Fulgore Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Πιστεύω να αστειέυεσαι έτσι; Είναι με διαφορά το καλύτερο Android τηλέφωνο που υπάρχει αυτη την στιγμή!! Το ποιος αστειευεται ας το κρινουν οι υπολοιποι που συμμετεχουν(αλλα και διαβαζουν)στο θεμα αυτο. Το καλυτερο Android κινητο το S6 edge στα 420ευρω?Σε σχεση με τι ακριβως? Απο το OnePlus3(που κοστιζει και φθηνοτερα το δευτερο)και το Zte Axon 7 ειναι ακριβοτερο και φυσικα χειροτερο σε specs,μπαταρια και ισως και καμερα πλεον(μονο τα S7 και G5 εχουν τις κορυφαιες καμερες πλεον μεχρι 500ευρω)
enigma84 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Πιστεύω να αστειέυεσαι έτσι; Είναι με διαφορά το καλύτερο Android τηλέφωνο που υπάρχει αυτη την στιγμή!! Αν το s6 edge είναι το καλύτερο κινητό αυτή την στιγμή, τα s7/edge, note 7 τι είναι; Για να μην πάω σε άλλες εταιρίες....
leonidas_fs Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Μου συγκρίνεται την ασχημιά το One plus 3 με το απαίσιο εσωτερικό/εξωτερικό design με τον S6 edge? Καλύτερο στα χρήματα που ζήτησε ο φίλος. Προφανως το s7 είναι καλύτερο απο το s6.
alexotic Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 το s7 ειναι καλυτερο απο το nexus 6p? γιατι διαβασα διαφορα review και δν ειδα καποια τρελη διαφορα
Fulgore Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Μου συγκρίνεται την ασχημιά το One plus 3 με το απαίσιο εσωτερικό/εξωτερικό design με τον S6 edge? Καλύτερο στα χρήματα που ζήτησε ο φίλος. Προφανως το s7 είναι καλύτερο απο το s6. Απαισιο εσωτερικο design σε ενα κινητο??Το διαβασαμε και αυτο. Επισης απο ποτε ενα κινητο θεωρειται το καλυτερο της αγορας μονο και μονο λογω εμφανισης η οποια ειναι τελειως υποκειμενικο πραγμα?? Ακομα και στην εμφανιση ομως τι διαφορες δηλαδη εχει το OnePlus εξωτερικα και ειναι τοσο ασχημο οπως λες σε σχεση με το S6? Το μπροστα και το κατω μερος εμφανησιακα ειναι σχεδον ιδια και μονο το πισω μερος αλλαζει,κυριως στις γραμμες που εχει αλα HTC. Σιγα τις τρομερες διαφορες εμφανησιακα που το ενα θεωρειται κακασχημο και το αλλο κοσμημα...Ελεος δηλαδη.
Ntelosxxx Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Ρε παιδες μην τα ισοπεδώνουμε ολα. Το s7 edge ειναι το τοπ κινητό δεν τίθεται θεμα συγκρισεις με ολα ταλλα. Το εχουν 2-3 φιλαράκια και μόλις το βλεπω μου μπαίνει το μικρόβιο οτι αυριο θα το παρω, αλλα πολλα τα λεφτά. Εχω δει παρα πολλα κινητα αλλα μονο με το συγκεκριμένο το παθαίνω αυτο και δε νομίζω να ειμαι ο μονος...
Fulgore Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Ρε παιδες μην τα ισοπεδώνουμε ολα. Το s7 edge ειναι το τοπ κινητό δεν τίθεται θεμα συγκρισεις με ολα ταλλα. Το εχουν 2-3 φιλαράκια και μόλις το βλεπω μου μπαίνει το μικρόβιο οτι αυριο θα το παρω, αλλα πολλα τα λεφτά. Εχω δει παρα πολλα κινητα αλλα μονο με το συγκεκριμένο το παθαίνω αυτο και δε νομίζω να ειμαι ο μονος... Ξαναδιαβασε τι γραφτηκε γιατι γραφεις οτι να ναι. Για το S6 edge εγινε λογος που ειναι στα χρηματα και του ενδιαφερομενου,οχι για το S7 edge που ειναι εκτως budget.... 1
alexotic Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 πειτε μου λιγο....το s7edge αξιζει τα 100 και ευρω παραπανω του nexus 6p?γιατι βλεπω διαφορα και δν εχουν διαφορα σε κατι τρελο
AlienTechGR Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 πειτε μου λιγο....το s7edge αξιζει τα 100 και ευρω παραπανω του nexus 6p?γιατι βλεπω διαφορα και δν εχουν διαφορα σε κατι τρελοΤο S7 Edge, είναι πιθανότατα το καλύτερο smartphone της αγοράς. Κατ' εμέ τα αξίζει τα 100 ευρώ παραπάνω, μιας και έχει καλύτερη οθόνη-κάμερα-μπαταρία-ποιότητα κατασκευής, παίρνει microSD και είναι αρκετά πιο δυνατό (τόσο σε CPU, όσο και σε GPU).
