Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά όπως λέει και ο τίτλος έχω το παρακάτω Router και αντιμετοπίζω πρόβλημα με το Internet.Ενώ είναι σταθερό το λαμπάκι του DSL μου δίχνει κίτρινο θαυμαστικό...Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να μπω στo router.

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μπορει ειτε κατι να γινεται στο Pc σου αν με αλλο pc εισαι οκ ή μπορει να ειναι κατι στο ρουτερ και να μην εχει παρει Ip.αναλογως τι ειναι εχουμε και αλλες λυσεις.επισης πιο παλια επαιζες ή τωρα σταματησε?

Δημοσ.

Δοκίμασα σε ένα Laptop είτε με Wifi είτε με Lan σύνδέεται αλλά βγάζει το θαυμαστικό.Απο ότι μυ είπαν η γραμμή δουλεύει κανονικά απλά πιστέυω οτι πρέπει να αλάξω τίποτα ρυθμήσεις στο Rooter..

Δημοσ.

μπες μεσα στο ρουτερ να δεις αν εχει παρει Ip.αλλιως ενα Hard reset και λογικα θα πρεπει να σεταριστει μονο του μετα απο 4-5 λεπτα.

Δημοσ.

Ξέχασα να σου πω η σύνδεσει είναι καινούρια δηλαδή το έχω απο όταν έκανα τη σύνδεση (πριν λίγες μέρες)

πώς μπορώ να δώ αν έχει πάρει Ip επειδή δεν είμαι και ειδικός στα Rooter 

Εδώ είναι 2 φωτογραφιες :

image.png

image.png

Δημοσ.

κλήσεις μπορείς να πάρεις 

δεν έχει πάρει ούρε ip oyte dns και προσπαθεί να συνδεθει 

απο την αρχή το έκανε η ήταν στην αρχή κομπλέ 

Δημοσ.

Τα καλώδια τα έχεις βάλει όλα σωστά.Επίσης το σπίτι αυτό είχε ποτέ τηλέφωνο με λίγα λόγια είσαι σίγουρος ότι η πρίζα που έιναι πάνω το μόντεμ δουλεύει 100%

Πχ το καλώδιο του τηλεφώνου σε ποιά θύρα του μόντεμ το έχεις βάλει το λέω γιατί πλέον τα μόντεμ έχουν μια θύρα είσοδού που πάει το καλώδιο κλασικά και 2 θύρες εξόδου για τηλέφωνα άμα έχεις στο σπίτι το έχεις βάλει στη σωστή ?

Δημοσ.

Μου έφεραν γραμμη έξω απο το σπίτι με ξεφτησμένα καλώδια γιατί δεν είχα σπιτι σταθερό εγώ αγόρασα ενα καλώδιο σύνδεσα τα κλώδια που μου είχαν ξεφτύσει με ενα καλώδιο που αγόρασα τηλεφωνικό (που μπαίνει πίσω στη DSL θύρα) και την άλλη άκρη τη ξέφτησα και εγώ και τη σύνδεσα με την γραμμη τηλεφώνου.

Αλλά εφόσον ανάβει το λαμπάκι του DSL νομίζω ότι έρχεται κανονικά η γραμμή.

Δημοσ.

Εφοσον το λαμπακι του dsl αναβει σημαινει οτι συγχρονιζει.οποτε δεν εχει παρει Ip>καντο Hard reset και αστο 5-10 λεπτα να δεις αν θα συνδεθει.

δες και στα ποσα εχει συγχρονισει η γραμμη επισης.

Δημοσ.

Παιδιά ευχάριστώ πολύ για το ενδιαφέρων σήμερα με πήραν απο τη Cyta και ένασ αυτοματός τηλεφωνητής μου είπε κατι για επυτιχι,γραμμή δεν ξέρω ακριβός γιατί ήμουν απο τον ύπνο αλλά κοίταξα το Rooter αμέσως και άναβε το Internet.και συνδέθηκε...

Δημοσ.

μπορει απλα να ηθελε καποιο Lock unlock η port ή να ειχε κολλησει η καρτα.αφου συγχρονιζες αυτο ηταν καλο.συνηθως τα αλλα φτιαχνονται Remotely

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...