afairesths Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Υπάρχει ακόμα το Homtom στο Geekbuying με 64,5 €: http://www.geekbuying.com/item/HOMTOM-HT17-Pro-MT6737-2Gb-16GB-Smartphone---Dark-Blue-370717.html Ναι εχει ακομα 19 αποθεματα http://promotion.geekbuying.com/promotion/homtom_ht17_pro_presale
sils Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Thanks τσίμπησα ενα για τον αδερφο μου .......παντως εχω παρει το h7 pro για την γυναικα μου εδω και κανα τρίμηνο πραγματικα πολυ τιμιο κινητο εχει κανει και 2 οτα αναβαθμισεις....... Thanks τσίμπησα ενα για τον αδερφο μου .......παντως εχω παρει το h7 pro για την γυναικα μου εδω και κανα τρίμηνο πραγματικα πολυ τιμιο κινητο εχει κανει και 2 οτα αναβαθμισεις....... 1
G.makrihairis Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Thanks τσίμπησα ενα για τον αδερφο μου .......παντως εχω παρει το h7 pro για την γυναικα μου εδω και κανα τρίμηνο πραγματικα πολυ τιμιο κινητο εχει κανει και 2 οτα αναβαθμισεις....... Thanks τσίμπησα ενα για τον αδερφο μου .......παντως εχω παρει το h7 pro για την γυναικα μου εδω και κανα τρίμηνο πραγματικα πολυ τιμιο κινητο εχει κανει και 2 οτα αναβαθμισεις....... .......σε λίγο θα μας πεις ότι έχεις παρει το h7 pro για την γυναικα σου εδω και κανα τρίμηνο πραγματικα πολυ τιμιο κινητο και εχεις κανει και 2 οτα αναβαθμισεις....... 4
martirio3000 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Εγώ που πήρα το homtom ht7 πάντως απογοητεύτηκα και ποτέ ξανά Homtom. 1)To βύσμα των ακουστικών ήταν λάθος και όχι το 3.5 που έλεγαν 2)Μέσα το firmware ήταν γεμάτο ιούς που κατέβαζαν από μόνα τους ότι νάνε ή διέγραφαν αρχεία η homtom ακόμη δεν το παραδέχεται,άσχετα που το έχουν όλοι. 3)Έχε βγάλει 7-8 ota μέσα σε 4 μήνες βγάζοντας λειτουργίες (π.χ. knock to wake) 4)Δεν υποστηρίζει μετακίνηση φωτογραφιών/εφαρμογών στην SD χωρίς root. 5)Το κινητό κάνει επανεκκίνηση συνέχεια και κάνει μόνο του wipe την art cache. 6)Το bluetooth είναι προβληματικό χαλάει η σύνδεση και μετά θέλει reboot. και πόσα προβλήματα ακόμη... όποιος θέλει να το ρισκάρει είναι άξιος της μοίρας του... Εύχομαι να μην έχει προβλήματα το ht17 2
zio10 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Εγώ που πήρα το homtom ht7 πάντως απογοητεύτηκα και ποτέ ξανά Homtom. 1)To βύσμα των ακουστικών ήταν λάθος και όχι το 3.5 που έλεγαν 2)Μέσα το firmware ήταν γεμάτο ιούς που κατέβαζαν από μόνα τους ότι νάνε ή διέγραφαν αρχεία η homtom ακόμη δεν το παραδέχεται,άσχετα που το έχουν όλοι. 3)Έχε βγάλει 7-8 ota μέσα σε 4 μήνες βγάζοντας λειτουργίες (π.χ. knock to wake) 4)Δεν υποστηρίζει μετακίνηση φωτογραφιών/εφαρμογών στην SD χωρίς root. 5)Το κινητό κάνει επανεκκίνηση συνέχεια και κάνει μόνο του wipe την art cache. 6)Το bluetooth είναι προβληματικό χαλάει η σύνδεση και μετά θέλει reboot. και πόσα προβλήματα ακόμη... όποιος θέλει να το ρισκάρει είναι άξιος της μοίρας του... Εύχομαι να μην έχει προβλήματα το ht17 Καλά όλα τα άλλα (ας πούμε ) αλλά στο 1 τι εννοείς; Πως γίνεται να είναι λάθος το βύσμα των ακουστικών;! 3
othon.gr Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Αναφερεται στην ιστορια με το ανταπτορακι που απαιτουνταν για να λειτουργησουν τα ακουστικα. Για την ιστορια παντως, επειδη επιασα στα χερια μου το απλο HT17, δειχνει αξιοπιστο και με καλη κατασκευη. Δεδομενου πως οι pro εκδοσεις ¨πατανε¨ επανω στις απλες, νομιζω πως προκειται για το πραγματικα πρωτο αξιοπιστο τηλεφωνο της Homtom. 1
BrocasHelm Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Αν δεν έχει τα κλασσικά θέματα της κακής μαμάς ρομ, μια χαρά value for money είναι. Αλλά γενικά μικρές εταιρείες με τόσο φτηνά προϊόντα, προβλέπω κι αυτό να είναι τίγκα στο adware.
