Προς το περιεχόμενο

πως να αφαιρεσω το trojan??

spyrosole

Προτεινόμενες αναρτήσεις

το προβλημα μου ειναι οτι το norton antivirus 2003 βρηκε εναν trojan (καθως ημουνα σε μια ιστοσελιδα, μου πεταγεται το norton και μου λεει οτι εντοπισε trojan) αλλα δεν μου λεει που βρισκεται και δεν τον εντοπιζει στον σκαναρισμα?? τι να κανω??

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Tsekare to log file tou norton de borei kapou 8a exei to path(logika mesa sto temp 8a exei katsei) k sviston mono sou.

Pi8anon to norton na mh ton esvise ala na ton exei se karantina, genika koita mesa apo norton log file, k ti sou exei mesa se karantina.

Diaforetika katevase to: Spybot search & destroy k afou kaneis k to update dokimase thn tyxi sou...

το βρηκα τον trojan με το προγραμμα του lallasgr το Antivir xp (τα δοκιμασα ολα τα προγραμματα που μου λετε) μονο αυτο τους εντοπισε.το ονομα ειναι TR/Slotdem ο ενας βρησκοταν στο program files και ο αλλος με το ιδιο ονομα στο temporary internet files.δεν μπορω να βρω τι κανει αυτος ο trojan, δεν το βρηκα στον norton, μηπως ξερετε???και κατι ακομα γιατι το norton 2003 μου αναφερει στην κατασταση Attension??

Den 3erw ti mporei na kanei aytos o trojan alla ayto pou exw na se symbouleysw enai na to sbyseis teleiws to norton kai na kratiseis to antivir xp to opoio ta briskei ola.To norton exei polla kena.Ektos bebaia an xrisimopoieis to paketo Norton System Works.

Filika...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...