lampros1990 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Καλησπέρα παιδιά όπως λέει και ο τίτλος έχω το παρακάτω Router και αντιμετοπίζω πρόβλημα με το Internet.Ενώ είναι σταθερό το λαμπάκι του DSL μου δίχνει κίτρινο θαυμαστικό...Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να μπω στo router.
poulinos Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 μπορει ειτε κατι να γινεται στο Pc σου αν με αλλο pc εισαι οκ ή μπορει να ειναι κατι στο ρουτερ και να μην εχει παρει Ip.αναλογως τι ειναι εχουμε και αλλες λυσεις.επισης πιο παλια επαιζες ή τωρα σταματησε?
lampros1990 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Δοκίμασα σε ένα Laptop είτε με Wifi είτε με Lan σύνδέεται αλλά βγάζει το θαυμαστικό.Απο ότι μυ είπαν η γραμμή δουλεύει κανονικά απλά πιστέυω οτι πρέπει να αλάξω τίποτα ρυθμήσεις στο Rooter..
poulinos Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 μπες μεσα στο ρουτερ να δεις αν εχει παρει Ip.αλλιως ενα Hard reset και λογικα θα πρεπει να σεταριστει μονο του μετα απο 4-5 λεπτα.
lampros1990 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Ξέχασα να σου πω η σύνδεσει είναι καινούρια δηλαδή το έχω απο όταν έκανα τη σύνδεση (πριν λίγες μέρες) πώς μπορώ να δώ αν έχει πάρει Ip επειδή δεν είμαι και ειδικός στα Rooter Εδώ είναι 2 φωτογραφιες :
bill2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 κλήσεις μπορείς να πάρεις δεν έχει πάρει ούρε ip oyte dns και προσπαθεί να συνδεθει απο την αρχή το έκανε η ήταν στην αρχή κομπλέ
lampros1990 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Απο την αρχή το έκανε δεν έχω σταθερώ μόνο Internet
soteras Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Τα καλώδια τα έχεις βάλει όλα σωστά.Επίσης το σπίτι αυτό είχε ποτέ τηλέφωνο με λίγα λόγια είσαι σίγουρος ότι η πρίζα που έιναι πάνω το μόντεμ δουλεύει 100% Πχ το καλώδιο του τηλεφώνου σε ποιά θύρα του μόντεμ το έχεις βάλει το λέω γιατί πλέον τα μόντεμ έχουν μια θύρα είσοδού που πάει το καλώδιο κλασικά και 2 θύρες εξόδου για τηλέφωνα άμα έχεις στο σπίτι το έχεις βάλει στη σωστή ?
lampros1990 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Μου έφεραν γραμμη έξω απο το σπίτι με ξεφτησμένα καλώδια γιατί δεν είχα σπιτι σταθερό εγώ αγόρασα ενα καλώδιο σύνδεσα τα κλώδια που μου είχαν ξεφτύσει με ενα καλώδιο που αγόρασα τηλεφωνικό (που μπαίνει πίσω στη DSL θύρα) και την άλλη άκρη τη ξέφτησα και εγώ και τη σύνδεσα με την γραμμη τηλεφώνου. Αλλά εφόσον ανάβει το λαμπάκι του DSL νομίζω ότι έρχεται κανονικά η γραμμή.
soteras Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Για βγάλε μια φώτο τα καλώδιακια αυτά να τα δούμε μπας και έχει γίνει εκεί τίποτα λάθος
bill2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Για αρχή δοκίμασε με άλλο ρουτερ και σε αυτο ενα hard reset επισής το led phone ανάβει ?
poulinos Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Εφοσον το λαμπακι του dsl αναβει σημαινει οτι συγχρονιζει.οποτε δεν εχει παρει Ip>καντο Hard reset και αστο 5-10 λεπτα να δεις αν θα συνδεθει. δες και στα ποσα εχει συγχρονισει η γραμμη επισης.
lampros1990 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Παιδιά ευχάριστώ πολύ για το ενδιαφέρων σήμερα με πήραν απο τη Cyta και ένασ αυτοματός τηλεφωνητής μου είπε κατι για επυτιχι,γραμμή δεν ξέρω ακριβός γιατί ήμουν απο τον ύπνο αλλά κοίταξα το Rooter αμέσως και άναβε το Internet.και συνδέθηκε...
poulinos Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 μπορει απλα να ηθελε καποιο Lock unlock η port ή να ειχε κολλησει η καρτα.αφου συγχρονιζες αυτο ηταν καλο.συνηθως τα αλλα φτιαχνονται Remotely
lampros1990 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Ok κατάλαβα και πάλι ευχαριστώ πολύ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα