Προς το περιεχόμενο

[Smartphone] Homtom HT17 Pro ~52€ Presale @Tomtop.com [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 221
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ξέρουμε τι σκορ βγάζει στο antutu; Στο kimovil βλέπω κάπου 36 χιλιάδες και σε κάποια reviews γύρω στις 22! Ξέρουμε τι ισχύει;

Δημοσ.

Ξέρουμε τι σκορ βγάζει στο antutu; Στο kimovil βλέπω κάπου 36 χιλιάδες και σε κάποια reviews γύρω στις 22! Ξέρουμε τι ισχύει;

Δεν σε νοιάζει το νούμερο. Σοβαρά τώρα πλέον αυτα έχουν πεθάνει. Έχεις εμπειρία από mtk 6735 κινητό; Κάπως έτσι θα κρινεις τον mtk6737.

Με βάση από που λένε ο mtk6737 θα έχει 25% καλύτερη αυτονομία στην ίδια χρήση και μειωμένη idle κατανάλωση κατά 52%. Τα μισά να είναι αλήθεια κ πάλι θετικό είναι.

Ίδια εμπειρία χρήσης θα εχει δεν νομίζω 5-10% αύξηση της απόδοσης που λεν ότι θα έχει θα κάνει την διαφορά.

• Like 2
Δημοσ.

Δεν σε νοιάζει το νούμερο. Σοβαρά τώρα πλέον αυτα έχουν πεθάνει. Έχεις εμπειρία από mtk 6735 κινητό; Κάπως έτσι θα κρινεις τον mtk6737.

Με βάση από που λένε ο mtk6737 θα έχει 25% καλύτερη αυτονομία στην ίδια χρήση και μειωμένη idle κατανάλωση κατά 52%. Τα μισά να είναι αλήθεια κ πάλι θετικό είναι.

Ίδια εμπειρία χρήσης θα εχει δεν νομίζω 5-10% αύξηση της απόδοσης που λεν ότι θα έχει θα κάνει την διαφορά.

Καλά ναι, συμφωνώ ότι δεν λέει και πολλά το νούμερο απλά καμιά φορά σου δίνει μια σχετική ιδέα όταν το συγκρίνεις με κάποιο άλλο. Και μου έκανε και εντύπωση και η μεγάλη διαφορά να πω την αλήθεια! :)

Σ'ευχαριστώ!

Δημοσ.

Ήρθε σε κανέναν που το παρήγγειλε από το tomtop.com ειδοποίηση αποστολής;

Μπα και ας πέρασε η 31/8 που ήταν η dispatch day...

Δημοσ.

Τους βρηκα σημερα στο chat στο tomtop και μου ειπαν οτι το εχουν στειλει απο 24 Αυγουστου, μου εδωσαν tracking number και tracking site

25/08/16 16:00 Item pre-advice received

26/08/16 10:38 Item received for processing

27/08/16 07:19 Order departed on flight from origin

Δημοσ.

Τους βρηκα σημερα στο chat στο tomtop και μου ειπαν οτι το εχουν στειλει απο 24 Αυγουστου, μου εδωσαν tracking number και tracking site

Το status της παραγγελίας είχε αλλάξει από "Processing"?

Δημοσ.

Το ίδιο και σε μένα (ενώ η παραγγελία ήταν σε processing), άρα ορμάτε όλοι στο chat τους.

Δημοσ.

Σχετικα με την προστασια απο paypal, τι γινεται σε αυτη την περιπτωση, θα αρχισει να μετραει απο την στιγμη που το στελνουνε ή απο την μερα που εγινε η συναλλαγη? Γιατι αν ισχυει απο την μερα της παραγγελιας, εχει ηδη περασει περασει 1 μηνας. Και μεχρι να ερθει θα εχει κλεισει και η προστασια απο paypal.

Δημοσ.

Σχετικα με την προστασια απο paypal, τι γινεται σε αυτη την περιπτωση, θα αρχισει να μετραει απο την στιγμη που το στελνουνε ή απο την μερα που εγινε η συναλλαγη? Γιατι αν ισχυει απο την μερα της παραγγελιας, εχει ηδη περασει περασει 1 μηνας. Και μεχρι να ερθει θα εχει κλεισει και η προστασια απο paypal.

180 μέρες είναι προστασία από το Paypal.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...