Προς το περιεχόμενο

Bioshock: The Collection [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όσοι είχαν τα παιχνίδια στο λογαριασμό τους στο steam από της 01:00 έχουν εμφανιστεί το Bioshock Remastered & Bioshock 2 Remastered.

Ναι αλλά οι τσίπηδες δεν μας έδωσαν και τα DLC. :mad:

Δημοσ.

Μιλάς για φυσική έκδοση; Αν ναί, μόνο στις κονσόλες κυκλοφόρησε.Διαφορετικά, μπορείς να το πάρεις απο Steam.

Αν εχει βγει steam σαν collection μια χαρα! Αν οχι παω για κονσολα!

Δημοσ.

Ναι αλλά οι τσίπηδες δεν μας έδωσαν και τα DLC. :mad:

Νομίζω ότι δεν έχεις δίκιο. Το Bioshock 1 δεν είχε DLC στο Bioshock 2 σε εμένα εμφάνισαν και το DLC Minerva's Den Remastered το οποίο όμως το είχα και στην κανονική έκδοση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πήγα να βάλω το remaster του 1 στο steam και μου λέει οτι δεν είναι διαθέσιμο στην τρέχουσα πλατφόρμα μου.(αν και λέει οτι είναι στη συλλογή μου). Ξέρετε τι πρέπει να κάνω?

EDIT: Άκυρο, τώρα δουλέυει κανονικά

Επεξ/σία από Shai-Hulud
Δημοσ.

Νομίζω ότι δεν έχεις δίκιο. Το Bioshock 1 δεν είχε DLC στο Bioshock 2 σε εμένα εμφάνισαν και το DLC Minerva's Den Remastered το οποίο όμως το είχα και στην κανονική έκδοση.

Δεν τα έδωσαν. Τα έχω ΟΛΑ σε ψηφιακή μορφή και μου έδωσαν μόνο τα Bioshock 1 & 2 remastered.

Δημοσ.

Εγώ είχα Τα 1 και 2 χωρίς DLC, τώρα στο account μου έχω και τις Remastered εκδόσεις και αν πας στο 2, πατήσεις δεξί κλικ και μετά downloadable content, θα δεις και το DLC Remastered. Άρα έδωσαν και αυτό για κάποιους που παραπονιούνται...

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Σε μένα που είχα το Minerva's Den αγορασμένο κανονικά, τώρα το δείχνει και στο DLC του remastered. 

Αλλά διαβάζω ότι ακόμα να διορθωθούν παλιά bugs, και ότι και η remastered έχει τα δικά της θέματα (εκτός από τα περιορισμένα in-game graphical settings).

Πάνω κάτω μια από τα ίδια όπως είχε γίνει με το release του original Bioshock... :/

edit: Σε σχετικό άρθρο του Alec Meer στο Rock Paper Shotgun έχουν συγκεντρώσει κάποια fixes για τα πιο γνωστά bugs στη remastered:

https://www.rockpapershotgun.com/2016/09/16/bioshock-remastered-fixes/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...