Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, 

Έχω ένα Acer Aspire 5742g και σκέφτομαι να του αλλάξω CPU, έχει i3 M 370 2,4 GHz. Τι θα πρέπει να προσέξω για την αλλαγή; 

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Οι bga ειναι καινουργια μοδα και θελω να ελπιζω προσωρινη

Τωρα πρεπει να ανυσηχουμε και για το αν ξεκολλησει και ο επεξεργαστης

Ο φιλος μπορει να παει σε i5 560 με 25 ευρω

Οτι θες πρωτης γενιας παιρνει

Δημοσ.

Καλησπέρα, 

Έχω ένα Acer Aspire 5742g και σκέφτομαι να του αλλάξω CPU, έχει i3 M 370 2,4 GHz. Τι θα πρέπει να προσέξω για την αλλαγή; 

Ευχαριστώ

Γενικοτερα πρεπει να προσεξεις πολλα πραγματα εκτως απο την αλλαγη.Πρεπει να προσεξεις να ειναι συμβατος με το socket,το chipset,το fsb,την μητρικη,το bios και για μεγαλητερη σιγουρια να δεις αν το εχει κανει καποιος αλλος.Και παλι ομως κανεις δεν σου εγγυαται οτι θα λειτουργισει.

Δημοσ.

μέχρι στιγμής ήξερα ότι πρέπει να δω εάν μπορεί να μπει σε μητρική και τπτ άλλο. Υπάρχει κάποιος τρόπος να βρω τι επεξεργαστές μπορεί να πάρει το λάπτοπ, αντί να ψάχνω κάθε επεξεργαστή εάν δουλεύει στο λάπτοπ. Πριν 1-2 μήνες που έψαχνα για αλλαγή RAM δεν μπορούσα να βρω το μοντέλο της μητρική μου, και στο ίντερνετ και σε πρόγραμμα στο λάπτοπ απλώς έλεγαν ότι ειναι Acer Motherboard

Δημοσ.

δεν έχω το manual αλλά εντάξει το βρίσκω και στο ίντερνετ, η απορία μου είναι η εξής όμως: εδώ μου λέει με τι CPU έρχονται τα μοντέλα της σειρά 5742. Μπορώ να βάλω και κάτι άλλο ή μόνο αυτά;

Δημοσ.

Μπορεις να βαλεις και άλλα μοντελα αλλα υπαρχει μεγαλητερη πιθανοτητα να λειτουργισει με αυτα που λεει το manual.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...