Προς το περιεχόμενο

[Smartphone] Homtom HT17 Pro ~52€ Presale @Tomtop.com [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η λέξη ring με ανησυχεί μήπως αναφέρεται μόνο στο κουδούνισμα...

Παντως καποια MP3 τα επαιξε αρκετα πιο δυνατα απ'οτι πριν.

• Απαντ. 221
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παντως καποια MP3 τα επαιξε αρκετα πιο δυνατα απ'οτι πριν.

Ε τότε ΟΚ!

To gesture caption στην camera δουλεύει σε εσας? Σε μένα δούλεψε την πρώτη φορά που το δοκίμασα και έκτοτε δεν ξαναδούλεψε...

Δημοσ.

Το loudspeaker mode επηρεαζει το ενσωματωμενο ηχειο γενικα ειτε αφορα ηχο κλησης ειτε οποιοδηποτε ηχο. Αυτο γενικοτερα για το mtk engineering. Σε καποια κινητα ομως δεν κανει τιποτα δεν πιανει οπως λεμε, οπως σε καποια lg που το εχω δοκιμασει.

Επισης σε καποιες κινεζικες πλακετες με μουφα ολοκληρωνενα ενισχυσης ηχου ή μη ποιοτικα ηχεια ειτε δεν κανει τιποτα ειτε σου δινει αλλοιωση στον ηχο. Ανεξαρτητως κινητου αν το παρακανεις μπορει να καψεις το ηχειακι

Δημοσ.

Ε τότε ΟΚ!

To gesture caption στην camera δουλεύει σε εσας? Σε μένα δούλεψε την πρώτη φορά που το δοκίμασα και έκτοτε δεν ξαναδούλεψε...

Την πρώτη φορά δούλεψε μόνο και σε μένα! Μάλλον ήταν για μία και μοναδική μεγάλη στιγμή! :D

Δημοσ.

Παιδιά το καλό με τα mediatek είναι ότι μπορούμε να αλλάξουμε τις ρυθμίσεις έντασης μέσα από το engineering mode και από εκεί που νομίζαμε ότι έχουμε ένα σάπιο ηχείο να κάνει παπάδες μετά :)

Τα άρθρα παλιά αλλά δεν άλλαξε κάτι από τότε :) Καλό είναι να σημειώσετε τις προηγούμενες ρυθμίσεις σε περίπτωση που κάνετε πατάτα :P

1) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=374049

2) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2248396

Με αγάπη να το κάνετε, αν βλέπετε ότι ο ήχος σπάει υπερβολικά απλά μειώστε μην κάψετε τπτ :)

Ευκολα ρυθμίζεις ένταση μικροφώνου (για να σε ακούν οι άλλοι καλύτερα), μπροστινό και πίσω ηχείο.

Εγώ και για την ένταση μικροφώνου έβαλα όλα τα level σχεδόν στο max και όχι +10 παραπάνω...

Δεν ξέρω αν έχω κανει λάθος και τα κάψω,έκανα τις αλλαγές τώρα και θα δοκιμάσω αύριο πρωί....

Για να δούμε.....θα καούν? :P

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ και για την ένταση μικροφώνου έβαλα όλα τα level σχεδόν στο max και όχι +10 παραπάνω...

Δεν ξέρω αν έχω κανει λάθος και τα κάψω,έκανα τις αλλαγές τώρα και θα δοκιμάσω αύριο πρωί....

Για να δούμε.....θα καούν? :P

Εγώ με το μικρόφωνο και το ακουστικό δεν έχω θέμα, ακούγονται δυνατά και καθαρά. Μόνο το ηχείο δυνάμωσα, αλλά και πάλι καμιά φορά μέσα σε τσαντάκι είναι εύκολο να χάσεις κλήση...

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα παρέλαβα από tomtop και το κινητό δεν ανοίγει το βάζω στην φόρτιση αναβει η οθόνη για 1 δευτερολεπτο με το σήμα της HomTom και μετά τίποτα.τι παίζει ξέρει κανείς;

Δημοσ.

εχει μια ταινια στις επαφες της μπαταριας

ανοιγεις το καπακι και βγαζεις την μπαταρια , αφαιρεις την ταινια και ξαναβαζεις την μπαταρια!

(την εχω πατησει και γω, για αυτο το ξερω... καρδια -----> Κουλουρη)

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Αν δεν εχει ταινια ειναι μαλλον χρησιμοποιημενο ηδη... εκτος αν την εβγαλαν για τεστ...

σε αυτη την περιπτωση αστο να φορτισει κανα 2 ωρες και προσπαθησε ξανα

• Like 2
Δημοσ.

@Agathoklis σε ευχαριστώ πολύ φίλε πρώτη φορά με homtom δεν μου πήγε στο μυαλό καν οτι είχαν ταινιούλα στην μπαταρία.Όλα καλά τώρα :)

• Like 2
Δημοσ.

Βρήκα κ άλλο bug: Ο φακος σβήνει μόνος του μετά από μισό λεπτό ενω συνεχιζει να τον δείχνει ανοικτό. Καποιος ομοιοπαθής?

Σε μένα δε φαίνεται να σβήνει...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...