Billator Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Αν δεν έχει τα κλασσικά θέματα της κακής μαμάς ρομ, μια χαρά value for money είναι. Αλλά γενικά μικρές εταιρείες με τόσο φτηνά προϊόντα, προβλέπω κι αυτό να είναι τίγκα στο adware.Τα homtom έχουν μια χαρά Rom, εμφανίζονται κάποια προβλήματα αλλά από την στιγμή που η εταιρεία ειναι από τις λίγες (σε αυτά τα λεφτά) που βγάζει οργανωμένα ota updates δεν χρειάζεται κάποιος ούτε να το σκεφτεί αυτο. Επίσης όσα homtom πέρασαν από τα χέρια μου ποτέ δεν είχαν adware. 1
BrocasHelm Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 HT7 νομίζω σε κάθε μαμά ρομ έχει τον unilauncher, το οποίο κατεβάζει αβέρτα άκυρες εφαρμογές και σε γεμίζει σαβούρα και διαφημίσεις. Προφανώς με ένα root και titanium καθαρίζεις, αλλά σε κάθε ota update πρέπει πάλι από την αρχή. Το είχα πάρει για φίλο λόγω τιμής, γενικά τρελό vfm στο κομμάτι hardware, αλλά από software άστα να πάνε. Μου το έχει δώσει 3 φορές να του το καθαρίσω από την σαβούρα. Υπάρχει ολόκληρο θέμα σε γειτονικό forum με τα μισά posts να αναλώνονται στα θέματα του κινητού.
Billator Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 (επεξεργασμένο) Το Ht7 είχε θέμα κ με τα κουμπιά έντασης και με το power bottom σε κάποιες συσκευές.. Είχα πάρει σε φίλο κ το γυρισαμε. Πήραμε μετα το ht3 κ όλα κομπλε. Στο ht7 pro φυσικά δεν υπήρχαν τα περισσότερα προβλήματα. Για το συγκεκριμένο (ht7) συμφωνω ότι είναι κακή υλοποίηση. Γενικά για την τιμή τους όμως βγάζει πολύ τίμια κινητα. Επεξ/σία 14 Αυγούστου 2016 από Billator
king2009 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Εχω το ht7 pro εδω και 3-4 μηνες και με 2-3 updates που εγιναν εγινε ενα αριστο κινητο χωρις θεματα.Παει σφαιρα ωραια οθονη 2gb ram 2 sim και για την τιμη του ειναι εξαιρετικο.Το ht17 το βλεπω σαν ενα ιδιο ht7 pro σε αλλο καλουπι.Η homtom βγαζει πολυ καλα κινητα για την τιμη τους. 1
bill27 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 εχω το ht7 και οσον αφορα για τους ιους του τηλ.το παραδεχθηκε και η ιδια η εταιρια λεγοντας πως το προβλημα το ειχε η πρωτη παρτιδα...βεββαια μετα απο οτα update εφτιαξε,εγω δεβν ειχα κανενα προβλημα με adware κτλ αλλα αν το τηλ το παρει και το χρησιμοποιει ενας ασχετος τοτε ολα τα τηλεφωνα εχουν malware κτλ.... 1
martirio3000 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 εχω το ht7 και οσον αφορα για τους ιους του τηλ.το παραδεχθηκε και η ιδια η εταιρια λεγοντας πως το προβλημα το ειχε η πρωτη παρτιδα...βεββαια μετα απο οτα update εφτιαξε,εγω δεβν ειχα κανενα προβλημα με adware κτλ αλλα αν το τηλ το παρει και το χρησιμοποιει ενας ασχετος τοτε ολα τα τηλεφωνα εχουν malware κτλ.... Αφού είσαι τόσο μάγκας άνοιξε το bagan Keyboard 2-3 φορές να δεις όλες σου τς επαφές να διαγράφονται σχετικέ τύπε... Και δεν δικαιολογείται η εταιρία να βάζει malware. Δεν μπήκε καταλάθος.
