Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ναι και ο οτε θελει να καταργησει σιγα σιγα την Pots τηλεφωνια.

Ναί τώρα άρχισε και οτε να δίνει voip έχω οτε 50 και στην ανανέωση μου άλλαξαν τηλεφωνία απο pots πήρα voip

Δημοσ.

Εφόσον σου δίνουν VOIP Router τότε έχεις τηλεφωνία με χρέωση. Παλιότερα στο 1Play έδιναν απλό ρουτερ χωρίς τηλεφωνία αλλά πλέον δεν επιτρέπεται και δίνουν VOIP και καλείς με χρόνο χρέωση.

Δημοσ.

ναι αλλά αν το χρησιμοποιεί

το καλύτερο θα ήταν 2 επιλογές είτε να σου δίνει επιλογή είτε  voip και pots η να σου επιτρέπει να βάλεις ότι ρουτερ θέλεις 

Δημοσ.

ναι αλλά αν το χρησιμοποιεί

το καλύτερο θα ήταν 2 επιλογές είτε να σου δίνει επιλογή είτε  voip και pots η να σου επιτρέπει να βάλεις ότι ρουτερ θέλεις 

αν το χρησιμοποιει τοτε η το δεχεται ή αλλο παροχο.σε δυσκολες περιπτωσεις που μπορει να υπαρχει καποιο μεγαλο θεμα μπορει να δεχτουν να στο κανουν Pots.αλλα ναι σκοπος του ειναι ολοι να πανε σε voip σιγα σιγα οσο γινεται.

ετσι εξοικονομουνται κεντρικα ζευγαρια κιολας περα απο αλλα συν που υπαρχουν με το voip

Δημοσ.

μεχρι το 2018 το αργότερο το 2020

τι συν δηλαδή έχω με το voip εκτος του οτι έχω το δικο τους ρουτερ κόβεται το ρευμα η αποσυχρονιζει δεν εχεις υπηρεσιες

Δημοσ.

εσυ λιγα + ο παροχος αρκετα περισσοτερα.

αν εχεις μονο μια γραμμη δεν κερδιζεις και τιποτα.αν εχεις δυο γραμμες εκει μπορει να παιξει σαν ιsdn και διαφορα τετοια.τα πιο μεγαλα συν ειναι για τον παροχο διοτι δεν χρειαζεται splitter card,δεν χρειαζεται voice cards παρα μονο data.επισης γλυτωνει κεντρικα ζευγαρια και εχει μονο απερχομενα εφοσον παιρνει καποιος απο το Kv.

Δημοσ.

Ναι οκ ο παροχος εχει οφελος αλλα πρεπει μα φτιαχτει λαι το δικτυο ομως οχι σε καλωδια του 1960 π.χ να βαζουμε adsl.vdsk kai voip πρεπει να αλλαχτουν αυτσ

Δημοσ.

για αυτο ο οτε το δινει στην παρουσα φαση απο το Kv επειδη εχεις vdsl και μικροτερο μηκος βροχου

Ναι οκ ο παροχος εχει οφελος αλλα πρεπει μα φτιαχτει λαι το δικτυο ομως οχι σε καλωδια του 1960 π.χ να βαζουμε adsl.vdsk kai voip πρεπει να αλλαχτουν αυτσ

Δημοσ.

ναι αλλα με τους αλλους τι θα γινει 

για την ωρα δεν ειναι υποχρεωμενοι να δωσουν.η cyta δινει voip οπως και αλλοι παροχοι δινουν voip σε καποια πακετα Professional(forthnet,hol)το καλο ειναι οτι η τηλεφωνια για να παιξει απο το αστικο κεντρο απλα θελει ενα ζευγαρι που να μην βραχυκυκλωνει.και ποιοτικα να μην ειναι καλο δεν υπαρχει θεμα αφου μονο τηλεφωνια θα περασει αφου το ιντερνετ ειναι απο το Kv.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...