zio10 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 κακη επιλογη το ali για τετοιες αγορες, η ελειψη paypal ποναει. κακος το πήρες απο εκει. Θα δείξει, το θεώρησα καλή ευκαιρία να το δοκιμάσω! (Γράφει κι εκεί για full ή partial refund αν υπάρχει πρόβλημα πάντως).
iakoboss7 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 ναι αλλα ειναι περιεργη φαση το ali... προσεχε... 1
zio10 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 ναι αλλα ειναι περιεργη φαση το ali... προσεχε... Τώρα ό,τι έγινε έγινε! Να δούμε τι θα έρθει!
Billator Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Μακάρι να άρχισε να κυκλοφορεί κανονικά, περιμένω ένα από aliexpress! Κ εγώ από άλλη πήρα γιατί έδινε δώρο θήκη και tempered... Σάπιος πωλητής βέβαια μου θυμίζει τις χρυσές εποχές του Gearbest Τον ρωτάω κάθε 3-4 μέρες κ μου κάνει τρελίτσες Ποσο αξιοπιστο ειναι το alie?Δεν εχω αγορασει ποτε τιποτα απο εκει. Το κακό με το alie είναι ότι το buyer protection είναι περισσότερο seller protection. Οπότε αν τύχεις σε παράξενο πωλητή η μόνη λύση για να μην βγεις χαμένος εσύ είναι να γυρίσεις το αντικείμενο πίσω μέσω dispute και να σου δώσει το aliexpress τα λεφτά. Φυσικά τα μεταφορικά τα χρεώνεσαι εσύ. Από την άλλη υπάρχουν άψογοι πωλητές, πήρα xiaomi yi camera κ ήρθε με σπασμένο φακό, ο πωλητής μου έκανε full refund χωρίς να την επιστρέψω. Από την άλλη κάτι led λαμπες που πήρα μου ένας άλλος μου έδωσε fake tracking και όταν έκανα (μετά από 20 μέρες) dispute τότε έστειλε το δέμα ο τύπος (κατα την διάρκεια του dispute) κ φυσικά έκλεισε υπέρ του.(αυτό εννοούσα με το περισσότερο "seller protection"). Προφανώς είχα αγοράσει ήδη από αλλού τις λάμπες μιας κ ήμουν 100% σίγουρος ότι θα πάρω τα λεφτά πίσω Να δώ τώρα τι θα κάνω 20 λάμπες. 2
zio10 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Κ εγώ από άλλη πήρα γιατί έδινε δώρο θήκη και tempered... Σάπιος πωλητής βέβαια μου θυμίζει τις χρυσές εποχές του Gearbest Τον ρωτάω κάθε 3-4 μέρες κ μου κάνει τρελίτσες Το κακό με το alie είναι ότι το buyer protection είναι περισσότερο seller protection. Οπότε αν τύχεις σε παράξενο πωλητή η μόνη λύση για να μην βγεις χαμένος εσύ είναι να γυρίσεις το αντικείμενο πίσω μέσω dispute και να σου δώσει το aliexpress τα λεφτά. Φυσικά τα μεταφορικά τα χρεώνεσαι εσύ. Από την άλλη υπάρχουν άψογοι πωλητές, πήρα xiaomi yi camera κ ήρθε με σπασμένο φακό, ο πωλητής μου έκανε full refund χωρίς να την επιστρέψω. Από την άλλη κάτι led λαμπες που πήρα μου ένας άλλος μου έδωσε fake tracking και όταν έκανα (μετά από 20 μέρες) dispute τότε έστειλε το δέμα ο τύπος (κατα την διάρκεια του dispute) κ φυσικά έκλεισε υπέρ του.(αυτό εννοούσα με το περισσότερο "seller protection"). Προφανώς είχα αγοράσει ήδη από αλλού τις λάμπες μιας κ ήμουν 100% σίγουρος ότι θα πάρω τα λεφτά πίσω Να δώ τώρα τι θα κάνω 20 λάμπες. Έχεις ιδέα τι γίνεται αν περάσει το processing time; Πρέπει να κάνω extend αλλιώς ακυρώνεται η παραγγελία;
Billator Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Έχεις ιδέα τι γίνεται αν περάσει το processing time; Πρέπει να κάνω extend αλλιώς ακυρώνεται η παραγγελία; Το κάνει πάντα extend ο πωλητής, αν όχι ακυρώνεται (φυσικά αν θες το κάνεις κ εσύ extend).. Τελευταία έκοψα το Ebay και παίρνω χαζομάρες μόνο από το Aliexpress, σίγουρα για κάποιο λόγω είναι πολύ πιο γρήγοροι τις περισσότερες φορές με πολύ πιο χαμηλή τιμή αλλά σε καμιά περίπτωση δεν συγκρίνεται το buyer protection, ή ίσως ακόμα δεν το συνήθισα δεν ξέρω Απλά με χαλάν τα particial refund (από τους περίουργους πωλητές) του alie για προϊόντα μικρής αξίας που δεν σε συμφέρει να τα επιστρέψεις(μιλάμε πάντα για χαλασμένα ή μη λειτουργικά προϊόντα ). Μέχρι τώρα μέσω του support του aliexpress για full refund είμαι 50-50 όσες φορές χρειάστηκε. Τις άλλες έκλεισε με particial refund. Return Shipping Fee If you agreed with the seller to return your item, please also check the seller’s shipping terms. If the seller pays the return shipping fee, please make sure you first agree on the shipping method and how the seller will pay you back the shipping fee. 1
iakoboss7 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 αν τα ειχες παρει απο ebay για ειχες full refand αρα στην τελικη θα ειχες γλειτωσει χρηματα... το να μην βρίσκεις κατι στο ebay (gearbest κλπ) και να το βρισκεις (η να ειναι σημαντικα φθηνοτερο) στο aliexpress το δεχομαι... να το προτιμας γενικα με τα σπαστικα που κανει στο protection ομως ΟΧΙ... τουλαχιστον μην περνετε ακριβα πραγματα (πχ κινητα...) προσωπικα εγω μονο οτι δεν βρισκω αλλου παιρνω η αν η διαφορα τιμης ειναι μεγαλη (η τιποτα σκατουλακια που κανουν 20-30cent) btw σας ανοιγει η σελιδα του DD4? σημερα δεν φορτωνει με τιποτα...
Billator Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 αν τα ειχες παρει απο ebay για ειχες full refand αρα στην τελικη θα ειχες γλειτωσει χρηματα... το να μην βρίσκεις κατι στο ebay (gearbest κλπ) και να το βρισκεις (η να ειναι σημαντικα φθηνοτερο) στο aliexpress το δεχομαι... να το προτιμας γενικα με τα σπαστικα που κανει στο protection ομως ΟΧΙ... τουλαχιστον μην περνετε ακριβα πραγματα (πχ κινητα...) προσωπικα εγω μονο οτι δεν βρισκω αλλου παιρνω η αν η διαφορα τιμης ειναι μεγαλη (η τιποτα σκατουλακια που κανουν 20-30cent) Στα προϊόντα μεγαλύτερης αξίας ψάχνεις έναν καλό πωλητή δοκιμάζεις (όπως κάνεις σε κάθε πχ καινουριο site φάση gearbest), βλέπεις πως πάει και τι support παρέχει. Πιστεψε με θα βρεις καλύτερο support από πολλά sites που θεωρείς "αξιόπιστα" και "εγγύηση". Προσωπικά πρόβλημα από aliexpress είχα σε προϊόντα κάτω των 10 ευρώ από πωλητές που είχαν "μέτριες" αξιολογήσεις, απλά ήταν μονόδρομος. Μην το γενικεύεις "Μην αγοράζεται ακριβά πράγματα" γιατί δεν ισχύει. Ειδικά σε Promotion sellers του aliexpress εκεί δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα, ακόμα και 0 αξιολογήσεις να έχει ο άλλος (Βλέπε το Mi band 2 που έπαιξε πριν λίγες μέρες, ο πωλητής είναι 4 μονο feedback)
afairesths Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Ώπ τι εχουμε εδω ? https://snag.gy/l6XTJs.jpg , αν και ελεγαν οτι οι αποστολες θα ξεκινουσαν στις 31/8 χθες 24/8 το εστειλαν .... 1
Agathoklis Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Και σε μένα το έστειλαν... βέβαια δυστυχώς με σουηδικά ταχυδρομεία που είναι μεταφοραι με χελώνες... τεσπα υγεια 1
mikemart Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 και εμενα το εστειλαν , ζητησα sg post και το στειλαν ετσι 1
afairesths Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δυστυχως και εμενα με Σουηδικο ταχυδρομειο , αλλα ας ερθει και ολα καλα
zio10 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Έφυγε και το δικό μου από το ali! Καλοτάξιδο!
zio10 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Singapore post και το δικό, αν και έχω καλή εμπειρία και με nl post.
Προτεινόμενες αναρτήσεις