enigma84 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Μου συγκρίνεται την ασχημιά το One plus 3 με το απαίσιο εσωτερικό/εξωτερικό design με τον S6 edge? Καλύτερο στα χρήματα που ζήτησε ο φίλος. Προφανως το s7 είναι καλύτερο απο το s6. Λες για καλύτερο και μετά μου λες για πιο όμορφο. Η ομορφιά είναι υποκειμενικό θέμα και τα θεωρώ και τα δυο εξίσου εμφανίσιμα. Τώρα το εσωτερικό design δεν πιάνω τι εννοείς. Στα 400€ το op3 έχει μεγαλύτερη μπαταρία, μέγεθος οθόνης, καλύτερο επεξεργαστή , 2πλάσια ram και 2πλάσια εσωτερική μνημη. Πως γίνεται να είναι χειρότερο δεν βρίσκω.... πειτε μου λιγο....το s7edge αξιζει τα 100 και ευρω παραπανω του nexus 6p?γιατι βλεπω διαφορα και δν εχουν διαφορα σε κατι τρελο Σαν συσκευή το s7 edge είναι καλύτερο για μένα. Το 6p παραείναι μεγάλο για τα γούστα μου αλλά με το nexus ξέρεις ότι θα έχεις άμεση υποστήριξη για αρκετό διάστημα με όλα τα security patches. Το s7 edge όμως έχει 575€. Πάνω από 100€ από το όριό σου...Το απλό s7 494€. Εσύ αποφασίζεις αν θα κάνεις τόσο μεγάλη υπέρβαση στο badget σου. πειτε μου λιγο....το s7edge αξιζει τα 100 και ευρω παραπανω του nexus 6p?γιατι βλεπω διαφορα και δν εχουν διαφορα σε κατι τρελο
GianniSM Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Τελικά αυτή η κατηγορία είναι η δυσκολότερη από όλες! πραγματικά έχουν σπάσει τα νεύρα μου ψάχνοντας τόσο καιρό χωρίς να καταλήγω κάπου.Όσο για το θέμα εμφάνιση προσωπικά το έχω πολύ χαμηλά στις προτεραιότητες μου, εργαλείο αγοράζω όχι μπιμπελό, δεν θεωρώ πως μπορεί να σταθεί σαν σοβαρό επιχείρημα...
AlienTechGR Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Τελικά αυτή η κατηγορία είναι η δυσκολότερη από όλες! πραγματικά έχουν σπάσει τα νεύρα μου ψάχνοντας τόσο καιρό χωρίς να καταλήγω κάπου. Όσο για το θέμα εμφάνιση προσωπικά το έχω πολύ χαμηλά στις προτεραιότητες μου, εργαλείο αγοράζω όχι μπιμπελό, δεν θεωρώ πως μπορεί να σταθεί σαν σοβαρό επιχείρημα... Σωστός! Ειδικά από τη στιγμή που όλες οι συσκευές σε αυτό το price range είναι εμφανίσιμες.
Ntelosxxx Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Ξαναδιαβασε τι γραφτηκε γιατι γραφεις οτι να ναι. Για το S6 edge εγινε λογος που ειναι στα χρηματα και του ενδιαφερομενου,οχι για το S7 edge που ειναι εκτως budget.... Εχεις δικιο αλλα αν διαβασες και πιο πριν που του γραφω αν φτασει στα 420 να δώσει παραπάνω να παρει το s7 edge.
Fulgore Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Εχεις δικιο αλλα αν διαβασες και πιο πριν που του γραφω αν φτασει στα 420 να δώσει παραπάνω να παρει το s7 edge. Ειναι ενα θεμα που οπως λεει ο τιτλος ειναι μεχρι 400ευρω(αντε πες υπερβαση να κανει λιγα ευρω παραπανω για το nexus οπως το θετει). Αυτο που εγραψες πιο πριν ειναι ασχετο με το θεμα. Οταν ο αλλος λεει οτι διαθετει μεχρι 400ευρω εσυ του λες να παρεις συσκευη 580ευρω?Σχεδον δηλαδη 50% πανω?
stelios18120 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Φίλε πήγαινε για one plus 3 και θα είσαι θεουλης από όλες τις απόψεις. Είναι κινητήρα και θα σε υπερκαλύπτει σε όλους τους τομείς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα