ψάχνουμε τα ίδια πάνω κάτω

Δημοσ.

Λοιπον πρωτον ευχαριστω ολους σας για τις απαντησεις ! ενα πραμα δν ειπα πριν και σορρυ γιαυτο λοιπον δεν περνω μεταχειρισμενο ουτε μιας μερας και δε θελω κατω απο 5.5 ιντσες οπως και κατω απο 2κ αναλυση οθονης!Αυτα :) μάλλον ειμαι για nexus6p

Να ρωτήσω για ποιο λόγο θέλεις απαραίτητα 2K οθόνη; Τόσο μεγάλη διαφορά έχει από μια 1080p ας πούμε;
Δημοσ.

Να ρωτήσω για ποιο λόγο θέλεις απαραίτητα 2K οθόνη; Τόσο μεγάλη διαφορά έχει από μια 1080p ας πούμε;

Πραγματικά πιστεύω ότι όσοι ζητάνε σε τόσο λίγες ίντσες οθόνη, τόσο μεγάλη ανάλυση, μάλλον δεν έχουν συναισθηση ότι το ανθρώπινο μάτι δεν καταλαβαίνει διαφορά και είναι μόνο στο μυαλό
  • Like 2
Δημοσ.

Αφου λες μεχρι 400 ευρω γιατι ρωτας αν αξιζει να παρεις το s7 edge; Ενοειτε πως αξιζει και ειναι καλυτερο απο ολα αυτα που ανεφερες και με διαφορα μην κοιτας χαρακτιριστικα μονο κοιτα και στην πραξη εξαλου αυτο ειναι το μονο που μετραει.

Δημοσ.

Την αναλυση  που λες γνωριζω οτι δε την αντιλαμβανετε το ματι  σε τοσο μικρες ιντσες αλλα ειδα πχ απο κοντα το το note 4 και ειχε διαφορα με το δικο μου το lg g2 μεγαλη μπορω να πω και ειδα και το s6 edge  επισης η μεγαλυτερη αναλυση οθονης απο οσο ξερω βοηθαει και στο να ζουμαρεις πραματα με μεγαλες αναλυσεις και να μη χαλανε οσο με 1080 πχ . Αυτο που ειπα αν αξιζει τα παραπανω χρηματα το s7 το ειπα γιατι αν αξιζει τοσο πολυ απλα αντι για να παρω σε 2 βδομαδες κινητο θα περνα σε 3 το s7 απλο.αλλα με τα review που ειδα  δεν εχουν καμια χαοδες διαφορα οποτε με καλυπτει  το 6p και την υποστήριξη που εχει το 6p απο τη google ειναι αρκετα σημαντικο.

Δημοσ.

σου έκανε διαφορά γιατί είναι διαφορετικές ίντσες πράγμα που κάνει πιο χορταστική την οθόνη, συν ότι το g2 έχει ips panel ενώ το note super amoled, δεν έχει καμία σχέση η ανάλυση.η ποιότητα του πανελ κάνει την διαφορά και όχι η ανάλυση.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...