Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εβαλα το "[EΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ]" στον τιτλο.

Κατα τη γνωμη μου κακως ανοιγουν τετοια τοπικ που αφορουν 1-2 κομματια. Τα εχουμε πει και παλιοτερα.

Ενας απο τους λογους: Αν δεν ειχες ανοιξει θεμα ειναι πολυ πιθανον πιστευω, να παραλαμβανες.

λυπαμαι πολυ αν καποιοι εκμεταλευοντε ετσι το φορουμ
Δημοσ.

amagawd λες ότι το public έφυγε γ άλλο λόγο

Πες μας τον λόγο μιας και είσαι γνώστης του θεματος αφού έκανες παρέμβαση στο θεμα

Και εφόσον ειπες ότι ενα άλλο μέλος λέει ότι του κατέβει.

Γ πες και σε εμας, ωστόσο δεν χρειάζεται να είσαι γραφείο τύπου γ να μας πεις με 2 απλά λόγια τον λόγο!

• Like 1
Δημοσ.

Φιλικά πάντα συμφορουμίτη amagawd. Ανάλογες πληροφορίες είναι χρήσιμες για κάθε καταναλωτή. Ειδικά όταν αφορούν επαναλαμβανόμενες συμπεριφορές που χτυπάνε το ξυλοφορτωμένο πορτοφόλι μας. Δεν υπάρχει λόγος να μην είμαστε ευγενικοί μεταξύ μας. Να είστε πολύ καλά.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

λυπαμαι πολυ αν καποιοι εκμεταλευοντε ετσι το φορουμ

Δεν ειναι οτι "καποιοι εκμεταλευονται το φορουμ" οπως λες/υποθετεις. Λεω απλα οτι ειναι λαθος αυτο που κανεις, λαθος για σενα. Εισαι ο πρωτος που δεν κανει κατι καλα, αυτη ειναι η γνωμη μου. 

Πως σου φταιει το φορουμ; Ανοιγεις ενα θεμα για 1-2 κομματια με σκοπο να ΜΗΝ παραγγειλει κανεις αλλος; Οποιος -αν-  παραγγειλει εκμεταλευεται το φορουμ;

• Like 1
Δημοσ.

Δυο κομματια διαθεσιμα... δηλαδη τι περιμενατε; Δεν χρειαζεται να τα δωσουν σε δικους τους. Απλα ηταν ψευτοπροσφορα που εξαντληθηκε φυσικα αμεσως.

Συμφωνω με το matrixxx. Αν αντι να ανοιξεις το θεμα εκανες παραγγελια παιζει να το χες προλαβει και να μην παιρνει τσαμπα κλικς το public.

Δημοσ.

βρε φιλοι μου το προλαβα και ειχε ενα ακομα διαθεσιμο και το εβαλα στο φορουμ. αλλα και που το προλαβα δεν θα παραλαβω οπως και με το lenovo το i7

και επισης ισως βρω μια προσφορα με 1-2 κομματια που εγω να μην θελω να αγορασω. να την βαζω φορουμ ή να την αγοραζω εγω και μετα να την πουλαω στις αγγελιες;αληθεια ρωταω οχι ειρωνικα

• Like 1
Δημοσ.

Αρα ανεβασες προσφορα για ενα μονο κομματι. Καταλαβαινω οτι το κανες για καλο αλλα σκεψου οτι δεν αξιζει ολοκληρο θεμα για ενα μονο κομματι που στη τελικη μεχρι να δημοσιευσεις μπορει να χει εξαντληθει. Δεν ειναι κριμα να παιρνουν κλικς καταστηματα με ψευτοπροσφορες; Σκεψου και που το "προλαβες" τελικα δεν θα παραλαβεις... 

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

Να μην την βαζεις γιατι ετσι χωρις να θες φανταζομαι, ταλαιπωρεις-χαλας οσους δεν θα το παρουν και δινεις και χιλιαδες κλικ και διαφημιση στο "χ" μαγαζι. Ακριβως αυτα ειναι που εχουμε ξαναπει παλιοτερα. ;)

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...