Προς το περιεχόμενο

[Smartphone] Homtom HT17 Pro ~52€ Presale @Tomtop.com [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 221
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εφαρμογη handsent next sms

Θυμάμαι παλιότερα είχα κάποιο θέμα σε δίκαρτο με αυτή την εφαρμογή...θα το δοκιμάσω όμως, ευχαριστώ! :)

Edit, όντως παραμένει το θέμα που είχε νομίζω. Δε σε αφήνει να επιλέξεις από ποια σιμ θα στείλει το μήνυμα...έχει 160 χαρακτήρες όμως!

Δημοσ.

Θυμάμαι παλιότερα είχα κάποιο θέμα σε δίκαρτο με αυτή την εφαρμογή...θα το δοκιμάσω όμως, ευχαριστώ! :)

Edit, όντως παραμένει το θέμα που είχε νομίζω. Δε σε αφήνει να επιλέξεις από ποια σιμ θα στείλει το μήνυμα...έχει 160 χαρακτήρες όμως!

Περίεργο. Σε Xiaomi Redmi Note 2 έχει να επιλέξεις. Ξεκίνα να γράφεις το sms και δεξιά εμφανίζονται δύο κουμπάκια για τις sim.

Δημοσ.

Περίεργο. Σε Xiaomi Redmi Note 2 έχει να επιλέξεις. Ξεκίνα να γράφεις το sms και δεξιά εμφανίζονται δύο κουμπάκια για τις sim.

Όχι δεν μου το δείχνει, ένα κουμπάκι έχει μόνο για να φύγει το μήνυμα και το στέλνει από την πρώτη κάρτα.

Δημοσ.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.kksms δοκιμασε αυτο , το εβαλα και υποστηριζει δυο σιμ 

edit: Παρελαβα και εγω σημερα , νταξει πρωτη φορα homtom και θα ακολουθησουν και αλλες , ολα τελεια , κατασκευη πολυ καλη + οτι σου εχει η εταιρια θηκη + πλαστικο γυαλι , ενα ελευθερο android 6.0 με καμια αχρηστη εφαρμογη(!) , περιμενω την επιλυση στο μικροπροβλημα και θα ειμαι υπερ-ευχαριστημενος

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.kksms δοκιμασε αυτο , το εβαλα και υποστηριζει δυο σιμ 

edit: Παρελαβα και εγω σημερα , νταξει πρωτη φορα homtom και θα ακολουθησουν και αλλες , ολα τελεια , κατασκευη πολυ καλη + οτι σου εχει η εταιρια θηκη + πλαστικο γυαλι , ενα ελευθερο android 6.0 με καμια αχρηστη εφαρμογη(!) , περιμενουν την επιλυση στο μικροπροβλημα και θα ειμαι υπερ-ευχαριστημενος

Εμενα γιατι δεν ειχε θηκη παρα μονο μια ζελατινα εγκατεστημενη ηδη πανω στην οθονη??? :mad:

Edit : Τελικα ακυρο, ειχε ΚΑΙ εξτρα ζελατινα ΚΑΙ θηκη σιλικονης. Απλα οταν το ανοιξα, επειδη εχω φορτιστες, δεν ανοιξα ολη την χαρτινη συσκευασια για να βγαλω τον φορτιστη που ειχε μεσα και ετσι δεν παρατηρησα οτι τα περιλαμβανε στο κουτι.

Επεξ/σία από Apos74
Δημοσ.

Εμενα γιατι δεν ειχε θηκη παρα μονο μια ζελατινα εγκατεστημενη ηδη πανω στην οθονη??? :mad:

Εμένα είχε θήκη σιλικόνης, μία μεμβράνη τοποθετημένη (εκτός της εργοστασιακής που γράφει τη μάρκα) και άλλη μία μέσα στο κουτί. Η θήκη και η μία μεμβράνη είναι στάνταρ νομίζω, κάτι έγινε!

Υπάρχει λόγος να κάνουμε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων;

• Like 1
Δημοσ.

edit: Παρελαβα και εγω σημερα , νταξει πρωτη φορα homtom και θα ακολουθησουν και αλλες , ολα τελεια , κατασκευη πολυ καλη + οτι σου εχει η εταιρια θηκη + πλαστικο γυαλι , ενα ελευθερο android 6.0 με καμια αχρηστη εφαρμογη(!) , περιμενω την επιλυση στο μικροπροβλημα και θα ειμαι υπερ-ευχαριστημενος

Thanks φίλε! Αν και λέει ότι είναι trial χαρακτηριστικό φαίνεται να δουλεύει!

Άντε καλορίζικα! :)

• Like 1
Δημοσ.

Ουτε εγω δεν εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων τωρα πλεον ειναι αργα γιατι εχω βαλει 10++ εφαρμογες

edit: εμενα μου εκανε ιδιαιτερη εντυπωση η εξυπνη λειτουργια που εχει οταν σε παιρνουν τηλ , απαντας στην κληση αρκει να κουνησεις το κινητο, το επιβεβαιωσα , φοβερο

Δημοσ.

Επιλυθηκε το θεμα με το wifi , 

Ενεργοποίηση του κρυφου μενού "system ui tuner"(πατημενο το γραναζι) στις ρυθμίσεις (δες το βίντεο από κάτω), και αφού το ανοίξετε πατάτε "γρήγορες ρυθμίσεις" και αφαιρέστε το εικονίδιο "λειτουργία πτήσης" 
www..youtube.com/watch?v=zTFmwdbOCFY 
  • Like 3
Δημοσ.

Επιλυθηκε το θεμα με το wifi , 

Ενεργοποίηση του κρυφου μενού "system ui tuner"(πατημενο το γραναζι) στις ρυθμίσεις (δες το βίντεο από κάτω), και αφού το ανοίξετε πατάτε "γρήγορες ρυθμίσεις" και αφαιρέστε το εικονίδιο "λειτουργία πτήσης" 
www..youtube.com/watch?v=zTFmwdbOCFY 

Ωραίος! Φαίνεται να δουλεύει!

Εντωμεταξύ στο kimovil βάλανε το σωστό antutu! :P

• Like 1
Δημοσ.

Ένα μικρό αρνητικό είναι το ηχείο του δεν το λες και πολύ δυνατό!

Το ηχειο του κινητου δεν ακουγεται δυνατα οταν το πισω μερος ακουμπαει σε μια επιφανεια ( πχ σε ενα τραπεζι ). Θα πρεπει να ειναι λιγο σηκωμενο απο τη μια μερια για να ακουστει καλα.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...