bill27 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Αφού είσαι τόσο μάγκας άνοιξε το bagan Keyboard 2-3 φορές να δεις όλες σου τς επαφές να διαγράφονται σχετικέ τύπε... Και δεν δικαιολογείται η εταιρία να βάζει malware. Δεν μπήκε καταλάθος. Tο εχω ανοιξει οχι 2-3 φορες αλλα 100 +,το θεμα ομως δεν ειναι αυτο,σεβομαι την γνωμη σου αλλα εδω μιλαμε για αλλο τηλεφωνο,το ht17 pro και εσυ μας λες τι προβληματα εχει το ht7 (που δεν εχει κανενα)... Επειδη για τον α η β λογο το δικο σου homtom δεν βγηκε καλο σημαινει οτι ολα τα τηλεφωνα της εταιριας θα βγουνε προβληματικα?? Ωραια λογικη...Ειναι σαν να σου φερθηκε μια γυναικα σκαρτα και να λες μετα οτι ολες οι γυναικες ειναι που@@@@ες.... Και οταν λες οτι δεν μπηκε καταλαθος,σοβαρα τωρα το εννοεις???Να χασει πωλησεις η εταιρια απο ενα malware?? Ρε τι αλλο θα ακουσουμε εδω μεσα???Τοτε γιατι το εφτiαξαν με νεo FOTA update??? 2
martirio3000 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Tο εχω ανοιξει οχι 2-3 φορες αλλα 100 +,το θεμα ομως δεν ειναι αυτο,σεβομαι την γνωμη σου αλλα εδω μιλαμε για αλλο τηλεφωνο,το ht17 pro και εσυ μας λες τι προβληματα εχει το ht7 (που δεν εχει κανενα)... Επειδη για τον α η β λογο το δικο σου homtom δεν βγηκε καλο σημαινει οτι ολα τα τηλεφωνα της εταιριας θα βγουνε προβληματικα?? Ωραια λογικη...Ειναι σαν να σου φερθηκε μια γυναικα σκαρτα και να λες μετα οτι ολες οι γυναικες ειναι που@@@@ες.... Και οταν λες οτι δεν μπηκε καταλαθος,σοβαρα τωρα το εννοεις???Να χασει πωλησεις η εταιρια απο ενα malware?? Ρε τι αλλο θα ακουσουμε εδω μεσα???Τοτε γιατι το εφτiαξαν με νεo FOTA update??? Μετά από 4-6 Fota το έφτιαξαν όχι αμέσως μετά αφού βγάλανε κάμποσα cas$. Και ξανά λέω ιός καταλάθος δεν μπαίνει, πώς δηλαδή, ένας δεν το χρησιμοποίησε το κινητό από την εταιρία, πως στο *** το φτιάξανε. Πήγαινε και αγόρασε laptop να έχει μέσα adware από την εταιρία του και πες μετά σιγά το πράμα. Και τα προβλήματα δεν είναι του δικού μου ht7 είναι όλων. Όσο για το γελοίο παράδειγμα σου... αν πάρεις μια φορά από ένα χασάπη "χαλασμένο" κρέας, θα ξανά πας στον ίδιο αν έχεις άλλους 10; Το ότι μιλάω για το ht7 κολλάει με το Ht17 γιατί είναι της ίδιας εταιρίας. Anyway σταματάω γιατί πολύ offtopic κατάντησε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις