Προς το περιεχόμενο

[Smartphone] Homtom HT17 Pro ~52€ Presale @Tomtop.com [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά το καλό με τα mediatek είναι ότι μπορούμε να αλλάξουμε τις ρυθμίσεις έντασης μέσα από το engineering mode και από εκεί που νομίζαμε ότι έχουμε ένα σάπιο ηχείο να κάνει παπάδες μετά :)

Τα άρθρα παλιά αλλά δεν άλλαξε κάτι από τότε :) Καλό είναι να σημειώσετε τις προηγούμενες ρυθμίσεις σε περίπτωση που κάνετε πατάτα :P

1) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=374049

2) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2248396

Με αγάπη να το κάνετε, αν βλέπετε ότι ο ήχος σπάει υπερβολικά απλά μειώστε μην κάψετε τπτ :)

Ευκολα ρυθμίζεις ένταση μικροφώνου (για να σε ακούν οι άλλοι καλύτερα), μπροστινό και πίσω ηχείο.

• Like 1
  • Απαντ. 221
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδιά το καλό με τα mediatek είναι ότι μπορούμε να αλλάξουμε τις ρυθμίσεις έντασης μέσα από το engineering mode και από εκεί που νομίζαμε ότι έχουμε ένα σάπιο ηχείο να κάνει παπάδες μετά :)

Τα άρθρα παλιά αλλά δεν άλλαξε κάτι από τότε :) Καλό είναι να σημειώσετε τις προηγούμενες ρυθμίσεις σε περίπτωση που κάνετε πατάτα :P

1) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=374049

2) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2248396

Με αγάπη να το κάνετε, αν βλέπετε ότι ο ήχος σπάει υπερβολικά απλά μειώστε μην κάψετε τπτ :)

Ευκολα ρυθμίζεις ένταση μικροφώνου (για να σε ακούν οι άλλοι καλύτερα), μπροστινό και πίσω ηχείο.

Το ηχείο παίζει όντως χαμηλά, ήδη έχασα δύο κλήσεις σήμερα...πρέπει να κάνουμε root ε; Δεν είμαι του αθλήματος...

Δημοσ.

Το ηχείο παίζει όντως χαμηλά, ήδη έχασα δύο κλήσεις σήμερα...πρέπει να κάνουμε root ε; Δεν είμαι του αθλήματος...

Μπες στον dialer και πάτα αυτό *#*#3646633#*#*  θα μπεις στο engineering mode, αν δεν είναι κλειδωμένο δεν χρειάζεται root. Μετά δες το δεύτερο Link.. Αν κάνεις κ ένα μικρό search έχει πολλούς οδηγούς.

Εσένα σε ενδιαφέρει το LoudSpeaker mode, και στο type επιλέγεις ring. Τα level που βλέπεις είναι στην ουσία τα επίπεδα έντασης από τις ρυθμίσεις του κινητού.  Στο τελευταίο η μέγιστη τιμή είναι 255. Δες τι έχει δοκίμασε το 250 και δες το αποτέλεσμα. Πειραματίσου δες τι σου κάνει και με μία λογική αλληλουχία άλλαξε και στα υπόλοιπα επίπεδα τις τιμές για να υπάρχει ομοιομορφία όταν αλλάζεις την ένταση.

• Like 2
Δημοσ.

Μπες στον dialer και πάτα αυτό *#*#3646633#*#*  θα μπεις στο engineering mode, αν δεν είναι κλειδωμένο δεν χρειάζεται root.

Μπήκε! Thanks, νομίζω κάτι θα κάνουμε! :)

• Like 1
Δημοσ.

Παντως παιδια και εγω που το δουλεψα λιγο, τα χρωματα δεν ειναι τοσο ζωντανα οσο το Coolpad F1 που εχω εδω και 2 χρονια. Ειναι λιγο πιο ξεθωριασμενα. Ενταξει οχι οτι περιμενα να ειναι καλυτερο απο αυτο που ηδη εχω αλλα νομιζα οτι θα ειχαν περιπου ιδια οθονη. Για δευτερο κινητο ειναι πολυ καλο για τα λεφτα του!

Το coolpad f1 δεν είναι μέτρο σύγκρισης καθως δύσκολο να πλησιάσει καποιος την ποιοτητα της οθονης του. Για βαλτο δίπλα σε κανα blackview ή ulefone που εχει γεμισει ο τόπος και τοτε θα μπορείς να εχεις μια πιο ορθη αποψη. Κοινώς το μάτι σου καλόμαθε! :-)

Απο καμερα πως παει παιδιά το κινητάκι? Το βίντεο το σουρουπο ή στα βραδυνα φώτα μιας καφετεριας είναι σπαστό ή διατηρει τα fps του?

• Like 1
Δημοσ.

Τσέκαρε και το δεύτερο κομμάτι που πρόσθεσα για να σε βοηθήσω :)

Να 'σαι καλά φίλε, θα παίξω αύριο για να μην ξυπνήσω τους διπλανούς! :D

• Like 1
Δημοσ.

Μπες στον dialer και πάτα αυτό *#*#3646633#*#*  θα μπεις στο engineering mode, αν δεν είναι κλειδωμένο δεν χρειάζεται root. Μετά δες το δεύτερο Link.. Αν κάνεις κ ένα μικρό search έχει πολλούς οδηγούς.

Εσένα σε ενδιαφέρει το LoudSpeaker mode, και στο type επιλέγεις ring. Τα level που βλέπεις είναι στην ουσία τα επίπεδα έντασης από τις ρυθμίσεις του κινητού.  Στο τελευταίο η μέγιστη τιμή είναι 255. Δες τι έχει δοκίμασε το 250 και δες το αποτέλεσμα. Πειραματίσου δες τι σου κάνει και με μία λογική αλληλουχία άλλαξε και στα υπόλοιπα επίπεδα τις τιμές για να υπάρχει ομοιομορφία όταν αλλάζεις την ένταση.

Λειτουργησε και σε μενα αυτο το κολπο! Δυναμωσε αρκετα ο ηχος, ολα καλα :)

• Like 2
Δημοσ.

Λειτουργησε και σε μενα αυτο το κολπο! Δυναμωσε αρκετα ο ηχος, ολα καλα :)

Μπορείς να μου πεις τι ρυθμίσεις έκανες για να μη κάνω πειράματα; :)

Δημοσ.

Μπορείς να μου πεις τι ρυθμίσεις έκανες για να μη κάνω πειράματα; :)

Απο το engineer mode, πηγα στο sound, μετα στο Loudspeaker mode (θα δεις δυο νουμερα που μπορεις να τα αλλαξεις) και ανεβασα στο 250 το ενα και στο 160 ( maximum ) το αλλο. Δεν πειραξα κατι αλλο. Ουτε πειραματιστηκα με πιο χαμηλα νουμερα. Ασε που ακομα το κινητο δεν το χρησιμοποιω ( το εχω σαν backup ) αλλα απο το λιγο που ειδα σε κατι τραγουδια, δυναμωσε αρκετα!

• Like 1
Δημοσ.

Απο το engineer mode, πηγα στο sound, μετα στο Loudspeaker mode (θα δεις δυο νουμερα που μπορεις να τα αλλαξεις) και ανεβασα στο 250 το ενα και στο 160 ( maximum ) το αλλο. Δεν πειραξα κατι αλλο. Ουτε πειραματιστηκα με πιο χαμηλα νουμερα. Ασε που ακομα το κινητο δεν το χρησιμοποιω ( το εχω σαν backup ) αλλα απο το λιγο που ειδα σε κατι τραγουδια, δυναμωσε αρκετα!

Thanks! Θα το δοκιμάσω. Το level δεν το πείραξες δηλαδή ή στο τελευταίο έκανες τις αλλαγές;

Πρώτη φορά έχω κινητό με δαχτυλικό αποτύπωμα και βολεύει πολύ! Ωραία θα ήταν να μπορούσαμε να το κλειδώσουμε κιόλας με τον ίδιο τρόπο, αλλά νομίζω δε γίνεται.

Δημοσ.

Αυτή η ρύθμιση επηρεάζει και την ένταση ανοικτής ακρόασης και την ένταση κλήσης skype ή μόνο το κουδούνισμα? Διότι είναι τραγικά χαμηλή η ένταση ανοικτής ακρόασης και skype...

Δημοσ.

Αυτή η ρύθμιση επηρεάζει και την ένταση ανοικτής ακρόασης και την ένταση κλήσης skype ή μόνο το κουδούνισμα? Διότι είναι τραγικά χαμηλή η ένταση ανοικτής ακρόασης και skype...

Για να λέει loudspeaker πιστεύω επηρεάζει όλους τους ήχους που βγαίνουν από το ηχείο.

Δημοσ.

Λοιπον απο το engineer mode, παμε στο Hardware Testing, μετα στο Audio και μετα στο Loudspeaker mode. Εκει το Ring και το Level δεν τα πειραξα. Μονο το Value και το Max Vol ανεβασα. Τωρα δεν πειραματιστηκα παραπανω να δω τι κανουν και οι αλλες λειτουργειες!

• Like 1
Δημοσ.

Για να λέει loudspeaker πιστεύω επηρεάζει όλους τους ήχους που βγαίνουν από το ηχείο.

Η λέξη ring με ανησυχεί μήπως αναφέρεται μόνο στο κουδούνισμα...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...