th_nikos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Όσοι είχαν τα παιχνίδια στο λογαριασμό τους στο steam από της 01:00 έχουν εμφανιστεί το Bioshock Remastered & Bioshock 2 Remastered. 2
_Theo_ Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Όσοι είχαν τα παιχνίδια στο λογαριασμό τους στο steam από της 01:00 έχουν εμφανιστεί το Bioshock Remastered & Bioshock 2 Remastered. Ναι αλλά οι τσίπηδες δεν μας έδωσαν και τα DLC.
tsakitsan95 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Οσοι δε τα εχουμε , υπαρχει αντιστοιχο collection για το pc η να το παρουμε σε κονσολα;
JohnVani18 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Μιλάς για φυσική έκδοση; Αν ναί, μόνο στις κονσόλες κυκλοφόρησε. Διαφορετικά, μπορείς να το πάρεις απο Steam.
Psycho_Warhead Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Το κονσολοποίησαν εντελώς.
tsakitsan95 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Μιλάς για φυσική έκδοση; Αν ναί, μόνο στις κονσόλες κυκλοφόρησε.Διαφορετικά, μπορείς να το πάρεις απο Steam. Αν εχει βγει steam σαν collection μια χαρα! Αν οχι παω για κονσολα!
th_nikos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Ναι αλλά οι τσίπηδες δεν μας έδωσαν και τα DLC. Νομίζω ότι δεν έχεις δίκιο. Το Bioshock 1 δεν είχε DLC στο Bioshock 2 σε εμένα εμφάνισαν και το DLC Minerva's Den Remastered το οποίο όμως το είχα και στην κανονική έκδοση.
Despotas Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Ένα αρκετά ενδιαφέρον άρθρο για το 1ο Bioshock. Προσοχή γιατί έχει μόνο spoilers: http://www.eurogamer.net/articles/2016-09-16-bioshocks-fascinating-but-inescapable-failure
Shai-Hulud Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Πήγα να βάλω το remaster του 1 στο steam και μου λέει οτι δεν είναι διαθέσιμο στην τρέχουσα πλατφόρμα μου.(αν και λέει οτι είναι στη συλλογή μου). Ξέρετε τι πρέπει να κάνω?EDIT: Άκυρο, τώρα δουλέυει κανονικά Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2016 από Shai-Hulud
_Theo_ Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Νομίζω ότι δεν έχεις δίκιο. Το Bioshock 1 δεν είχε DLC στο Bioshock 2 σε εμένα εμφάνισαν και το DLC Minerva's Den Remastered το οποίο όμως το είχα και στην κανονική έκδοση. Δεν τα έδωσαν. Τα έχω ΟΛΑ σε ψηφιακή μορφή και μου έδωσαν μόνο τα Bioshock 1 & 2 remastered.
Brandtobrand Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Αν αγοράσω τώρα την απλή παλία έκδοση του minerva den για steam από μαγαζί άλλο, θα πάρω την remasterd του έκδοση δωρεάν ?
Chaos3X Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Εγώ είχα Τα 1 και 2 χωρίς DLC, τώρα στο account μου έχω και τις Remastered εκδόσεις και αν πας στο 2, πατήσεις δεξί κλικ και μετά downloadable content, θα δεις και το DLC Remastered. Άρα έδωσαν και αυτό για κάποιους που παραπονιούνται... 1
NT1G Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Εμένα πάντως το minerva's den δεν το έχει στο remastered. Θα είμαι μάλλον η εξαίρεση...
Moderators Praetorian Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Σε μένα που είχα το Minerva's Den αγορασμένο κανονικά, τώρα το δείχνει και στο DLC του remastered. Αλλά διαβάζω ότι ακόμα να διορθωθούν παλιά bugs, και ότι και η remastered έχει τα δικά της θέματα (εκτός από τα περιορισμένα in-game graphical settings). Πάνω κάτω μια από τα ίδια όπως είχε γίνει με το release του original Bioshock... :/ edit: Σε σχετικό άρθρο του Alec Meer στο Rock Paper Shotgun έχουν συγκεντρώσει κάποια fixes για τα πιο γνωστά bugs στη remastered: https://www.rockpapershotgun.com/2016/09/16/bioshock-remastered-fixes/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα